بروبكس من فيلم هايي رو دارم كه به صورت divxمي باشد مي خواستم به vcd تبديل كنم اگر برنامش رو ميشه برام بگذاريد و يك توضيع هم بديد در مورد نحوه ي كاركردش
بروبكس من فيلم هايي رو دارم كه به صورت divxمي باشد مي خواستم به vcd تبديل كنم اگر برنامش رو ميشه برام بگذاريد و يك توضيع هم بديد در مورد نحوه ي كاركردش
من با نرم افزار زير كار مي كنم
Total Video Converter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه با نرو هم رايت كني تبديل به وي سي دي مشه ؟؟
دوست عزيز وقتي توي نرو6 مي خوام divxرو تبديل به vcd كنم ميگه cd خام جانداره نميشه بايد چي كار كنم لطفا بگو در مورد اون نرم افزارم كمي توضيح بده
نوشته شده توسط مهدي ه ف
اولا بايد ويديو سي دي رو انتخاب كني
بعد هم مي توني ويژيال درايو رو بدي كه يه فايل سي دي درست كنه
براي اون نرم افزار هم فايل رو بروز مي كني فرمتت رو مشخص بعد تبديل شروع مي شه![]()
دوست عزيد در نرو يك سوال برام پيش مياد يعني وقتي روي ويديو سي دي انتخاب كردم بعد درايوي رو كه سي دي خام درش هست انتخاب كنم بعدش هم مراحل رو ادامه بدم تا رايت كنه برام به صورت ويديو سي دي
له فايل دت ميده كه همون Mpeg هست
نمي فهمم چي نوشتي راستي مي خوام رو cd تبديلش كنم ميگه ديسك اسپيس شما جانداره از طريق نرو
Total Video Converter رو نصب كردي من كه با اين نرم افزار راحتم
با نرو هم درايو مجازي رو بده كه جا كم نياري بهد از تو ان فايلها رو بردا راستي مگه فايل اصلي دي واي اكس چقدر هست كه جا كم مي اري رو سي دي
دوست عزیزنوشته شده توسط مهدي ه ف
مطمئنا حجم فایلت بعد از تبدیل شدن بیشتر از 700 مگ میشه. ابتدا بوسیله نرم افزار فایل divx رو به دو یا هر چند قسمت لازم تقسیم کن بعد هر کدوم رو توی نرو به vcd تبدیل کن.
چشم امشب ويديو كانورتور رو ميريزم تا بهم بگي چي كار كنم
راستي ويندوز جان با چه نرم افزاري divxرو تكه كنم چون راست ميگي بيشتر از 700مگ است اگر ميشه نر افزارش رو برام بگذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)