با سلام خدمت دوستان عزيز
براي خريد وبكم به يكي از فروشگاه هاي روستامون مراجعه كردم....
اگه از روي قيمت بخوام بگم مي تونم بگم كه دو نوع وبكم داشت. يعني در دو سطح متفاوت بودن.
يه نوع وبكم هايي بودن با قيميت هايي بين 10500 تا 13500 تومان و نوع هاي ديگه اي هم بود كه ارزونترينشون 32 تومان بود.
فروشنده ابتدا ازم پرسيد براي كار حرفه اي مي خواين يا كار معمولي، بهش گفتم مگه فرقي هم مي كنه.... و اون مسئله كيفيت وبكم ها رو پيش كشيد.
اونوقت وقتي ازش در مورد كيفيت ها بيشتر پرسيدم گفت كه كيفيت وبكم هاي قيمت بالاتر !.... full هستن در صورتي كه كيفيت تصاوير مودم هايي كه قيمت هاي پايينتري دارن معمولي هستن و از نظر كيفيت مثل مبايل هستن.
اسم موبايل رو كه آورد، همونوقت بهش گفتم حالا يه كم بيشتر در اين مورد فكر مي كنم و بعد........
گفتم شايد بد نباشه نظر دوستان رو در اين مورد جويا بشم....
ميشه بيشتر در مورد كيفيت وبكم هاي معمولي توضيح بدين؟ آيا اين وبكم ها قابليت فول اسكرين هم دارن؟ مي تونيد تصويري با كيفيت وبكم هاي معمولي حدود 10-13 تومان اينجا بگذارين؟
آيا وبكم ها غير از كيفيت تصوير در موارد ديگه اي مثل سرعت و اتصال و يا تنظيمات هم با همديگه تفاوت مي كنن؟
من به عنوان شخصي كه هيچ اطلاعي در اين باره نداره و كيفيت رو در حد ايده آل در هر نوع شرايطي با قابليت فول اسكرين مي خواد، شما چه نوع وبكمي و با چه سطحي پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون ....![]()