تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: راهنمایی؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت dragon2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14 راهنمایی؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد مارک گرافیک ها که مثلا گرافیک GTX560 مارک گیگابایت با مارک ایسوس یا مارک XFX چه تفاوتی دارن و چرا قیمتشون فرق میکنه؟ کدوم یک از این مارک ها بهترن
    چرا بعضی ها نوشته asus geeforse GTX560 و بعضی ها هم مثلا geeforse GTX560 کدوم یک از اینا بهتره؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد مارک گرافیک ها که مثلا گرافیک GTX560 مارک گیگابایت با مارک ایسوس یا مارک XFX چه تفاوتی دارن و چرا قیمتشون فرق میکنه؟ کدوم یک از این مارک ها بهترن
    تفاوت قیمتشون فقط بخاطر برند وگرنه تکنولوژی همه کارت گرافیک ها یکیه
    و تفاوت چندانی از نظر بازده و کارایی ندارند زیرا تمام این تولید کننده ها براساس طرح های اعلام شده Nvidia ویا AMD، کارت های گرافیک خود را تولید می کنند. تنها مواردی که در انتخاب برند مهم است، سیتم خنک کننده، قیمت، گارانتی است
    بهتر بودن مارک هر کس یک نظر داره ولی تو بازی فکر کنم xfx بهتر باشه
    چرا بعضی ها نوشته asus geeforse GTX560 و بعضی ها هم مثلا geeforse GTX560 کدوم یک از اینا بهتره؟
    فرقی نمیکنه یکیه asus geeforse GTX560 با geeforse GTX560هیچ فرقی نداره اولی اسم برند اول نوشته دومی چون مثلا جای دیگه نوشته، جلوش دیگه اسم برند ننوشته

3. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت dragon2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
    اگه بخوام یه کارت گرافیک خوب بین 400 یا 450 تهیه کنم چی رو پیشنهاد میدین و چه مارکی؟
    بعد یه سوال دیگه داشتم که این Geeforse چیه؟! چون این جور که من میدونم دو شرکت کارت گرافیک هست nvidia و ati، و خود این دو شرکت انواع مارک مانند asus و msi و... داره خب پس این جیفورس شرکته یا مارک؟ اگه مارکه پس چرا نوشته asus geeforse این جور که نمیشه دو مارک باشه؟!
    اصلا کلا این جیفورس فقط مخصوص انویدیا هست؟
    Last edited by dragon2012; 07-02-2012 at 21:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
    اگه بخوام یه کارت گرافیک خوب بین 400 یا 450 تهیه کنم چی رو پیشنهاد میدین و چه مارکی؟
    بعد یه سوال دیگه داشتم که این Geeforse چیه؟! چون این جور که من میدونم دو شرکت کارت گرافیک هست nvidia و ati، و خود این دو شرکت انواع مارک مانند asus و msi و... داره خب پس این جیفورس شرکته یا مارک؟ اگه مارکه پس چرا نوشته asus geeforse این جور که نمیشه دو مارک باشه؟!
    اصلا کلا این جیفورس فقط مخصوص انویدیا هست؟
    GeFORCE اسم یکی از سری های محصولات کارت گرافیک Nvidia هست.
    Quadro مخصوص کارهای مهندسی-Tessla مخصوص شبیه سازی و کارهای محاسباتی GeForce مخصوص بازی. برای انتخاب یکی از این برندها بهتره تو اینترنت یک جستوجویی بکنید.
    هرکدوم از این برندها سری های مختلفی دارند. مثل سری های Asus RoG و Msi Millitary Class که مختص Gaming هستن و کیفیت و کارایی بیشتری نسبت به محصولات هم نوع خود دارند.
    با اینکه کارت گرافیکم ساخت XFX هست و ازش راضیم ولی پیشنهاد بنده Asus هستش چون روز به روز در حال پیشرفت و نوآوری هستش.
    XFX دو-سه سالی هست که کیفیت سابق رو نداره.
    (به دلیل اختصاص دادن بعضی از خطوط تولیدش به AMD)

6. این کاربر از Sound Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •