تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض کمک کنید

سلام

اگه بخوام توی تری دی مکس یه طرح دو بعدی بکشم و بخوام با اندازه های مشخصی این کار رو انجام بدم باید چطور اندازه های خطوط رو مشخص کنم......ایا تری مکس برای ترسیم دو بعدیش بخشی به عنوان Dimension داره یا نه؟

اگه داره چطور باید بهش دسترسی پیدا کنم؟

ممنونتون میشم اگه جوابمو زودتر بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز.کل احجام (3 بعدی) واشیاء(2بعدی) داخل مکس به دو دسته پارامتریک و غیر پارا متریک تقسیم میشه.

پارامتریک :یعنی تعریف مکس از اونها با پارامتر است.مثلا Box برای طول و عرض و ارتفاع عدد میخوره.یا مثلا دایره که یه نقطه وسط داره ویک عدد برای شعاع.

غیر پارامتریک :مثل E poly , Emesh اینها دیگه با عدد تعریف نمیشن.دیگه نقطه و خط و صفحه اند.

جواب اصلی:خط (E spline) یک شی غیر پارامتریک است.و مثل اتوکد نیست که برای ترسیمش عدد وارد کنی.

حالا اگر بخوای شما یک چیزی مثل Plan داخل مکس بکشی، باید از ریکتنگل و تمام سربرگ کریت استقاده کنی که پارامتریک هستند و از امکانات Snap و .... ولی بهترین راهش اینکه دو بعدی هاتو از اتوکد Import کنی. چون مکس توی دو بعدی اصلا مثل اتوکد کامل نیست.
    بالاخره توی فتوشاپ هم میشه خط کشید اما اون بیچاره کار اصلیش چیز دیگه ای هست.

من بهت توصیه میکنم که دو بعدی های مکس رو یاد بگیری.تا همش مجبور نباشی که تند تند از اتوکد کمک یگیری.

یا حق...

پروفشنال saber1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یه راه هست اگه به دردت بخوره اینه که از این راه بری
    البته راه خوبی نیست !!
    میشه باهاش دو خط موازی کشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

از بابت راهنماییتون واقعا ممنونم.....من تمام این راهها رو رفتم و تست کردم......اما به این نتیجه رسیدم که هیچ کدوم از این راهها به راحتی و سرعت عمل ترسیم دوبعدی در اتوکد نیست و بهترین کار رو در این دونستم که ترسیمات دوبعدی رو از اتوکد وارد مکس کنم......

بهترین راه واسه ترسیم دوبعدی برای مکس همین اتوکده یا راههای بهتری هم هست؟
    ایا میشه در حالی که یه ترسیم دوبعدی از اتوکد وارد مکس کردیم در صورت نیاز یه ترسیم دو بعدیه دیگه هم بدون اینکه شکل دوبعدی قبلی حذف بشه توی مکس اضافه کنیم یا نه؟
    اگه مشه باید چطوری این کار رو انجام بدم؟
    Last edited by kadkhoda.mirza; 27-03-2012 at 16:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •