تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: ← علـایق و افکـارِ کـاربران

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض ← علـایق و افکـارِ کـاربران

مقــدمـه

چـند هفتـه پیش بـود که داشتـم انجـمنِ فیلـم رو ورق میـزدم بـه چندتـا تـاپیک برخوردم بـا عنـوانِ " لطفـاً به این سوالات پـاسخ دهـید " .
    بـه ذهـنم رسـید که بـرای انجمنِ موسیقی هـم یـدونـه بـزنـم تـا دوستـان تـوش نظـر بدون و بیشتـر هـم رو بشنـاسـیم .

==

بـرای سـری اوّل سوال هـا یـه مقـدار پختـه ، سـاده و مقدمـاتی ـــتر میبـاشـند تـا کـم کـم چرخ تـاپیک بچـرخـه و سوال هـا بیشتـر بشـه .
    بـرای سـری بعـد دوستـان میتـونـن سوالـی رو کـه به ذهنـشون میرسـه از طـریقِ پیـام خصـوصـی بـه مـن یـا در صـورتـی کـه من نبـودم بـه مهـران عـزیز پ.خ کـنن .
    قبـل از جواب دادن بـه سوالـات معـرفی کنـین خودتـونو .

1. چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
    2. آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
    3. شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
    4. بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
    5. موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
    6. موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
    7. تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
    8. چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
    9. عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
    10. یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
    11. بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
    12. بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

==

بـا تشکـر از مهـران ، کـوروش و علـی [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] کـه بـرای زدن تـاپیک کمـک کـردن .
    Last edited by Dark Shine; 20-02-2012 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

اطلـاعـیــه : سـوالـاتِ کلـی تـر حذف شـد ، و تعـداد سوالـات کـاهـش یـافت .

3. 7 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

• چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟

به مقدار لازم ... خوب معمولاً دوست ندارم زیر 192 آهنگ گوش کنم اما دیگه حداقلش 128 هست، پایین تر از این اصلاً بم نمیچسبه (البته به هیچکی نمیچسبه) !....تو سبک مورد علاقم (نیو ایج) اکثر آلبومایی که دارم با کیفیت Flac و Ape هستن، آخه پایین تر از این کیفیت واسه این سبک ظلمه !

• آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

البته که بله، خیلی زیاد. من خودم چون تو کار طراحی هستم، همیشه اولین چیزی که از آلبوم میبینم، کاورش هست، اگه کاور نداشته باشه واقعاً اعصابم داغون میشه.مثلاً بعضی سینگل ها هستن که کاور ندارن، موقع گوش دادن به اون ها عذاب وجدن میگیرم

• شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

تا چند ماه پیش وینمپ بود (هنوزم کم و بیش ازش استفاده میکنم) اما الان همش AIMP استفاده میکنم، خیلی تمیزه.خودش هم اسکروبلر last.fm هم داره و بدون نیاز به چیز پی ان کار خودشو انجام میده !

• بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

جفتش.خیلی از آهنگای قشنگ امروزی در صل کاور آهنگای دهه ی 80 هستن که بعضیاشون از نسخه اصلیشون هم قشنگترن.

• موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

از راه حلال.اولش به خدا توکل میکنم و بعدش دست به کار میشم
    تو 99 درصد مواقع از طریق دانلود، که البته خود این دانلود هم کلی فوت و فن نیاز داره !

• موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

بله.یکی از آهنگای مورد علاقم یه آهنگ رومانیایی هست که الان متنش رو بطور کامل حفظم.کلاً هر آهنگ با کلامی رو که خیلی دوست داشته باشم زود متنشو حفظ میکنم، فرقی نمیکنه چه زبونی باشه !

• تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

فکر کنم آره. بعضی آهنگا منو متوجه اشتباهام میکنن، به اینصورت که اون آهنگ منو کاملاً میبره تو فکر و وادارم میکنه به کارهای گذشتم فکر کنم.

• چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

بستگی به ملودیش داره. تا حالا خیلی وقتا پیش اومده که یه آهنگ ک متنش بیخوده رو خیلی دوست داشته باشم اونم بخاطر ملودی خفنش هست.اما به معنی م خیلی توجه میکنم، اگه معنیش مسخره باشه یجورایی اون ته دلم اذیتم میکنه !

• عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

انتقال معنای واقعی موسیقی، همین و بس ...

• یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

خلاق باشه و بدونه داره واسه چی و کی آهنگ میسازه. همچنین از وارد شدن تو دنیای تجارت موسیقی پرهیز کنه که بدوجوری خرابش میکنه !

• بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

شاید بشه گفت از 1995 تا 2005. تو این دوره خیلی از سبکا تو اوج بودن، مثلاً تکنو و ترنس اون موقع محشر بود، بلک متالش هم حرف نداشت، تو راک هم گروهای خیلی خوبی فعالیت میکردن.سبکای آروم و بیکلام هم بنظرم اوجشون تو همین دهه هست !

• بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

نمیدوم، آخه من خیلی تو آلات موسیقی تخصص ندارم !

تَـه دیـگ نـوشـت:

از مقامات دستور اومد که یه بیوگرافی هم از خودم بذارم ! اینم خدمت شما:

مجتبی هستم، ظاهراً 18 سالی میشه دارم زندگی میکنم.امسال دانشجو شدم و دارم IT میخونم. علایقم ایناست: شبکه های کامپیوتری، گرافیک (در حال حاضر ترجیحا 2 بعدی)، ریاضیات، انیمه، نوآوری و ... .
    از موسیقی همه سبکی گوش میدم، چه راک، چه متال، چه ترنس، چه نیوایج و .... .چون تو هرکدومشون میتونم یه سری آهنگ قشنگ پیدا کنم که با روحیاتم سازگارن (البته در اصل چون روحیاتم خیلی متغیره بخاطر همین همه سبکی بهش میاد). موسیقی رو هم فقط واسه شنیدن و لذت بردن دنبال میکنم وگرنه اصلاً و ابداً قصد ندارم آهنگساز بشم و الانشم و کارای آهنگسازی وآلات موسیقی چیز زیادی بارم نیست. از اخلاقم هم بگم که خیلی آروم و کم حرف هستم و اگه یه آدم کم حرف پیشم بیوفته، احتمالاً تا روز قیامت با هم حرفی نمیزنیم عصبانیت رو هم همیشه سعی میکنم تو خودم بریزم چون وقتی عصبانی میشم دیگه نمیدونم دارم چیکار میکنم و ممکنه کار دست خودم بدم.(حالا کی دوست داره با من دعوا کنه ؟! ). دیگه چیز خاصی از خودم به دوگولم خطور نمیکنه، در صورت برقراری ارتباط و خطور چیزی به دوگولوم، بعلت تنبلی حال ویرایش ندارم
    Last edited by mestry; 21-02-2012 at 22:54.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

13

چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟

خیلی! چون من تازگی بیشتر با صدای بلند و روی سیستم آهنگ گوش می کنم خیلی مهمه که کیفیت بالا باشه. و البته برای سیستم ماشین هم باید بیت ریت بالا باشه که وقتی ساب میزنه نره رو اعصاب. یعنی همیشه میگردم بالاترین کیفیت آهنگ هارو پیدا می کنم و میگیرم، حتی اگه بخواد آلبوم ترنس باشه!!

آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

حقیقتش نه!! بیشتر آهنگساز ها و تنظیم کننده ها، همچنین ساز های مختلف استفاده شده مهمه واسم. یعنی حتی اگه من خوانندش رو نشناسم اما زیرش ببینم نوشته تنظیم (استاد) الیاس شیرزاد بی شکـــ آلبوم رو تهیه می کنم

شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

جـــت آیـدیــو و مدیاپلیر کلاسیــک! (ما آدمه قدیمیم دیگه )

بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

والا از خوانندگان اون موقع قدیما فقط مدرن تاکینگ رو می شناختم و گوش می دادم. اما موزیک حسیه مطئنا اگه جایی همچین آهنگ هایی دستم بیاد گوش می کنم که بیشتر آشنا باشم با حال و هوای اون موقع!!

موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

بدون تعارف 99% دانلود می کنم! چون حوصله ندارم توی بازارها بگردم دنبال سی دی توی دست فروشی ها و تازه از نظر هزینه دانلود به صرفه تره!! این حقیقتیه که توی ایران وجود داره چون کپی رایت وجود نداره کسی نمی تونه آهنگی رو بخره!!

موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

سعی می کنم هر نوع سبکی رو هر نوع زبانی رو گوش کنم تا با موسیقی کشورهای مختلف آشنا بشم. مثلا الان به موسیقی اسپانیایی علاقه پیدا کردم... اونایی هم که دلنشین باشه سعی می کنم ترجمشون کنم و حداقل تو فضای متن شعرش برم...

تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

بیشتر از آهنگ های سی یا سی و اجتماعی. اما موسیقی رو برای عبرت و نصیحت گوش نمی کنم... واسه دل خودم گوش می کنم

چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

توی تنهایی یا بهتر بگم آهنگ هایی که برای خودم پخش می کنم و گوش می کنم بیشتر به متن و معنی اون توجه می کنم، اما توی جمع چون سلایق متفاوته بیشتر ریتم واسم مهم میشه. اما نه اینکه اصلا به متن توجه نکنم...

عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

عناصر موسیقی فکر نمی کنم کلمه ی ملموسی باشه... اما شرایط خاصی ندارم توی زمان های مختلف ممکنه علاقم نسبت به آهنگ ها تغییر کنه به همین دلیل جواب خوبی برای این سوال ندارم...

یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

اول اینکه مردمی باشه، دوم هر سال یه آلبوم و کنسرت داشته باشه، بینشون هم بیشتر 7-8 تا تراک بیرون نده، چون بی مزه میشه . یکم مرموز باشه یعنی کارهای عجیب انجام بده!! با سبک های مختلف کار کنه و همگام با نیاز و سلیقه ی مخاطبان و جامعه تغییر مسیــر بده. البته تغییر مسیر صحیح و موجه...

بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

والا یه بارم بالا گفتم زیاد با تاریخ موسیقی آشنا نیستم و چون اطرافیانم زیاد اهل موسیقی روز نبودن نتونستم رابطه ی خوبی با موسیقی قدیمی خارجی برقرار کنم بجز چند مورد خاص...

بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

به سبک گروه بستگی داره:
    در موسیقی های راکـــ و متـال گیتاریــست و درامر نقش بسزایی دارن
    توی پاپ بسته به گرایش پاپ اون می تونه گیتار یا ارگ باشه
    در موسیقی کلاسیک پیانو یا ویولن
    در موسیقی سنتی ایرانی شخصا سنتور و ویولن رو خیلی نقش مهمی توی تاثیرپذیری گروه و آثارشون می دونم

----------------

تشکر که انجمن موسیقی اجازه داد کاربرا بتونن تا حدودی با افکار همدیگه آشنا بشن و همچنین زننده ی تاپیک
    پیشنهاد: می تونین سوال هارو دوره ای کنین و همینطور سوال های بعدی رو مشخص تر کنین و متفاوت تر از همدیگر بنویسین، البته این به معنای تخصصی شده سوالات نیست چون اونطوری شرکت در تاپیک کمتر میشه

موفق باشید

6. 15 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

پیشنهاد: می تونین سوال هارو دوره ای کنین و همینطور سوال های بعدی رو مشخص تر کنین و متفاوت تر از همدیگر بنویسین، البته این به معنای تخصصی شده سوالات نیست چون اونطوری شرکت در تاپیک کمتر میشه
    یـه مقـدار روی همـین سوالـات کـار میکنـیم فعلـاً تـا رِوال ــه کـار تـاپیک دستِ دوستـان بیـاد ، سوالـات جـدید اضـافه میشـه حتمـاً .

بـا تشکـر از دوستـانِ شـرکت کنـنده .

8. 8 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض هوووم! ^^

سلام به موسیقی دوستان ،

علی هستم، به گمونم سنم 16 سالی میشه. یعنی دوّم ریاضی هستم. علایقم کاملاً ناپدار هستش. اما اصل موضوع، علاقه وافری به موسیقی ، انیمه و شاید سریال دارم. ( البتّه نا گفته نماند دوستان در رده اولند. ) موسیقی رو شاید از 5ـم گوش بدم. اما حرفه ای چند سالی هست که دنبال میکنم. گروه هـای مورد علاقم ، بشتـر عمو تـام ( ریدیوهِد ) ، عمو کریس ( کلد پلی ) و ... هستند. موزیک تیستم هم محدوده میشه گفت. خیلی علاقه دارم که موزیک هـای جدیدی پیشنهاد بشه و تست کنم و سبک مورد علاقم بیشتر Alt.Rock ـه. دیگه جانم به خدمتتون که! اطلاعات تو لَست (Blocker00) موجوده. فقط متنی بود جهت معرفی.

128 باشه، راضیم من. برام مهمه. امّا خُب میتونم باش کنار بیام.
    نه اونقدر.
    Winamp. لست و مینی لیریکس رو ساپورت میده. کفایت میکنه. دی:
    امروزی بیشتر. اما خُب امروزی.
    یکم واضح نیست. اما خُب، پیشنهاد دوستان معمولاً ، وبگردی بین سایت های موسیقی. اگر هم از لحاظ طریقه بدست آوردنه. دانلود میزنم. دی:
    موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
    روسی و ژاپنی بیشتر. تا بقیه موارد. اما تو لیریکس فهمیدنش مشکل دارم. که اونم از GT کمک میگیرم.
    اوهوم. اما عمل کنم بش؟ نُچ.
    اول با ریتمش و موزیکش ارتباط برقرار میکنم. بعد معناگرا وارد میشیم. در کل خیلی برام مهمه.
    عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
    موسیقی ، موسیقی و موسیقی.
    ریدیوهِد باشد. :-"
    جدا از شوخی، کاراشون عام و نوآوری داشته باشه. و شعراش زیبا و دست یافتنی باشه. ر^^
    من همین دهـه اخیر و حدود سال هـایی که آلبوم بلک متالیکا عرضه شد رو بالجد حال میکنم.
    اطلاعات کافی ندارم. اما خُب درامر متفاوته. دی:

عالی بود جواد. تعداد سوالا هم میتونیم بیشتر کنیم. یا دو سری سوال بدیم. بازم مرسی و خسته نباشی برُ. 3:
    Last edited by Lt.Ali; 22-02-2012 at 18:41.

10. 13 کاربر از Lt.Ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1 دیدگاه من

چقـدر بـه Bitrate و کيفـيتِ صـداي موسيقي اهمـيت ميديـن ؟
    بستگي به سبکش داره،اگر پراگرسيو راک،اسپيس راک و يا سايکدليک راک و دووووم گاتيک متال باشه زير 320 نميگيرم و حتي بعضي ها رو به صورت flac تهيه مي کنم،از اونور هم بعضي آهنگها رو با کيفيت پايين گوش ميدم نظير آهنگهاي پاپ راک و تِرَش متال.. اينطوري بيشتر لذت ميبرم
    فرمت مورد علاقه من هم Wma,ogg

آيـا کـاورِ آلبـوم بـراي شمـا اهمـيت خـاصـي داره ؟
    بله،خصوصا" اگر بخوام داخل پلير همراه خودم اينور اونور ببرم، خیلی برام مهم هست
    و اگر نداشته باشه خودم براش قرار میدم

شمـا از چـه پليري بــراي پخـشِ موسيقي استفـاده ميکنـيد ؟
    توي ويندوز گزينه ي اول من مديا پلير خود ويندوز هست و تمام نيازهاي من رو به جز تگ گداري کاور آلبوم رفع مي کنه،شايد هم در کنارش از Bs player استفاده کنم،توي اوبونتو هم همون پلير خودش،گرچه پلاگين رو بايد دانلود کني ،در کل سعي ميکنم با اونچيزي که هست خودم رو تطبيق بدم

بـه موسيقـي کلـاسـيکـِ دهـه ي 80 بيشتـر علـاقـه داريـد يـا موسيقي امـروزي ؟

من اکثرا" با آهنگ ها و آلبوم هاي جديد که ريليز ميشوند مشکل دارم و بيشتر قديمي گوش مي دم،دليلشم دارم بررسي ميکنم

موسيقي هـاي موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـايي به دست ميـاريـد ؟

تورنت و سايتهاي اشتراک فايل و يا بعضي دوستان لطف ميکنن فول آلبوم به من مي دن بسته بندي و آماده.
    در هر حال کشور ما کپي رايت نميشه و من هم که بيل به کمرم نخورده...

موسيـقي کـه بـه زبـان فـارســي يـا انگلـيسي [ يـا هـر نـوع زبـان مـادري خـاصـي کـه داريد ] نبـاشـد رو گـوش مـيدين ؟
    آره موسيقي براي من مرز و زبان نداره ولی ...بیخیال تونوقت میشم نژادپرست

تـا بحـال شـده از يـک آهنگــ درس بگـيريـد ؟
    آهنگهايي بوده و لي فکر کنم تاثيرش رو کم کم از دست بدهند ...

چقـدر بـه معنـاي اصلـي يکــ آهنگ توجـه ميکنـين ؟
    معمولا" وقتي آهنگ مفهومي باشه و حس کنم نياز به اين داره که حتما" يک دور واکاوي بشه ميرم دنبالش و اگر وقت کنم شعرش در زمان هاي مختلف همراه با آهنگ گوش ميدم و حتي کامنت اونايي که گوش کردن رو ميخونم و مرور مي کنم تا ببينم اين بشر منظورش از ساخت اين آهنگ چي بوده...ولي اگر اهنگش از گل و بلبل بگه و چيز خاصي نداشته باشه اونوقته که معناي اصلي تحت تاثير ملوديک بودن و خوش آهنگ بودن اون آهنگ هست و اگر احساس کنم داره روي اعصابم راه ميره ميذارمش کنار(يک ستاره ميدم يعني ديگه پخش نشه )

عنـاصـر موسيقـيايي کـه بهشـون اهمـيت ميـدين تـا از يک آهنگــ خوشتـون بيـاد رو بـه ترتيـب بچينـين .
    در کل نتيجه ي کار براي من مهم هست و باید به کام من خوش بیاد،حالا یک عنصر موجب بشه یا تمام عناصر،فرقی نداره
    يه گروه خوب به نظر شما چه معيارهايي بايد داشته باشه ؟
    سعي کنه خودش باشه و لازم هم نيست پشت سر هم آلبوم بده،هروقت به این درک رسیدند که می تونند یک آلبوم خوب بدهند اونوقت
    البته منظور شما از گروه این بند ها هست یا که نه کل عواملی که باعث میشن یک شخص یا گروهی یک اثر منتشر کنند؟در هرحال نظرم خط قبل است
    بهترين دهه از نظر موسيقي به نظر شما، و چرا
    براي من 1965 تا 1975 تاثير گذارترين بود.چون یک سِری بذرها در موسیقی کاشته شده به نظرم
    هرکدوشون نباشن یک جای کار می لنگد
    موفق باشید
    Last edited by Cyanide; 21-02-2012 at 21:20.

12. 11 کاربر از Cyanide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

یـِک فَـقَـره اُتـو بـیـوگـرافـی بـه پُـسـت بـالایـیـم اضـافـه شُـد. در صـورت تـمـایـل یـه نـیـم نـگـاهـی بـِنـدازیـد !

اَلـ THX !

14. 7 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قبـل از جواب دادن بـه سوالـات معـرفی کنـین خودتـونو .
    من محمد 19 سال دارم . البته هنوز ساخته نشده فیلمش
    نمیدم . فقط باید حداقل 128 باشن . هرچند بسیاری از آلبومهای خارجی که میگیرم 320 اند
    تقریبا بله
    آیپاد / اگه در کامپیوتر منظور هست ویندوزمدیاپلیر
    ولی کارهای دهه 80 رو ژانر کلاسیک نمیگن.. / جفتش . علایق من خاصه . با دهه تقسیم بندی نمیشه . اگه از کارای هنرمندی خوشم بیاد خوشم اومده اگرم نه نه
    اینترنت
    من انگلیسی یا بی کلام گوش میدم و بعدش فارسی. به این معنا هم نیست که انگلیسیم خوبه . سلیقه ست / زبانهای دیگه کمتر
    Forever trusting who you are, And nothing else matters (البته میگه we are ولی به من چه من یه نفرم)
    اگه منظور متنه وقتی ایرانی گوش میدم بیشتر خارجی طبعا کمتر
    سوال سختیه
    اونا باید با کیفیت کار کنن . و هم سبکی داشته باشند و رد پایی
    سخته
    خب معلومه بستگی داره گروه کارش تو چه موسیقی ای باشه

---------- Post added 22-02-2012 at 12:02 AM ---------- Previous post was 21-02-2012 at 11:59 PM ----------

با تشکر

16. 11 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

• چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟

خیلی زیاد !اندر موبایل خویشتن موزیکی زیر 192 Kbps یافت همی نشود !

• آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟

خواننده هایی که نمیشناسم میتونن من رو از طریق کاورشون مشتری خودشون کنن !

• شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟

همین مدیا پلیر ویندوز 7 ! مثه شما ها پول ندارم از اون خوب خوباش بخرم !

• بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟

موسیقی امروزی !

• موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟

از راه غیر حلال،بنده خدا اونی که امضا میکنه و رو کاورش مینویسه من رو دانلود نکنید و بخرید دقیقا نمیخرم و دانلود میکنم!چون سنگین کار میکنم فقط دانلوده که جواب میده

• موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟

بله!اگه ریتم و ملودیش به دل بشینه (به قول ندا) چرا که نه ؟!

• تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟

اهوم!بیشتر از آهنگ های سبک رپ که اعتراضات اجتماعی رو بیان میکنن

• چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟

اصل کار معنیه آهنگه!اگه دانلود کنم جمله اولش بی معنی باشه با پوزش از زحمات خواننده و تنظیم کنندش یه delete خوشگل نثارش میکنم !

• عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .

ریتم به کار بخوره!جنس صداهایی که استفاده کرده بر اساس سبک موسیقی هماهنگ باشه،هارمونی داشته باشه،اصول و تیوری موسیقی رعایت بشه

• یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟

سبک کارشون منحصر به خودشون باشه،تقلید نکنه،برنامه برای رلیز موزیک داشته باشه،منسجم باشه،نیازهای طرفداراشو برآورده کنه،تنوع کار داشته باشه

• بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟

دهه 2000 تا 2010 چون به نظرم تو این دهه سبک های موسیقی و افراد خیلی تخصصی تر شدن،هر کسی فهمید به چه سبکی علاقه داره و اون رو ادامه داد(در سطح جهانی)موزیسین های جدیدی پیدا شدن،کار های دیجی و رپ خیلی عامیانه تر شد،به نوعی موزیک جاشو همه جا باز کرد.الآن حتی ناخن گیر هم یه قسمت برا پخش موزیک توش کار گذاشتن !

• بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟

همشون با هم ،هیچ فرقی نداره.میتونم برم تو سالن اجرای موزیک زنده با یه قابلمه بزنم تمام ریتم کار رو خراب کنم

راستی من علی هستم 22 ساله

18. 8 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •