سلام
کسی نمیدونه سامسونگ UA46D8000YR گیرنده دیجیتال داره یا نه؟ اگه داره چطور فعالش کنم.
تو منو مخفی هم هر چی گشتم، نتونستم کاری کنم. راستی ساخت مالزی هستش.
سلام
کسی نمیدونه سامسونگ UA46D8000YR گیرنده دیجیتال داره یا نه؟ اگه داره چطور فعالش کنم.
تو منو مخفی هم هر چی گشتم، نتونستم کاری کنم. راستی ساخت مالزی هستش.
در جواب سوال اول باید بگم اره گیرنده دیجیتال داره ولی نمیدونم چطوری فعال میشه !!
اصل این مدل LED سامسونگ مالزی هست.
سلام دوست من. ممنون از پاسختون. حالا خودم دارم پیگیری میکنم.چون که 3،600 پول دادم، خیلی زورم میاد یه گیرنده دیجیتال که الان دیگه رو اکثر تلویزیونا میزارن، رو این فعال نباشه. میخوام برم از چندتا نماینگی هم بپرسم ببینم جریان از جه قراره!!! به محض اینکه اطلاعات جدیدی کسب کردم حتما تو همین پست قرار میدم
حالا از دوستان دیگه خواهش میکنم اگه اطالاعات در این زمینه دارند به اشتراک بزارن.(راستی تو همین فروم، قسمت منوی سرویس تلویزونهای سامسونگ رو به خوبی توضیح دادن، ولی متاسفانه برای این مدل اطلاعاتی رو نتونستم کسب کنم.)
ممنون![]()
تفاوت D8000 و d7000 در چی هست ؟؟؟؟/
شما گرون نخریدید الان قیمت با سینمای خانواده 3200 هست ؟؟؟؟
D8000 فرکانس انطباق تصویرش 800 هرتز هست ولی D7000 فرکانسش 600 هست و D8000 دارای Micro Dimming Pro هست ولی D7000 مثل اینکه Pro نیست. توی بعضی از کشورها هم D8000 ریموت کی بورد دار داره ولی نمی دونم اینایی که تو ایران هست هم همینجوره یا نه.
سلام دوست من.
فک کنم من به قیمت خریدم. چون همین مدل رو ایران سفارش داده ،براش میزنن ،اسمش رو گذاشتن D8880 که قبل از اینکه بخرم تو تهران پرسیدم 4،200. من رفتم از مهاباد خریدم.
در مورد سینما هم بستگی داره چی بخری. از 350 تومن شروع میشه تا 1،500.![]()
این قیمتی که گفتم قیمت سایت فروش محصولات سامسونگ هست
سلام
همون طور که گفته بودم امروز به چند تا از نمایندیگی ها سر زدم، ولی متاسفانه همشون یه جورایی بهم فهموندن که یا باید از سام بخرین یا اینکه اصلا ما شما رو نمیشناسیم. یکیشون هم شماره دفتر VIP سامسونگ رو داد و گفت بهشون زنگ بزن ولی اونا هم جوابتو نمیدن.
به هر حال تصمیم گرفتم خودم یه حرکتایی بزنم ببینم چی میشه؟؟؟!!!![]()
مطمئنی ساخت مالزی هست؟ آخه توی سایت سامسونگ مالزی سری 8000 فقط 55 و 60 اینچ داره.
توی منوی کانال، هم دیجیتال هست هم آنالوگ ولی توی دیجیتال چیزی پیدا نمی کنه یا اصلا دیجیتال توی منو نیست؟
توی منو مخفی رفتی ببینی کشورت روی چی تنظیمه؟ اگر رفتی فقط چک کن ED_IRAN باشه و دست به هیج تنظیمی نزن که بیچاره میشی.
Last edited by smhsh121; 17-02-2012 at 01:49.
مطمئنی ساخت مالزی هست؟ آخه توی سایت سامسونگ مالزی سری 8000 فقط 55 و 60 اینچ داره.
توی منوی کانال، هم دیجیتال هست هم آنالوگ ولی توی دیجیتال چیزی پیدا نمی کنه یا اصلا دیجیتال توی منو نیست؟
توی منو مخفی رفتی ببینی کشورت روی چی تنظیمه؟ اگر رفتی فقط چک کن ED_IRAN باشه و دست به هیج تنظیمی نزن که بیچاره میشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)