مخواهم 6630 بخرم خوبه يانه من را راهنماي كنيد
مخواهم 6630 بخرم خوبه يانه من را راهنماي كنيد
سلام . .
دوست عزيز ورودت به اين سايت رو تبريك ميگم . .
در مورد سوال شما بايد بگم كه در اين انجمن خيلي در موردش بحث شده . .
شما بايد ببيني كه ، گوشي اي رو كه ميخواي بخري دوست داري چه امكاناتي داشته باشه و آنتن هم خوب داشته باشه . .
گوشي 6630 كه من خودم هم دارم گوشيه خوب و جالبي هستش . . . امكانات خوبي هم داره و هرچي هم بخواي ميتوني روش نصب كني مثل بازي و نرم افزار هاي متفاوت كه هر نرم افزاري هم بخواي توي همين سايت گير مياد . .
قيمتش هم خوبه . .
يك كلام : معطل نكن . . ضرر نميكني . . !
موفق باشي دوست گرامي . . سوالي بود در خدمتم . .
6630=قيمت مناسب=كارايي بالا=انتن دهي خوب آخرش بگم گوشي بسيار خوبيه و من ازش خيلي راضيم
من هم بدینوسیله موافقتم رو به اطلاع دوستان میرسونم
آخر گوشیه ، البته با در نظر گرفتن قیمتش .
نخر بهتره
چون نمیتونی باهاش مسیج تصویری بفرستی
مگر اینکه کسی برات مسیج تصویری فرستاده باشه تا تو بتونی برای بقیه فوروارد کنی!!!!!!!
من 6630نوكيا دارم لطفاراهنمايي كنيدكدام ورژن نرم افزارblaklist ياblak baller رويگوشيم نصب ميشود وسازگاري دارد
مشكل من در گوشي 6630 اينه كه من گوشي رو نو خريدم با گارانتي اتصالات حدود 20 روز پيش اما مشكل اينكه كه گوشي رو روز اول 12 ساعت شارژ كردم اما با اينكه گوشي تو كمده و اصلا به انتن دست رسي نداره و حتي زنگ خور هم ندارم شارژ باطري در عرض 2 روز نيم تمام ميشه چيزي حدود 57 ساعت بردمش مرگز گارانتي 5 روز اونجا بود گفتن مشكل نرم افزار سيمبين و انو عوض كردن اما بازم اون طوري .ميخواستم ببينم گوشي شما هم اين طوري يا نه در ضمن در قسمت پيدا كردن شبكه وقتي شبكه رو سرچ ميكنم حتي شبكه تاليا رو به من نشون ميده در صورتي كه سيم كارت من مال مخابراته در ضمن هنوز رو ي گوشي چيزي نصب نكردم
اصلا شك نكن 6630 رو بگيرو حالشو ببر.
در مورد ايني كه گفتي بايد تنظيمات شبكه گوشيت رو تغيير بدي
گوشي بدي نيست اما...
اما تو بازي هاي جاوا كم مياره ...
![]()
اگه برا بازي ميخواي نوكيا انگيج بگير خب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)