سلام. میخواستم بپرسم برای کار گرافیکی و برنامه ای نظیر 3dmax لپ تاپ تا یک میلیون جواب میده؟
ضمنا میخوام به عنوان کامپیوتر دسکتاپ استفاده کنم ازش و ساعات زیادی روشن باشه برای کارهایی مثل دانلود
سلام. میخواستم بپرسم برای کار گرافیکی و برنامه ای نظیر 3dmax لپ تاپ تا یک میلیون جواب میده؟
ضمنا میخوام به عنوان کامپیوتر دسکتاپ استفاده کنم ازش و ساعات زیادی روشن باشه برای کارهایی مثل دانلود
1 میلیون تومان جواب میداد ! الان باید 200 تا 300 بزاری روش تا 1 تومانی های سابق رو بخری
لنوو Z570 و acer 5755 ها برای انتخاب بسیار مناسب هستند
راستش به ایسرها تمایل ندارم
مدلی که از لنوو فرمودید میشه مثلا سالهای بعد کانفیگش رو ارتقا داد؟
+
با توحه به ملاکهام، از برند hp چیزی توصیه نمیشه؟
سلام
شما الان بودجت چقدر شد ؟ با یه تومن نمیشه مورد مناسبی خرید .
مثلا چیارو میخوایی افزایش بدی ؟مدلی که از لنوو فرمودید میشه مثلا سالهای بعد کانفیگش رو ارتقا داد؟
رم و هارد رو به راحتی میشه ارتقاء داد .
والا بودجتون خیلی کمه ، مدل 6160 پیشنهاد میشه . که اونم انگار قیمتش به 1400 رسیده .با توحه به ملاکهام، از برند hp چیزی توصیه نمیشه؟
الان نزدیک عید شد و دوباره قیمت ها رفت بالا ، و متاسفانه بازار داغون تر شد .
موفق باشید .
فعلا همون یک! اما تا بیشترش نکنم نمیخرم. که البته اونم زمان میخواد (حداقل بعد از عید یا اردیبهشت)
اینها برای همه لپ تاپها ممکن هست؟مثلا چیارو میخوایی افزایش بدی ؟
رم و هارد رو به راحتی میشه ارتقاء داد .
سی پی یو چی؟
این مدل رو زدم به گوگل پرینتر نشون داد بجای لپ تاپوالا بودجتون خیلی کمه ، مدل 6160 پیشنهاد میشه . که اونم انگار قیمتش به 1400 رسیده .
راستی یه مدل 4530 هم بود، اون چطوره؟ و قیمتش چه جوریاس
100% باید افزایش بودجه بدید ، چون سیستم خوبی نمشه خرید .فعلا همون یک! اما تا بیشترش نکنم نمیخرم. که البته اونم زمان میخواد (حداقل بعد از عید یا اردیبهشت)
در ضمن قیمت ها شنبه دوباره بالا خواهد رفت و بعد عید هم معلوم نیست چه بلایی سر این بازار میاد .
بله .اینها برای همه لپ تاپها ممکن هست؟
هزینه ی بالایی داره ، بنابراین ارزش نداره . همین الان با CPU قوی خریداری کنید .سی پی یو چی؟
این مدل هم core i5 ش حدود 1250 هست .راستی یه مدل 4530 هم بود، اون چطوره؟ و قیمتش چه جوریاس
مدل 6160 رو برو تو سایت فالنیک سرچ کن .
6160 که معرفی کردید (که گویا کاملش dv6-6160 هست) از سایت د ی جی کالا نگاه کردم سی پی یو i5 زده بود . من i7 میخوام (چون گفتید قابل ارتقاء نیست به اون صورت). i7 چی معرفی میکنید؟
samsung e5z s02 این لپتاپ با این قیمت میشه خرید و خیلی خوبه
dell studio یا دل 5110 core i5 یا core i3
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
دوست عزیز این لب تاب برای پیشنهاد دادن مناسب نیست ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)