كريس لاوسن - معروف به دكتر كامپيوتري - به كاربران رايانه هشدار دارد تا مواظب رعد و برقها باشند.
لاوسن ميگويد: معمولا يك هفته بعد از طوفان و رعد و برق، كارم به شدت شلوغ ميشود و مراجعان زيادي دارم و اين نشان ميدهد كه مردم نميدانند رعد و برق تا چه حدي ميتواند به رايانهي آنها آسيب برساند.
وي در ادامه ميافزايد: در اغلب اوقات، پديدهي رعد و برق در طول شب رخ ميدهد و در اين هنگام كاربران با رايانههايشان كار خاصي ندارند و تقريبا بيشتر رايانهها در زمان وقوع رعد و برق غير فعال هستند، اما وقتي صبح روز بعد كاربر از خواب بيدار ميشود، رايانه اصلا روشن نميشود.
لاوسن افزود: تجربه نشان داده است كه كاربران معمولا قبل از تماس با من، كمي صبر ميكنند، اگر رايانهي آنها آنلاين نشود، آنها يك يا دو روز صبر ميكنند و هنگاميكه ميفهمند رايانههايشان با مشكل جدي مواجه شده است، با من تماس ميگيرند.
او رعد و برق را يكي از دلايل آسيبپذيري رايانهها ميداند؛ رعد و برق ميتواند به آساني از طريق خط كابل به مودم و به پشت رايانهي شما منتقل شده و كارت شبكهي شما را بسوزاند.
لاوسن معتقد است: رعد و برق ميتواند همچنين power رايانه را هم بسوزاند و براي همين پيشنهادي ميكند از يك
حمايتكنندهي موج قدرت استفاده كنيد، يكي از راههاي حفظ خط كابل، استفاده از يك آداپتور است.
لاوسن، در پايان به كاربران رايانه توصيه كرد كه به ياد داشته باشيد اگر قصد داريد خانهي خود را براي بيش از هشت ساعت ترك كنيد، حتما سيستم رايانهي خود را خاموش كنيد!
isna.ir