سلام
درسته که میگن کارت 4890 در حالت idleء 60وات مصرف داره اما 5770 16وات مصرف داره؟!
سوال دیگه اینه که درسته که گرافیکهایی با طراحی refrense بخاطر فن کوچیکشون صدای بیشتری ایجاد میکنن یا نه؟
بین این دو کدوم silent تره؟
![]()
سلام
درسته که میگن کارت 4890 در حالت idleء 60وات مصرف داره اما 5770 16وات مصرف داره؟!
سوال دیگه اینه که درسته که گرافیکهایی با طراحی refrense بخاطر فن کوچیکشون صدای بیشتری ایجاد میکنن یا نه؟
بین این دو کدوم silent تره؟
![]()
Last edited by The Jok3r; 12-02-2012 at 12:39.
ممنون میشم
سلام
کاربردت چیه دوست عزیز ؟
سوال اولیت
اینو یه نگاهی بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دومیت
کارت ریفرنس علتی که فنای استوک داره به این دلیل که کسی که اهل اور زیاد نیست زیاد باهاش ور
نمیره فوقش یه ذره اورش میکنه در نتیجه
فن کوچیکی که میذارن روش نویز بستگی فقط به مدل کارتت داره من یه 4670 سافایر داشتم گوشمو می برد(موقع لود)
ولی 250 زوتاک داشتم صداش نرماله در حالت idle ولی موقع لود صداش یه ذره زیاد میشه
سلام مقدار دقیق مصرفشون رو نمیدونم ولی 4890 بیشتر از 5770 انرژی مصرف میکنه.
مدل های رفرنس توی اکثر کارت ها صداشون بیشتر از مدل های غیر رفرنس هست به خاطر همین هم اکثرا ارزون تر هستن.
ممنون، جدول خوبی بود
کاربردم بازی هست اما نه خیلی، ولی وقتی بازی میکنم بازیهای جدید رو روی fullhd ولی نه با جزییات انجام میدم
و جریان اینه که من قبلا 5770داشتم حالا یه مشکلی واسش پیش اومده، دارم یدونه 4890میخرم ، پاور سیستمم green635هست
واقعا موندم چیکار کنم، مثلا توی این شرایط با این قیتا میصرفه تا 300تومن خرج گرافیک کرد؟ یعنی ممکنه بزودی دوباره قیمتا برگرده؟
اگه نظرتون رو بدین ممنون میشم
مثل اینکه 4890 درحالت idleو 40وات بیشتر از 5770 مصرف میکنه که خیلی زیاده بنظرم؟!
والا قیمت رو...
نمی دونم با این اوضاع قیمتا فکر نکنم زیاد بکشه پایین مگر اینکه معجزه ای بشه!!
پاورتون که خوبه!!
چرا برمیگردی به سری 4000 ATI ؟؟؟
بازی جدید حیف نیست با 4890 تو سال 2012 بازی کنی
چون DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه!!
مصرف وات هم بالاس
سری 5000 کلا یه خصوصیات برتری داره که وارد جزئیاتش نمیشم نسبت به سری 4000
شما بودجه و مشخصات سیستم رو دقیق بگو تا یه گرافیک خوب بهت معرفی کنم
Last edited by BMW.M3_E46; 12-02-2012 at 20:10.
خب اصلا" چرا سری 4000 و 5000.در ضمن دیگه کمپانی به اسم ati نداریم و روی کارت amd نوشته میشه.در ضمن در حال حاضر nvidia بهتر و بصرفه تر و قویتر هستش و شما با این بودجه 300 تومن شاید بتونی یه nvidia 560 بگیری که خیلی از حتی سری 6000 ati مرحوم و amd فعلی بهتره.در کل الان دود دور انویدیاست و پاور شما هم کم نمیاره برای این کارت.به صرفه ترین مارکی هم که میتونی این 560 رو بخری مارک evga هست و خداییش از همه نظر سر تر از 4890 هست.
ATI زیر مجموعه کمپانی AMD بودش AMD خیلی کلی هست و ATI هم هنوز اسمش موجوده
(خودت الان نوشتی ATI 6000)
برا چی مرحوم؟؟مدرک؟؟سری 6000 ati مرحوم و amd فعلی بهتره
تو بعضی بنچا از انویدا جلو میزنه مصرفشم کمتره کولینگش هم بهتره!!
انویدا هم خوبیای خودشو داره
Last edited by BMW.M3_E46; 12-02-2012 at 20:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)