تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: در خواست درایور برای لب تاب Sony VGN-Fw510d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض در خواست درایور برای لب تاب Sony VGN-Fw510d

با تشکر از تمامی مدیران
    مدل لب تاب من و سوال من در مورد این لب تاب است:sony VGN-FW-510d
    کدام نرم افزار را برای اینکه بتوانیم نور صفحه ال سی دی ( LCD ) را کم و زیاد کنیم باید نصب کنیم ؟
    اسم آن درایور یا نرم افزارها را بنویسید همه آن نرم افزارها اگر این لبتاب از نرم افزارهای خاص دارد با ذکر اسم و ورژن نرم افزار یا درایور.
    بعد این نرم افزار روی ویندوز اکس پی نصب میشود در صورت نصب نشدن فایل نصبی برای اکس پی را از کجا دانلود کنم.
    من نرم افزار مربوطه را هم برای ویندوز سون 32 بیتی و هم برای ویندوز اکس پی می خواهم
    اگر نرم افزار یا درایور مدل لب تاب دیگری روی Sony VGN-Fw-510d نصب میشود و کاملا کار میکند و درایور اکس پی xp آ« وجود دارد مدل آن لب تاب را بنویسید
    در ضمن در سایت سونی بر این مدل فقط درایور برای ویندوز سون 64بیتی قرار داده اند و از 32بیتی و دیگر ویندوزها بخصوص ویندوز xp خبری نیست هرچی هم بهشون پیام میدم بازم خبری نیست
    Last edited by آرش جون; 19-02-2012 at 05:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با تشکر از مدیران
    درایور گرافیک لب تاب Sony VGN-Fw510d برای ویندوز xp
    راستی کسی درایور گرافیک این لب تاب را برای ویندوز xp نداره: مدل کارت گرافیک لب تاب ATI Mobility Radeon™ HD 4650 است کسی درایور اکس پی این کارت گرافیک را نداره
    راستی این گرافیک از نظر درایور با 4570 چه فرقی میکنه چون درایور اکس پی 4570 وجود داره و روی این لب تاب با گرافیک 4650 نصب میشه و کار هم میکنه بطور کامل
    اما یک مشکل اساسی داره اونم تا اینکه سیم برق شارجر را از لب تاب جدا میکنم لب تاب هی هنگ و گیر و در کل خیلی شل میشه منظورم زمانی که از باطری تنها استفاده میکنه اما تا سیم برق را به لب تاب وصل میکنم موشک میشه و درست درست کار میکنه اگه راه حلی داره بگید تا بدونیم
    کلا گرافیک 4570 و 4650 چه فرقی دارند
    Last edited by آرش جون; 19-02-2012 at 05:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز این لب تاپ برای ویندوز XP تو خود سایت سونی درایور ارائه نداده
    شما میتونید درایور های متفرقه رو از سایت های سازنده هر کدوم از قطعات جداگانه دانلود کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amir.zomorodian; 19-02-2012 at 09:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز این لب تاپ برای ویندوز XP تو خود سایت سونی درایور ارائه نداده
    شما میتونید درایور های متفرقه رو از سایت های سازنده هر کدوم از قطعات جداگانه دانلود کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز من قبلا رفته بودم توی سایت amd ولی درایور بر ویندوز اکس پی نداره و فقط سون و ویستا رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من تونستم با کلک های رشتی از قسمت داویس منیجر گرافیک رو نصب کنم البته بدون فایل نصبی که تمامی تنظیمات گرافیک را داشته باشه
    من نمی دونم برای اینکه نور صفحه رو کم و زیاد کنم از کدام مدل مشابه که درایور اکس پی اون آمده باشه استفاده کنم

نرم افزارهای که برای این کار لازمه رو مینویسم ولی نمی دونم مدل و ورژنش چیه

1-SonySharedLibrary
    2-VaioEventService
    3- یکه دیگه هم هست که اسمش یادم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •