سلام دوستان
من عمده کارم با کامپیوتر تایپ کردن و مطالعه متن هست. میخاستم ببینم آیا راهی هست که از محیط ویندوز یا با نرم افزار خاصی نور مانیتور رو کم کرد یا کلا سیاه و سفیدش کرد؟
با تشکر
سلام دوستان
من عمده کارم با کامپیوتر تایپ کردن و مطالعه متن هست. میخاستم ببینم آیا راهی هست که از محیط ویندوز یا با نرم افزار خاصی نور مانیتور رو کم کرد یا کلا سیاه و سفیدش کرد؟
با تشکر
کسی نیست؟![]()
نرم افزار نمیخواد
خود مانیتور کلی تنظیمات داره
باش ور برو و هر جوری دوس داریش بکن
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
سلام
مانیتور من تو یه قسمتش از بالا به پائین یه خط نامرئی با ضخامت حدود یک سانت بوجود اومده که انگار یه نویزی رو صفحه هست
علتش بنظرتون چیه؟
ممنون از راهنماییت
ولی اینجوری خیلی دردسر داره هر سری باید تنظیمات رو دستکاری کنی و بعدش بازم به حالت اول برشون گردونی
تازه تنظیمات مانیتورم نگاه کردم چیز خاصی نداشت تا بشه یه کاریش کرد که چشمو کمتر اذیت کنه.
اگه از تو خود ویندوز بشه خیلی بهتره!
اکثر مانیتورها تنظیمات سریعی دارن برای تغییر حالت به نرمان و فیلم و اینترنت و...
اصولا یه ذره با اصل کارت مشکل دارم
فکر نمیکنم لازم باشه اصلا نور یا رنگ رو کم کنی. من خودم روزانه ساعتها پای مانیتورم ولی عین خیالمم نیس. فقط باید چشمت عادت کنه. اولش اذیت میشی ولی بعد عادت میکنی
بنظرم بهترین کار عادت کردنه
اگر ویندوزت xp هست این کار و میگم بکن:
رو دسکتاپ کلیک راست کن
تبه سیتتینگ رو انتخاب کن
برو تو ادونسد
برو تو مانیتور
اونجا تنظیمات screen refresh rate رو عوض کن. یکبار بذار آخرین مقدارو یکبارم کمترین مقدار. با هر کدوم راحت تر بودی با همون کار کن
Last edited by shayan_tanha; 11-03-2012 at 02:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)