تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: سوال در مورد رم

پيش فرض سوال در مورد رم

سلام دوستان
    از اونجایی که سری پردازنده های سندی بریج بالاتر از 1333 مگا هرتز باس رم رو پشتیبانی نمیکنن این سوالات زیر برام پیش میاد
    من الان 2 ماژول رم 2 گیگ با باس 1333 و CL9 روی سیستمم نصب هست حالا میخوام بدونم من اگه 2 ماژول رم 2گیگ با باس 2000 ماهرتز بزنم از فرکانس 1333 وCL 7 رو استفاده میکنه یا بهتره دو تارم با باس 1333 و CL 7 گیر بیارم؟
    رم با باس 1333 و CL7 داریم تو بازار؟
    ویا دو ماژول 4 گیگ با باس1600 و یا 1800 و CL 8 یا 7 بزنم چی؟
    کلان چقدر تاثیر گذار میشه تو سرعت که من براش خرج کنم اگه بنچ مارکی چیزی هم هست دریغ نکنید
    Last edited by Microsoft Windows; 10-02-2012 at 00:29.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

سلام دوستان
    از اونجایی که سری پردازنده های سندی بریج بالاتر از 1333 مگا هرتز باس رم رو پشتیبانی نمیکنن این سوالات زیر برام پیش میاد
    من الان 2 ماژول رم 2 گیگ با باس 1333 و CL9 روی سیستمم نصب هست حالا میخوام بدونم من اگه 2 ماژول رم 2گیگ با باس 2000 ماهرتز بزنم از فرکانس 1333 وCL 7 رو استفاده میکنه یا بهتره دو تارم با باس 1333 و CL 7 گیر بیارم؟
    رم با باس 1333 و CL7 داریم تو بازار؟
    ویا دو ماژول 4 گیگ با باس1600 و یا 1800 و CL 8 یا 7 بزنم چی؟
    کلان چقدر تاثیر گذار میشه تو سرعت که من براش خرج کنم اگه بنچ مارکی چیزی هم هست دریغ نکنید
    پردازنده وقتی تا 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه بیشتر از اون هیچ تاثیری روی سیستم نداره و به خاطر تایمینگ بالاتر ممکنه Performance رو کاهش بده . پیشنهاد من به شما اینه که 2 تا ماژول 1333 و تایمینگ CL7 تهیه کنین . بله 1333 CL7 در بازار موجوده .
    برند و مارک زیاد مهم نیست فقط معتبر باشه

3. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بالاتر از 1333 از طرف MB اگه ساپورت بشه، هیچ مشکلی نیست و شاهد افزایش پرفرمنس هستیم!

البته این افزایش پرفرمنس بستگی به نرم افزار مورد نظر داره که ممکنه خیلی کم یا زیاد باشه.
    البته باس و تایمینگ ماژول های روی سیستم باید با هم یکسان (و تر جیحا از یک برند) باشه، زیرا اگه مثلا یک ماژول 1333 داشته باشیم و یک ماژول 1600، باید جفتشون روی یک باس کار کنن، یعنی 1333! چون همه رم ها قابلیت اورکلاک ندارن...

پیروز باشید.

5. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

بالاتر از 1333 از طرف MB اگه ساپورت بشه، هیچ مشکلی نیست و شاهد افزایش پرفرمنس هستیم!

البته این افزایش پرفرمنس بستگی به نرم افزار مورد نظر داره که ممکنه خیلی کم یا زیاد باشه.
    البته باس و تایمینگ ماژول های روی سیستم باید با هم یکسان (و تر جیحا از یک برند) باشه، زیرا اگه مثلا یک ماژول 1333 داشته باشیم و یک ماژول 1600، باید جفتشون روی یک باس کار کنن، یعنی 1333! چون همه رم ها قابلیت اورکلاک ندارن...

پیروز باشید.
    وقتی Memory Controller داخل خود CPU باشه پردازنده تا حدی محدود میشه مگر اینکه اورکلاک بشه
    به دلیل اینکه پردازنده تا 1333 استفاده میکنه افزایش کارایی در رم ها با سرعت های بیشتر فوق الاده کم هستن
    و درست میگین بستگی به نرم افزار هم داره .
    خرید 1333 CL7 عاقلانه ترین کار هست چون در کل خیلی تفاوتی بزرگی بین 1866 CL9 و 1333 CL7 نخواهید دید .
    البته ساپورت سندی بریج تا 1333 مگاهرتز حرف رسمی خود اینتل هست و پردازنده کاملا به این سرعت محدود نمیشه و معمولا ( در یه سری نقد ها و فروم ها اینطور شنیدم ) BIOS میاد Memory Controller رو مجبور میکنه که با MP و سرعت بالاتری کار کنه چون اگه غیر از این بود با رم های سریع تر مثل 1866 نباید تفاوتی رو در مقایسه با 1333 میدیدیم .

7. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

9. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این پردازنده ها به طور رسمی از مموری های 1333/1066 ساپورت میکنن، ولی به طور غیر رسمی حتی تا فرکانس 2400 هم ساپورت میکنن:

بنچمارک هایی هم که قرار دادید این موضوع رو نشون میدن، افزایش فرکانس باس رم در برخی نرم افزار ها باعث افزایش پرفرمنس شده.

این که افزایش فرکانس در همه نرم افزار ها باعث افزایش پرفرمنس نمیشه و این که در برخی جاها افزایش پرفرمنس خیلی کم هست، بحثش جدا هست.

برای انتخاب رم مناسب حتما باید نرم افزار هایی رو که ازشون استفاده میکنیم مد نظر قرار بدیم، چون ممکنه در برخی کاربرد ها ماژول های ساده 1333 CL9 هم کفایت کنن!

نرم افزار هایی مثل Winrar شدیدا به باس و CL رم واکنش نشون میدن:

بعضی نرم افزار ها تقریبا براشون هیچ فرقی نداره:

در گیم ها هم برخی افزایش پرفرمنس کمی دارن، برخی کمی زیاد تر...

و برخی با آورکلاک CPU، به فرکانس باس و CL واکنش نشون میدن:

بقیه بنچمارک ها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیروز باشید.

11. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان که راهنمایی کردید
    اینطور که من تو بنچ مارکا میبینم زیاد تاثیر گذار نیست یعنی برام نمیصرفه که به خاطر 2 فریم بیشتر یا 2 ثانیه زودتر 3 برابر خرج کنم الان تو فکر خرید 16 گیگ رم با باس 1333 CL9 هستم.

13. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان که راهنمایی کردید
    اینطور که من تو بنچ مارکا میبینم زیاد تاثیر گذار نیست یعنی برام نمیصرفه که به خاطر 2 فریم بیشتر یا 2 ثانیه زودتر 3 برابر خرج کنم الان تو فکر خرید 16 گیگ رم با باس 1333 CL9 هستم.
    بستگی به کاربردتون داره!

ولی اگه بیشتر هدفتون گیمینگ هست، 2 ماژول 4GB با باس 1600 و CL9 که از اورکلاک تا CL8 مطمئن باشید، بهترین گزینه هست.
    16 GB اصلا برای کاربرد گیمینگ توجیهی نداره... و خرج بیهوده هست.

15. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

بستگی به کاربردتون داره!

ولی اگه بیشتر هدفتون گیمینگ هست، 2 ماژول 4GB با باس 1600 و CL9 که از اورکلاک تا CL8 مطمئن باشید، بهترین گزینه هست.
    16 GB اصلا برای کاربرد گیمینگ توجیهی نداره... و خرج بیهوده هست.
    بله الان که فکر میکنم میبینم حرف شما درست تر هست و باید همین کارو کرد ولی قبلش باید به فکر کارت گرافیکم باشم بعد رم و بعد یه 2600k که امید وارم این cpu دوباره به قیمت معقول برگرده الان که دیگه اصلا نمیشه بهش حتی فکر کرد قیمتش شده 670 تومن اون زمانی که 390 بود میگفتیم گرونه و نمیخریدیم

فقط یه سوالی گه برام پیش اومده اینه که چرا ویندوز 32 بیتی به همین مقدار رمی که دارم 7.5 امتیاز داده ولی ویندوز 64 بیتی 7.4 ؟
    Last edited by Microsoft Windows; 10-02-2012 at 20:15.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

بله الان که فکر میکنم میبینم حرف شما درست تر هست و باید همین کارو کرد ولی قبلش باید به فکر کارت گرافیکم باشم بعد رم و بعد یه 2600k که امید وارم این cpu دوباره به قیمت معقول برگرده الان که دیگه اصلا نمیشه بهش حتی فکر کرد قیمتش شده 670 تومن اون زمانی که 390 بود میگفتیم گرونه و نمیخریدیم

فقط یه سوالی گه برام پیش اومده اینه که چرا ویندوز 32 بیتی به همین مقدار رمی که دارم 7.5 امتیاز داده ولی ویندوز 64 بیتی 7.4 ؟
    بنده نظرم بیشتر روی 1333 CL7 هست . اگه پیدا کنین خیلی عالی میشه قیمتش هم گرون نیست

18. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •