سلام
چطوری میتونم این آرم و با فتوشاپ انتخاب کنم جوری که بتونم روی هر زمینه ای بزارمش.مثلا زمینه آبی سبز....
اول یکی بگه چطوری میشه اینجا یه عکس attach کرد؟
چطوری میتونم این آرم و با فتوشاپ انتخاب کنم جوری که بتونم روی هر زمینه ای بزارمش.مثلا زمینه آبی سبز....
اول یکی بگه چطوری میشه اینجا یه عکس attach کرد؟
امکان attach کردن فایل برای کاربران وجود نداره. شما باید عکستون رو توی یکی از سایتهای آپلود عکس آپلود کنید.
عجب کاریه.اگه میشه یکی از این سایت ها رو معرفی کنید این عکس و آپلود کنم
من میخوام این آرم و انتخاب کنم بزارم رو یه زمینه دیگه مثلا آبی ....
چطوری باید این کار رو بکنم؟با فتوشاپ اصلا کار نکردم
با ابزار magic wand tool و یا ابزار های دیگه به راحتی میشه این کار رو کرد!
یا با روش select > color range
کات کردن این عکس خیلی سادس!
اون ابزار اولی آدرسش کجاست؟دومی متن و انتخاب نمیکنه خطوط سیاه هم انتخاب نمیشه.کیفیتش هم میاره پایین.
چیکار کنم؟
سلام شما میخوای اینکار رو بکنی دیگه؟ البته من کمی سریع اینکارو کردم و زیاد دقتی توش نیست
اگر اینه که برای دور بری این شکل ابزارهای مختلفی داره که باید کمی به انتخاب و فتوشاپ تسلط داشته باشید در ضمن وقتی عکس اولیه شما کیفیتش پایین هست خوب طبیعتا نتیجه هم بی کیفیت میشه
Last edited by DiR3CToR; 10-02-2012 at 23:08.
ممنون.میشه بگید چطوری میتونم آرم و انتخاب کنم که روی هر رنگ زمینه ای که خواستم بتونم بزارمش؟
سلام عرض کردم با استفاده از ابزارهای انتخاب و کمی هم آشنایی و تسلط، مشکل اینجاست که شما آشنایی با فتوشاپ ندارید و پیشنهاد میکنم مباحث پایه رو یاد بگیرید و تمرین کنید و سوالی داشتید دوستان کمکتون میکنند بهر حال برای اینکه سوال و کارتون لنگ نمونه من این آرم رو جدا شده در یک لایه فتوشاپ در آوردم که میتونید هر جا خواستید استفاده کنید موفق باشید
فایل PSD رو از اینجا بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)