سلام دوستان
من تاحالا طراحی وب سایت انجام ندادم و میخام شروع کنم ، بنظر شما چه زبانی رو یاد بگیرم؟
فتوشاپم خوبه و طرح کلیش(هدر - لوگو- منو ها - بک گراند - فوتر) رو میتونم توی فتوشاپ طراحی کنم و از این بابت مشکلی ندارم
سلام دوستان
من تاحالا طراحی وب سایت انجام ندادم و میخام شروع کنم ، بنظر شما چه زبانی رو یاد بگیرم؟
فتوشاپم خوبه و طرح کلیش(هدر - لوگو- منو ها - بک گراند - فوتر) رو میتونم توی فتوشاپ طراحی کنم و از این بابت مشکلی ندارم
سلام من اصلا پروفشنال نیستم تو این زمینه ولی می گم اول می تونی فرانت پیج مایکروسافت و امتحان بکنی . من که هیچی بلد نیستم دو سه بار دو سه صفحه برای وب رو با این طراحی کردم لازم نیست حتما زبان خاصیم باهاش بلد باشی ولی خوب اگه بخوای حرفه ای باشی حتما فکر کنم باید راه های دیگه رو امتحان کنی![]()
سلام
بهتره که در ابتدا روی html و css کار کنید و بعد به سراغ نرم افزارهایی مثل Dreamweaver برید .
سلام CSS , HTML رو یاد بگیر بعد برو سراق مدیریت محتوا ها و طراحی قالب براشون
اول از همه بايد مسير رو مشخص كني كه توي چه محدوده اي ميخوايي طراحي سايت انجام بدي و هدفت چي هست.. اونوقته كه ميشه بگي از چه مسيري برو...
اما اگر ميخواي يچزي بعنوان سايت بتوني بسازي ميشه از همين صحبتا پيروي كرد..
ولي اول از همه تصميم بگير طراحي سايت اگر ميخواي براي كارهاي سطح متوسط و پايين انجام بدي كه كارش راحت تر گير مياد و درآمدشم كمتره مسير متفاوت از روش طراحي سايتهاي پيشرفته و بزرگ هست.. كاملا متفاوت...
اونموقس كه ميشه تعيين كرد از چه راهي بري بهتر..
موفق باشي...
سلام به نظر من اول قالب های انگلیسی رو فارسی کن چون اینطوری طراحی رو هم یاد میگیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای طراحی سایت اول باید بدونی تا کجا می خوای پیش بری...
من یه مسیر میگم بهت که بدونی از کجا باید شروع کنی و نسبت به خواسته و هدفت تا کجا پیش بری :
1) اول از همه باید HTML رو خوب یاد بگیری که هر کاری بخوای انجام بدی بهش نیاز پیدا می کنی.
2) بهد از اون باید CSS رو یاد بگیری که صفحاتت حالت بدی که اینم مثل HTML لازم و واجبه .
تا اینجا می تونی یه سایت استاتیک (ثابت) طراحی کنی ولی اگه بخوای حرفه ای تر کار کنی باید :
3) بعد از مرحله اول و دوم باید بری سراغ Java Script .
4) بعد از جاوا باید یه زبان برنامه نویسی تحت وب مثل PHP یا ASP.NET یاد بگیری که بتونی حرفه ای کار کنی .
5) مکمل زبان برنامه نویسی پایگاه دادست که My SQL پیشنهاد میشه و برای برنامه نویسی بهش نیاز داری .
از اینجا به بعد می تونی حرفه ای کار کنی. ولی برای راحتی و کیفیت بهتر مراحل زیر رو هم باید یاد بگیری :
6) باید برنامه های Photoshop - Dream Weaver رو هم یاد بگیری.
7) برای زیبا شدن سایت باید طراحی فایل های فلش هم یاد بگیری.
8)کار با سیستم مدیریت سایت و طراحی قالب واسه همین سیستم ها خیلی کارتو راحت میکنه .
خلاصه ی حرفه ای شدن :
1) HTML
2) CSS
3) Java Script
4) DreamWeaver
5) Flash
6) Photoshop
7) PHP - ASP.NET - ASP
8) My SQL - SQL - Access
9) Joomla - Wordpress
10 ) تمرین - تمرین - تمرین - تمرین - تمرین - تمرین
دوست خوبم به خاطر کمک شایانت ممنونم
من کاملا تازه کارم و میخام شروع کنم
نرم افزاری هست که بشه به صورت ویژوال باش کار کرد و این کد به صورت ویژوال تغییر بکنند (امیدوارم منظورم را تونسته باشم منتقل کنم )
میشه یه pdf معرفی کنی که html و بعدش css را یاد بده
خواهش می کنم
فکر کنم منظورت یه چیزی تو مایه های dreamweaver باشه . پی دی اف هم زیاد هست اگه بگردی ...
نمیدونم اینجا میشه لینک معرفی کرد یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)