با سلام.من مادر بوردم رو عوض كردم يك مادر بورد msi مدل ms-7103)661fm3-v) (دسته دوم) خريدم حالا اول راه اندازي خواستم ويندوز عوض كنم ولي مينويسه هارد رو نميشناسه و بايد خارج بشم.هارد من مكستور 80گيگ هستش و از پورت ساتا استفاده ميكنه. دي وي دي رام من هم از پورت ساتا استفاده ميكند.هر دو اينا اسمشون رو توي يك صفحه اي بعد از صفحه بايوس مينويسه ولي در بايوس اسمشون نيست و انگار هر دوتا غير فعال هستن. ضمنا مادر برد درگاه ساتا دارد و سي دي مادر بورد هم گم شده تو بایوس ستاپ تو قسمت Integrated peripherales اون گزينه on-chip ATA رو نداره و فقط onchip pci داره و همچنين گزينه IDE Devices و I/O Devices رو هم داره كه فكر نكنم ربطي داشته باشه. فقط يه چيز ديگه تو قسمتي كه اسم هارد و دي وي دي رامم رو مينويسه ، نوشته دكمه ctrl به همراه s رو بزنيد وقتي ميزنم وارد بخشي به اسم current created raid ميشه كه باز ميخواد R رو بزني. جلوي اين حرف نوشته Enter Raid Setup Utility و وقتي r رو ميزنم اين نوشته مياد Not enough disk can be created RAID. من اصلا نميدونم يعني چي ...راستی آپدیت بایوس رو هم چک کردم،آپدیت بود...ببخشید که طولانی شد خواستم همه رو گفته باشم...خواهشا کمکم کنید خیلی ضروریه...