تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چطور اینا رو با هم شبکه کنم ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض چطور اینا رو با هم شبکه کنم ؟؟؟

سلام دوستان

من یک سوال در مورد شبکه کردن چند کامپیوتر با هم دارم که امیدوارم مدیران و دوستان بتونن کمکم کنن تا مشکلم حل بشه .

ما 10 تا کامپیوتر در یک اتاق داریم که به یک سویچ متصل هستند + یک آنتن وایرلس و در یک اتاق دیگر با فاصله 30 متر یک کامپیوتر به عنوان سرور وجود داره که اتصال به اینترنت داره و اون هم به آنتن وایرلس وصله و در ضمن یک مودم وای فای هم بهش وصله برای پوشش دادن محیط اتاق

و اما سوال : چطور میشه اون 10 تا کامپیوتر رو با این سرور از طریق وایرلس شبکه کرد که بتونن از اینترنت استفاده کنن و بشه نرم افزار های اکانتینگ رو هم مانند کافی نت روشون نصب کرد ؟ چطور باید آی پی بدم ؟ چطور 2 تا اتاقو به هم وایرلس کنم ؟ میخوام کانکشن وایرلس پسوورد هم داشته باشه .

در ضمن روی سرور ویندوز 7 نصبه و کلاینت ها ویندوز xp آیا باید ویندوز کلاینت ها رو عوض کنم

ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه .

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شبکه کردن کامپیوتر ها از طریق ارتباط بیسیم بسته به نوع مودم داره!
    اگه شما میخواین که سرور به اینترنت با یه کانکشن ppoe وصل بشه و بقیه ی سیستم ها بتونن از طریق سرور اینترنت بگیرن شما باید رنج تمام گره ها رو یکی قرار بدین 192.168.1.2 و 192.168.1.3 و الی آخر.
    سپس باید gateway سیستم ها رو ip سرور قرار بدی تا از طریق اون اینترنت داشته باشن!
    gateway سیستم سرور رو هم باید ip مودم اینترنت رو قرار بدی!
    اینطوری همشون اینترنت دارن البته تا وقتی که سرور روشنه و به اینترنت وصل شده باشه!

اما اگه نه شما میخواین هر سیستمی به طور جداگانه به مودم وصل بشه و اینترنت هم داشته باشه حتی اگه سرور خاموش باشه باید تمام ip هارو تو رنج مودم بدین و gateway رو برابر با ip مودم قرار بدین!
    در ضمن شما باید مودم رو کانفیگ کنی و برای اون dhcp رو فعال کنی تا دیگه نیاز به ip دهی دستی نداشته باشی و بعد از اون باید نوع ارتباط رو هم تنظیم کنی رو ppoe و user و pass اینترنت رو تو تنظیمات مودم ست کنی تا همه سیستم ها به صورت خودکار اینترنت داشته باشند!
    با تشکر
    اگه بازم منظورتون اینا نبود کاملتر توضیح بدین تا براتون توضیح بدم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با تشکر از شما

دوست من بزارید قضیه رو براتون بیشتر باز کنم .
    (تمام مودم ها tp-link میباشند )

در اتاق سرور یک مودم adsl وجود داره با تنظیمات ppoe که هم به کامپیوتر سرور وصله و هم به یک مودم وای فای که محوطه همون اتاقو پوشش بده و هم به یک آنتن سقفی وایرلس وصله این تنظیماتی که شما گفتید رو میشه توی مودم وای فای ذخیره کرد تا با تعویض ویندوز سرور تنظیمات شبکه به هم نخورن ؟؟؟

منظورتون از اینکه آی پی گتوای سرور رو آی پی مودم بدم چیه ؟؟؟ سرور که خودش وصله به اینترنت ؟؟ و آیا همون آی پی 192.168.1.1 منظورتونه ؟؟؟

ممنون میشم توضیحات رو تکمیل کنید و نگفتید تفاوت نسخه ویندوز سرور و کلاینت ها تاثیری نداره ؟؟؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •