- چقـدر بـه Bitrate و کیفـیتِ صـدای موسیقی اهمـیت میدیـن ؟
به مقدار لازم
.gif)
... خوب معمولاً دوست ندارم زیر 192 آهنگ گوش کنم اما دیگه حداقلش 128 هست، پایین تر از این اصلاً بم نمیچسبه (البته به هیچکی نمیچسبه) !....تو سبک مورد علاقم (نیو ایج) اکثر آلبومایی که دارم با کیفیت Flac و Ape هستن، آخه پایین تر از این کیفیت واسه این سبک ظلمه !
- آیـا کـاورِ آلبـوم بـرای شمـا اهمـیت خـاصـی داره ؟
البته که بله، خیلی زیاد. من خودم چون تو کار طراحی هستم، همیشه اولین چیزی که از آلبوم میبینم، کاورش هست، اگه کاور نداشته باشه واقعاً اعصابم داغون میشه.مثلاً بعضی سینگل ها هستن که کاور ندارن، موقع گوش دادن به اون ها عذاب وجدن میگیرم
- شمـا از چـه پلیری بــرای پخـشِ موسیقی استفـاده میکنـید ؟
تا چند ماه پیش وینمپ بود (هنوزم کم و بیش ازش استفاده میکنم) اما الان همش AIMP استفاده میکنم، خیلی تمیزه.خودش هم اسکروبلر last.fm هم داره و بدون نیاز به چیز پی ان کار خودشو انجام میده !
- بـه موسیقـی کلـاسـیکـِ دهـه ی 80 بیشتـر علـاقـه داریـد یـا موسیقی امـروزی ؟
جفتش.خیلی از آهنگای قشنگ امروزی در صل کاور آهنگای دهه ی 80 هستن که بعضیاشون از نسخه اصلیشون هم قشنگترن.
- موسیقی هـای موردعلـاقتـون رو از چـه راه هـایی به دست میـاریـد ؟
از راه حلال.اولش به خدا توکل میکنم و بعدش دست به کار میشم
.gif)
تو 99 درصد مواقع از طریق دانلود، که البته خود این دانلود هم کلی فوت و فن نیاز داره !
- موسیـقی کـه بـه زبـان فـارســی یـا انگلـیسی [ یـا هـر نـوع زبـان مـادری خـاصـی کـه دارید ] نبـاشـد رو گـوش مـیدین ؟
بله.یکی از آهنگای مورد علاقم یه آهنگ رومانیایی هست که الان متنش رو بطور کامل حفظم.کلاً هر آهنگ با کلامی رو که خیلی دوست داشته باشم زود متنشو حفظ میکنم، فرقی نمیکنه چه زبونی باشه !
- تـا بحـال شـده از یـک آهنگــ درس بگـیریـد ؟
فکر کنم آره. بعضی آهنگا منو متوجه اشتباهام میکنن، به اینصورت که اون آهنگ منو کاملاً میبره تو فکر و وادارم میکنه به کارهای گذشتم فکر کنم.
- چقـدر بـه معنـای اصلـی یکــ آهنگ توجـه میکنـین ؟
بستگی به ملودیش داره. تا حالا خیلی وقتا پیش اومده که یه آهنگ ک متنش بیخوده رو خیلی دوست داشته باشم اونم بخاطر ملودی خفنش هست.اما به معنی م خیلی توجه میکنم، اگه معنیش مسخره باشه یجورایی اون ته دلم اذیتم میکنه !
- عنـاصـر موسیقـیایی کـه بهشـون اهمـیت میـدین تـا از یک آهنگــ خوشتـون بیـاد رو بـه ترتیـب بچینـین .
انتقال معنای واقعی موسیقی، همین و بس ...
- یه گروه خوب به نظر شما چه معیارهایی باید داشته باشه ؟
خلاق باشه و بدونه داره واسه چی و کی آهنگ میسازه. همچنین از وارد شدن تو دنیای تجارت موسیقی پرهیز کنه که بدوجوری خرابش میکنه !
- بهترین دهه از نظر موسیقی به نظر شما، و چرا ؟
شاید بشه گفت از 1995 تا 2005. تو این دوره خیلی از سبکا تو اوج بودن، مثلاً تکنو و ترنس اون موقع محشر بود، بلک متالش هم حرف نداشت، تو راک هم گروهای خیلی خوبی فعالیت میکردن.سبکای آروم و بیکلام هم بنظرم اوجشون تو همین دهه هست !
- بـه نظـر شمـا نــوازنده ی کــدوم ساز مــهم ترین نقــش رو در یه گــروه داره ؟
نمیدوم، آخه من خیلی تو آلات موسیقی تخصص ندارم !