سلام بر دوستان و اساتید گرامی
نرم افزاری رو از سایت دانلود کردم اما تو patch کردنش مشکل دارم لینکشو قرار میدم میشه مثل همیشه لطف کنید و کاملا توضیح بدین
با سپاس از شما
اینم از لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان و اساتید گرامی
نرم افزاری رو از سایت دانلود کردم اما تو patch کردنش مشکل دارم لینکشو قرار میدم میشه مثل همیشه لطف کنید و کاملا توضیح بدین
با سپاس از شما
اینم از لینک
شما پچ برنامه رو اینجا بزارین اگر فایل txt هم تو فایل دانلودی هست اینجا قراربدین![]()
فایل text که نداره پچش رو هم نمیدونم چطور باید قرار بدم
بیشتر تو پچ کردن برنامه ها یا باید خود پچ رو تو پوشه نرم افزار که نصب شده بریزید و بازش کنید و دکمه patch رو بزنید یا کپی هم نکنید تو پوشه نرم افزار بعد اینکه پچ رو باز کردی و خواستی patch کنی دکمشو میزنی اگه خود برنامه پچ مکانشو پیدا کرد پچ میکنه اگه نکرد تو مسیرشو بهش میدی بعد اوکی میشه.
این راه هایی رو که گفتین رفتم و مسیر پچ رو هم خودم بهش دادم اما نمیدونم روی چی باید کلیک کنم که پچش درست انجام بشه ضمن اینکه وقتی یه اسلاید شو درست می کنم با هیچ فرمتی غیر از فرمت خود نرم افزار نمیشه سیوش کنم اونم موقع بستنشه که میشه با نرم افزار سیو کرد وگرنه اگر از منوی فایل این کارو انجام بدم باز نمیکنه
دوباره امتحان کردم مشکلی که قبلا داشت کارم این بود که دکمه پچ رو نمیزدم ولی الان اینکارو کردم و درست شد
خیلی ممنون از شما بابت راهنمایی کاملتون
حالا فقط تو سیو کردن مشکل دارم میخوام یه جوری سیو بشه که با پلیر اجراش کنم اما هیچ پسوندی غیر پسوند خود نرم افزار نداره باید چه کنم؟
Last edited by Ala 1389; 11-02-2012 at 13:48.
شما باید گزینه ای که توسایت پایین مشخص شده قسمت آخرش پیدا کنید که عکسشم گذاشته بعدش از اونجا خروجی برای برنامه خودتون مشخص کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محیط نرم افزار من با محیط این یکی که لینکشو گذاشتین یه تفاوتهایی داره به عنوان مثال منوی create رو نداره بازم توضیحاتو سیو کردم امیدوارم بتونم پیدا کنم
ممنون که وقت میذارین و جواب میدین
منم از این نرم افزار استفاده کردم. دقیق یادم نیست چجوریا بود.
این نرم افزار شبیه به ulead videostudio یا همون corel videostudio هست که اونم مثل اینا تو قسمت create یا share باید گزینه ای شبیه به video cd یا چنین چیزایی باشه که با این بتونی فایل تصویری رو ذخیره کنی.
عکس بزاری شاید بهتر بشه ارهنمایی کرد.
وقتی برنامه رو اجرا کردین تو محیط نرم افزار طبق شکل عمل کنید و گزینه مربوطه رو برای انتخاب فایل خودتون انتخاب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)