از طبقه چهارم بازار رضا خریدم و گارنتی هم که بازرگانی مهر هستش که واونم میدون ولیعصره. حدوده 2 ماه 410 تومان بود. از شانسه خوب من، ساعت 8 شب خریدمش 410 تومان 10 صبح فرداش قیمت کردم شد 450 تومان. الان فکر کنم 460 تومان شده. همین الان از گارانتی اومدم، رفتم یه مانیتور دیگه گرفتم. امروز دیگه اون کارشناس باحاله نیومد

منشی به حاش جعبه رو باز کرد که پایه + کابل های مانیتور قبلی رو بذاره به جای این یکی. تست هم کرد و دیدم بدبختانه درست مثل همونه. گفتم پس این 239 ها همشون همینن. قلقش اینه که با شصت لمس بشه تا مشکلی نداشته باشه. اگه میگفتم باز عوض میکرد. ولی گفتم بازم همین میشه. این یکی رو گرفتم آوردم. نکته جالب هم فهمیدم. من دیروز یه ساپورت سنتر ایسوز آمریکا ایمیل دادم داستان رو کلاً گفتم. اونا از ساپورت سنتر ایسوز تایوان به من ایمیل دادن گفت شماره سریال و شماره RMA که توی قبض هست رو براشون بگم. من هم قبض رو نگاه کردمو دیدم هم RMA (شماره قبض) هم 4 رقم آخر سریال رو توی قبض نوشته. بهشون دادم دوباره ایمیل داد که:
خیالت راحت. این مشکل احتمالاً نقص هست. ولی به شما صد در صد جایگزین میدن و صد در صد نو هستش. اگر ایرادی باشه توی جدیده حل میشه. و البته با شرکت مهر تماس گرفتیم. مطمئین باش پیگیر میشن تا راضیت کنن.
منم یکم شاخ دراوردم. گفتم الان مهر میگه چغلی کردی دیگه مانیتورمو نمیده. ولی خدا رو شکر اینطوری نشد! ضمناً قبلاً توی ویترین پاساژ ایران یه 229 دیدم که آرمش کج بود. گفتم شاید چشم من خطا داره. نتیجه اخلاقی این که 239 دگمه هاش خوبه. ولی مثله 229 فوق العاده نیست. ولی یازم به نظر من گارانتی و ساپورت و محصول/کیفیت ایسوز اصلاً قابل قیاس با این سامسونگ یا ال جی نیست و فقط با تحربه کردن و کار کشیدن ازش متوجه برتریش میشیم. این مشکل کلید هاش یا آرم کجش نسبت به مجاسنی که داره کاملاً می ارزه. طولانی شد. ولی دیدم در تمام دنیا یک نفر هم از این موضوع کلیدهای 239 حرف نزده بود. امیدوارم به درد بخوره.