سلام. اگر من دو سیستم عامل ویندور و لینوکس رو در کنار هم داشته باشم و بیایم لینوکس رو پاک کنم اونوقت مدیر بوت خود ویندور احتایج به تعمیر دارد؟ یا نه مانند قبل هست؟
ممنون.![]()
سلام. اگر من دو سیستم عامل ویندور و لینوکس رو در کنار هم داشته باشم و بیایم لینوکس رو پاک کنم اونوقت مدیر بوت خود ویندور احتایج به تعمیر دارد؟ یا نه مانند قبل هست؟
ممنون.![]()
بستگی داره چطور پاک کنی. به طور کلی مدیر بوت لینوکس (grub) ربطی به لینوکس نداره و یک نرم افزار مستقل هست که روی قسمتی از هارد نصب می شه.
در هر صورت اگر هم خراب بشه ، میشه درستش کرد.
سلام. ممنون از جواب. ولی منظور من مدیر بوت ویندوز هست نه مدیر بوت گراب یا لیلوی لینوکس؟؟!
اون موقع مدیریت بوت ویندوز احتیاج به تعمیر داره که خیلی هم سخته تازه اگر بشه
ولی می تونید با نصب دوباره لینوکس همون ویندوز رو هم بالا بیارید
والا امکانات GRUB بیشتر از بوت لودر ویندوز هست ولی اگر تعمیرش ضرورت داره تا اونجا که یادم هست با دستور Fix MBR و Fix Boot میشه درستش کرد البته باید با Bootable CD بیاید بالا و بعد که منوی نصب اومد ، repair رو انتخاب کنید بعد وارد محیط command می شید و اونجا می تونید دستور مورد نظر رو بنویسیدنوشته شده توسط Ahmadra
اقای rootnt ميشه روش تعمير مدير بوت ويندوز رو بگيد؟
راستي در واقع ژس اگر من لينوكس رو پاك كنم به هيچ وجه نميتونم مثل قبل از نصب لينوكس ويندوز رو بالا بيارم؟
سلام
شدنش ميشه
ولي من دقيق بلد نيستم چون خيلي قديمها اين كار رو كردم
توضيحات اين دوستمون هم خوبه
امتحان كنيد ببينيد چي مي شه
در ضمن در انجمنهاي ديگه كه مخصوص ويندوزه سرچ كنيد شايد آموزش داده باشند
اگر نبود در همونجا سوال كنيد
موفق باشيد
باشه مرسی. ولی راستی یه چیزی این MBR همون Master boot recorder هست؟ و این مال لینوکس هست یا ویندوز؟
بله همومه !
ماله اونی هست که آخر از همه اونجا نوشته !! و به عبارت دیگه ماله چیزه خاصی نیست !! یه جایی هست که اطلاعات و آدرس لودر اونجا نوشته می شه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)