تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ویروسی که اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض ویروسی که اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمیده

دوستان خواهشا راهنماییم کنید.
    -من روی کامپیوتر دوتا ویندوز دارم.
    -در درایو c ویندوز اکس پی دارم و در درایو d ویندوز سون.
    -در ویندوز اکس پی آنتی ویروس ناد32 دارم که همیشه آپدیتش میکنم ولی در سون آنتی ویروس ندارم چون زیاد روش برنامه ندارم.
    1-متاسفانه از طریق یک فلش مموری ویروس مورد نظر به سیستم وارد شده و موجب این شده که تمام فولدرهای هارد اکسترنالم و موبایلم رو تبدیل به exe کرده که پس از اسکن توسط ناد32 همشون قرنطینه شدن و من نمیتونم فایلهای هاردم و موبایلم رو ببینم ولی حجمشون رو نشون میده.
    2- بعد از اینکه کامپیوتر رو فول اسکن کردم توسط ناد32 (و پس از قرنطینه شدن فایلهای هارد اکسترنالم و موبایلم که نمیدونم چطور بازیابیشون کنم)متوجه شدم که میتونم فایلهای قرنطینه شدمو توی ویندوز7 ببینم.یعنی ویندوز7 فایلهامو نشون میده ولی توی موبایلم نمیتونم اونها رو ببینم.
    3-درایو d کامپیوترم که ویندوز 7 روش نصبه بااینکه داخلش 50 گیگ فضای خالی موجوده و توش جز فایلهای ویندوز هیچ چیز نیست رو پر نشون میده یعنی حتی 1مگ فضای خالی روش ندارم در صورتی که هیچ چیز روش نصب نیست و این مسئله باعث شده که روی ویندوز7 نتونم هیچ چیز نصب بکنم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و اجرا کنید.فایل گزارش(Log file) رو اینجا بذارید.>>Do a system scan and save a log file

برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دریافت کنید و فایل getservice.bat رو اجرا کنید.
    گزارش برنامه در قالب یک فایل متنی به همین نام خواهد بود.اون گزارش رو اینجا قرار بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و سیستم رو اسکن کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش استفاده از برنامه داده شده.
    اگر موردی پیدا کرد مشخصات یا تصویرش رو اینجا قرار بدید.
    در مورد اشغال شدن فضای درایو D مطالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.

موفق باشید.

3. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •