تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: کمک فوری در مورد panasonic Blue-ray player

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض کمک فوری در مورد panasonic Blue-ray player

من سه روز پیش تلوزیون panasonic 50ST30 خریدم تصمیم داشتم سینما خانگی سه بعدی پاییونیر BCS-717 به قیمت 815 هزار تومن بخرم

که تو نمایندگی پاناسونیک نظرم رو عوض کردند و بلوری پلیر سه بعدی panasonic BDt-300GCرو به قیمت 850 هزار تومن بهم دادند

به یک دلیل اصلی که بهم گفتن نظرم عوض شد گفتن: دیسک های بلوری چه اورجینال و چه کپی شده Grade ََA or B دارند که دستگاه های پخش کننده بلوری فقط یکی از این دو Grade رو پشتیبانی می کنند و سینما خانگی پایونیر مد نظر شما فقط grade B رو پخش می کنه و این مدل پاناسونیک تنها دستگاهی هست که هر دو Grade رو پخش می کنه وقتی که من این رو شنیدم علی رغم قیمت سر سام اورش تصمیم گرفتم بخرمش

می خواستم ببینم دقیقا سری A و B چی هستد در مورد بلوری های های کپی شده که از مکان هایی های زیر خریداری میشه هم صدق می کنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر بلوری سری A رو در دستگاه سری B بگذارید چی میشه ؟

دوستان اگر قصد حداکثر هزینه 850 هزار تومن رو برای خریدن بلوری سه بعدی رو داشتند چی رو انتخاب می کردن ؟

دوستان ایا حقیقت داره که کنسول PS3 امکان پخش بلوری های کپی3D که رو نداره ؟ به نظر دوستان خرید PS3 برای دیدن فیلم های کپی سری (َA-B) سه بعدی چطور هست ؟
    Last edited by hooraman; 11-02-2012 at 15:39.

2. این کاربر از hooraman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nasserj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اولین سوالتو نمیدونم جوابشو ولی دستگاه ps3بلوری کپی هم رو میخونه من خودم دارم نگاه میکنم باهاش

4. 2 کاربر از nasserj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اولین سوالتو نمیدونم جوابشو ولی دستگاه ps3بلوری کپی هم رو میخونه من خودم دارم نگاه میکنم باهاش
    ممنون از جوابت . . . .

PS3 گزینه یا امکان پخش بلوری های 3D هم داره ؟

شما تا به امروز پیش اومده که بلوری فیلم رو ارور بده و نخونه

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من سه روز پیش تلوزیون panasonic 50ST30 خریدم تصمیم داشتم سینما خانگی سه بعدی پاییونیر BCS-717 به قیمت 815 هزار تومن بخرم

که تو نمایندگی پاناسونیک نظرم رو عوض کردند و بلوری پلیر سه بعدی panasonic BDt-300GCرو به قیمت 850 هزار تومن بهم دادند

به یک دلیل اصلی که بهم گفتن نظرم عوض شد گفتن: دیسک های بلوری چه اورجینال و چه کپی شده Grade ََA or B دارند که دستگاه های پخش کننده بلوری فقط یکی از این دو Grade رو پشتیبانی می کنند و سینما خانگی پایونیر مد نظر شما فقط grade B رو پخش می کنه و این مدل پاناسونیک تنها دستگاهی هست که هر دو Grade رو پخش می کنه وقتی که من این رو شنیدم علی رغم قیمت سر سام اورش تصمیم گرفتم بخرمش

می خواستم ببینم دقیقا سری A و B چی هستد در مورد بلوری های های کپی شده که از مکان هایی های زیر خریداری میشه هم صدق می کنه ؟

دوستان اگر قصد حداکثر هزینه 850 هزار تومن رو برای خریدن بلوری سه بعدی رو داشتند چی رو انتخاب می کردن ؟

دوستان ایا حقیقت داره که کنسول PS3 امکان پخش بلوری های کپی3D که رو نداره ؟ به نظر دوستان خرید PS3 برای دیدن فیلم های کپی سری (َA-B) سه بعدی چطور هست ؟
    دیسک های بلوری و دی وی دی دارای ریجن هستند نه گرید که این ریجن به سه منطقه جغرافیایی A,B,C تقسیم میشه اکثر بلوری پلیرها ممکنه فقط یک منطقه رو پخش کنن البته هسند دستگاه هایی که هر سه ریجن رو پخش میکنن البته نباید زیاد نگران باشید چون تمام بلوری های کپی قسمت ریجن شون برداشته میشه و ریجن فری میشن

اگر بلوری سری A رو در دستگاه سری B بگذارید روی صفحه تلوزیون می نویسه قادر به پخش نیست.

اگر من قصد خرید با حداکثر هزینه 850 هزار تومن داشتم هرگز سینما خانگی سه بعدی, بلوری پلیر , PS3 نمیگرفتم چون علاوه بر مشکل ریجن و بلوری کپی مشکلات ریز و درشتی مثل پشتیبانی نکردن زیرنویس های SRT فارسی و ساپورت نکردن اکثر فرمت های تصویری و پشتیبانی نکردن ISO های بلوری و دی وی دی و نداشتن استفاده های دیگر.....داران با تجربه ی حالای من یه Egreat R6S می گرفتم برای کلیه نیاز های صوتی وتصویری معمولی و 3D و با بقیه پولم یه آمپ خوب مثل یاماها یا دنون میگرفتم تا صدای عالی گوش کنم و هرگز سمت هیچ نوع سینما خانگی چه دی وی دی چه بلوری نمیرفتم
    Last edited by stb2xxx; 12-02-2012 at 09:57.

7. 5 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیسک های بلوری و دی وی دی دارای ریجن هستند نه گرید که این ریجن به سه منطقه جغرافیایی A,B,C تقسیم میشه اکثر بلوری پلیرها ممکنه فقط یک منطقه رو پخش کنن البته هسند دستگاه هایی که هر سه ریجن پخش میکنن البته نباید زیاد نگران باشید چون تمام بلوری های کپی قسمت ریجن شون برداشته میشه و ریجن فری میشن

اگر بلوری سری A رو در دستگاه سری B بگذارید روی صفحه تلویزون می نویسه قادر به پخش نیست.

اگر من قصد خرید با حداکثر هزینه 850 هزار تومن داشتم هرگز سینما خانگی سه بعدی, بلوری پلیر , PS3 نمیگرفتم چون علاوه بر مشکل ریجن و بلوری کپی مشکلات ریز و درشتی مثل پشتیبانی نکردن زیرنویس های SRT فارسی و ساپورت نکردن اکثر فرمت های تصویری و پشتیبانی نکردن ISO های بلوری و دی وی دی و نداشتن استفاده های دیگر.....داران با تجربه ی حالای من یه Egreat R6S می گرفتم برای کلیه نیاز های صوتی وتصویری معمولی و 3D و با بقیه پولم یه آمپ خوب مثل یاماها یا دنون میگرفتم تا صدای عالی گوش کنم و هرگز سمت هیچ نوع سینما خانگی چه دی وی دی چه بلوری نمیرفتم
    Egreat R6S چی هست؟
    از کجا میشه تهیه کرد؟
    میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ منم میخوام پلیر بخرم.............
    سپاس

9. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

فروشنده پاناسونیک اطلاعات اشتباهی دادند .

1- بلوری ها ریجن دارند و بیشترشون فری ریجن هستند و در ایران معمولا ریجن 2 در دسترس هست
    2- ps3 با آپدیت جدید قابلیت پخش فیلم 3d دارد .
    3- من اگه میخواستم بلوری پلیر انتخاب کنم سونی s480 رو میگرفتم که هم کیفیت خوبی دارد و هم با قابلیت DLNA میتونستید رو LAN فیلم پخش کنید در ضمن MKV رو بسیار عالی پخش میکند ( من S380 دارم که فقط 3d نیست و DLNA ندارد ) . قیمت 480 حدود 350 و 380 حدود 250 میباشد
    4- فعلا تمام بلوری پلیرها با SRT مشکل دارند و زیر نویسها باید درون فایلها encode شوند.

11. 3 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . آقا تاییک خوبی هست میشه از عزیزانی که بیشتر میدونن ما رو هم راهنمایی کنن. یه چیزه همه فن حریف و غیر معمولی ولی با قیمت متعادل معرفی کنید ممنون میشم که از شر تمام مشکلات ریجن و زیرنویس و خلاصه هر چی مشکل دارن فنی معرفی کنید که بشه یه جوری دور زد اینا رو ..با تشکر

13. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Egreat R6S چی هست؟
    از کجا میشه تهیه کرد؟
    میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ منم میخوام پلیر بخرم.............
    سپاس
    درود :

1- استفاده از آخرین چیپ ست و سرعت بالا REALTEC با سرعت 750 مگاهرتز و 512 مگابایت رم DDR3
    2-پشتیبانی کلیه فرمت ها ی تصویری و فایل 3D مانند بلوری , MKV
    3-بدون فن و بی صدا با مصرف کم
    4- ساپورت کامل زیر نویس های فارسی SUB,IDX,SRT
    5-سیستم عامل اندروید
    6-کنترل مناسب و ساپورت موس و کیبورد
    7-ساپورت هارد 3 ترابایتی از پورت ESATA
    8-کوچک و قابل حمل
    9- 2 عدد پورت USB
    10- دارای صفحه نمایشگر
    11-دارای وب بروزر
    12-فول اچ دی 1080p با 12bit با HDMI 1.4

.........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]

15. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوسته عزیز این HD player هست
    ایشون پلیر میخوان و 100% هم میخوان فیلم بلوری باهاش ببینن
    درسته این پلیر چیزه خوبی هست ولی فکر نکنم به درد این دوستمون بخوره و یه کم حرفه ای تر از این صحبتها هست
    -----------------------------
    دوسته عزیز مگه این BD player چی داره که 850 تومن پولش رو دادید؟!!!!
    با 850 میتونستید یه HT BD 3D خوب بگیرید ؟!
    به نظرم اگر امکانش هست ببرید بکوبید تو سرشون
    هارد داره ؟ آمپ داره ؟ چیپش marvell qdeo هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود :

1- استفاده از آخرین چیپ ست و سرعت بالا REALTEC با سرعت 750 مگاهرتز و 512 مگابایت رم DDR3
    2-پشتیبانی کلیه فرمت ها ی تصویری و فایل 3D مانند بلوری , MKV
    3-بدون فن و بی صدا با مصرف کم
    4- ساپورت کامل زیر نویس های فارسی SUB,IDX,SRT
    5-سیستم عامل اندروید
    6-کنترل مناسب و ساپورت موس و کیبورد
    7-ساپورت هارد 3 ترابایتی از پورت ESATA
    8-کوچک و قابل حمل
    9- 2 عدد پورت USB
    10- دارای صفحه نمایشگر
    11-دارای وب بروزر
    12-فول اچ دی 1080p با 12bit با HDMI 1.4

.........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
    وجه تمایز آن با R200 چیست؟ قیمت هر دو مدل لطفا ؟

18. این کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •