تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: بالا نیامدن هارد اکسترنال my book essential

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض بالا نیامدن هارد اکسترنال my book essential

سلام من.لپ تاپم ویروس گرفت هاردمو وصل کردم اونم ویروس گرفت ولی بعد از اون دیگه هاردم بالا نیومد تو disk management هم نشونش نمیده.رو هر سیستمی که گزاشتم نیومد بعد یه هارد دیگه رو وصل کردم سیستمم خوندش و بار دوم که هاردو گزاشتم اونم نیومد سیستمم هارد کش شده ویروس کشی کردم و هارد یکی از رفقا رو زدم باز هم هاردش دیگه هیچ سیستمی بالا نیومد.حالا میشه اصلاعات رو هاردارو یه جوری دراورد بعد بدمش گارانتی یکی دیگه بگیرم

2. این کاربر از kollack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_n94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

ميشه هارد رو باز كنيد و با ساتا به سيستم وصل كنيد به احتمال زياد ميشناسه.
    ولي اينكار باعث از بين رفتن گارانتي ميشه.

4. این کاربر از mohsen_n94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بعد اطلاعات رو می تونم خالی کنم تو کامپیوتر بعدش میشه با sub هاردم بیاد.اگرم بدم گارانتی هاردرو میگیرن یه دونه دیگه میدن و هر چی رو هاردم هست میره.نمی دونم چی کار کنم

6. این کاربر از kollack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoudmoosavy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض کمک

سلام
    منم یه هارد اکسترنال adata دارم یه چند بار اطلاعاتش دیر اومد منم از usb بی هوا درش آوردم بعد دیگه نیومد هی پیغام میداد فرمت کن منم نکردم
    بعد نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم چند ساعت طول کشید 795 بد سکتور پیدا کرد و درمانش کرد ولی بازم نیومد بعد دوباره اسکنش کردم 15 تا تاخیر یا delays پیدا کرده همشم همون اول هارده حالا بازم دارم اسکن میکنم شاید خوب شد
    شما هم با این نرم افزار امتحان کن شاید اومد اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی کسی میدونه باید با این delays چی کار کرد؟
    یه نفر به من کمک کنه؟

8. این کاربر از masoudmoosavy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مشکل اینجاست که اصلا هاردمو نمی خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا پیداش نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما سیستمت مشکل داره رو یه سیستم دیگه چک کن با این نرم افزار
    از این نرم افزارم استفاده کن ببین چی میشه FloboHardDiskRepair
    Last edited by masoudmoosavy; 09-02-2012 at 14:44.

11. این کاربر از masoudmoosavy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم یه هارد اکسترنال adata دارم یه چند بار اطلاعاتش دیر اومد منم از usb بی هوا درش آوردم بعد دیگه نیومد هی پیغام میداد فرمت کن منم نکردم
    بعد نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم چند ساعت طول کشید 795 بد سکتور پیدا کرد و درمانش کرد ولی بازم نیومد بعد دوباره اسکنش کردم 15 تا تاخیر یا delays پیدا کرده همشم همون اول هارده حالا بازم دارم اسکن میکنم شاید خوب شد
    شما هم با این نرم افزار امتحان کن شاید اومد اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی کسی میدونه باید با این delays چی کار کرد؟
    یه نفر به من کمک کنه؟
    سلام
    پیغام درخواست برای فرمت کردن نشاندهنده معیوب شدن پارتیشن به دلایل مختلف مانند بدسکتور در قسمتهای حساس یا بهم خوردن partition table و ... هست . شما دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود و ببینید نوع فرمت پارتیشن هارد اکسترنال شما چی هست .

در هر حال چاره ای جز فرمت ندارید ولی قبل از فرمت با استفاده از برنامه های ریکاوری اطلاعات که توانایی شناسایی پارتیشنهای معیوب رو دارند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات رو در جای مطمئن ذخیره و ریکاوری کنید و سپس از نو هارد رو پارتیشن بندی و فرمت کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 09-02-2012 at 18:43.

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    پیغام درخواست برای فرمت کردن نشاندهنده معیوب شدن پارتیشن به دلایل مختلف مانند بدسکتور در قسمتهای حساس یا بهم خوردن partition table و ... هست . شما دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود و ببینید نوع فرمت پارتیشن هارد اکسترنال شما چی هست .

در هر حال چاره ای جز فرمت ندارید ولی قبل از فرمت با استفاده از برنامه های ریکاوری اطلاعات که توانایی شناسایی پارتیشنهای معیوب رو دارند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات رو در جای مطمئن ذخیره و ریکاوری کنید و سپس از نو هارد رو پارتیشن بندی و فرمت کنید .
    سلام
    ممنون بابت جوابت
    این عکس منجمنت نمیدونم فرمتش چی؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت جوابت
    این عکس منجمنت نمیدونم فرمتش چی؟
    عزیز دلم ، لطفاً تو تاپیکی برای خودتون هست ادامه بدید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

الان یه چیز عجیب دیدم هاردم سالم و کامل رو سیستم یکی از فامیلامون امد ولی رو سیستم من و رفیقم نیومد همه مون ویندوز 7 هستیم. سیستم من چه مشکلی داره تازه ویندوز عوض کردم چی کار کنم موس میزنم به usb میشناسش ولی گوشیمو میزنم فایلارو ناقص میاره ولی باز میشناسش drive usb رو ولی نمیدونم چرا هاردمو نمیاره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •