تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تاثيرات منفي رعد و برق بر روي رايانه

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

5 تاثيرات منفي رعد و برق بر روي رايانه

كريس لاوسن - معروف به دكتر كامپيوتري - به كاربران رايانه هشدار دارد تا مواظب رعد و برق‌ها باشند.

لاوسن مي‌گويد:‌ معمولا يك هفته بعد از طوفان و رعد و برق، كارم به شدت شلوغ مي‌شود و مراجعان زيادي دارم و اين نشان مي‌دهد كه مردم نمي‌دانند رعد و برق تا چه حدي مي‌تواند به رايانه‌ي آن‌ها آسيب برساند.

وي در ادامه مي‌افزايد: در اغلب اوقات، پديده‌ي رعد و برق در طول شب رخ مي‌دهد و در اين هنگام كاربران با رايانه‌هايشان كار خاصي ندارند و تقريبا بيشتر رايانه‌ها در زمان وقوع رعد و برق غير فعال هستند، اما وقتي صبح روز بعد كاربر از خواب بيدار مي‌شود، رايانه اصلا روشن نمي‌شود.

لاوسن افزود: تجربه نشان داده است كه كاربران معمولا قبل از تماس با من، كمي ‌صبر مي‌كنند،‌ اگر رايانه‌ي آن‌ها آنلاين نشود، آن‌ها يك يا دو روز صبر مي‌كنند و هنگامي‌كه مي‌فهمند رايانه‌هايشان با مشكل جدي مواجه شده است، با من تماس مي‌گيرند.

او رعد و برق را يكي از دلايل آسيب‌پذيري رايانه‌ها مي‌داند؛‌ رعد و برق مي‌تواند به آساني از طريق خط كابل به مودم و به پشت رايانه‌ي شما منتقل شده و كارت شبكه‌ي شما را بسوزاند.

لاوسن معتقد است: رعد و برق مي‌تواند همچنين power رايانه را هم بسوزاند و براي همين پيشنهادي مي‌كند از يك

حمايت‌كننده‌ي موج قدرت استفاده كنيد، يكي از راه‌هاي حفظ خط كابل، استفاده از يك آداپتور است.

لاوسن، در پايان به كاربران رايانه توصيه كرد كه به ياد داشته باشيد اگر قصد داريد خانه‌ي خود را براي بيش از هشت ساعت ترك كنيد، حتما سيستم رايانه‌ي خود را خاموش كنيد!

isna.ir

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

ممنون مرتضي جان بابت خبر...

من هم به طور باور نكردني دچار اين مشكل شدم...

يه روز (مثل هميشه) شروع كرد بارون و رعد و برق و اينا....
    بعد ديدم مودم ام (ADSL External) ديگه كار نمي كنه... هر چي سيمش و عوض كردم هر كاري كردم نشد...
    اخر زنگ زدم به شركتي كه اينترنت داده بود گفتم اين طوريه... گفت:

"Sorry...! This is act of god and it's not in the contract!"

بعد از كلي بد و بيراه گفتن قبول كرد كه يه مودم جديد بفرسته...

خلاصه چيزاي عجيبي اتفاق مي افته... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •