[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام یه کامپیوتر قدیمی تو محل کارم هست میخوام رم اونو قویتر کنم با توجه به اطلاعات بالا قویترین ram که من میتونم استفاده کنم چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام یه کامپیوتر قدیمی تو محل کارم هست میخوام رم اونو قویتر کنم با توجه به اطلاعات بالا قویترین ram که من میتونم استفاده کنم چیه؟
سلام
اینجوری که نمیشه گفت. مشخصات رم هایی که روی سیستم نصبه و نوع و مدل مادربرد رو بگین
سلام
اکثر کامپیوترهای قدیمی رم DDR دارن با باس 333 یا 400
اگه رمتون از این مدلهاست اینا دیگه تولید نمیشه ولی میتونین دست دو پیدا کنین
نوع رم رم اس دی بود که فهمیدم خیلی قدیمیه و. به سختی پیدا میشه.فعلا بیخیالش شدم .
اما یه سوال دیگه
مادربرد کامپیوتر من p5ad2 -e هست من الان 2تا رم 1 گیگ رو کامپیوترم نصبه.حالا میخوام 2 گیگ دیگه به رمش اضافه کنم .به نظر شما 2تا رم 1 گیگ بخرم بهتره یا 1 دونه رم 2 گیگ.ممنون میشم راهنماییم کنید.نوع رمی هم که بهش میخوره ddr2 است. اینمعکس مادربرد
کسی جواب نمیده؟
دوست من ببین مدل و فرکانس و زمان تاخیر این رمهات چیه و دو تا 1 گیگ مثل همین بخر بزار کنار اینها که بشه 4 گیگ و رمها به صورت دویل کار کنن...
اگه یدونه دو گیگ بندازی دیگه دویل کانال نمیشن.....
اگه هم نمونه رمهات گیر نیومد این دوتا رو بفروش و دو تا رم 2 گیگ بگیر و بزار روش...
(روش دوم رو پیشنهاد میکنم چون به احتمال زیاد مدل رم خودتون گیر نیاد و اگه از رم دیگه ای با مشخصات دیگه ای استفاده کنید احتمالا دچار مشکل میشین)
ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)