تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: سمند EF7 یا پارس LX

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض سمند EF7 یا پارس LX

سلام به همه ی دوستان عزیز ، راستش یکی از دوستان قصد خرید اقساطی مگان رو داشت که متاسفانه نقدیش هم به سختی گیر میاد و با شرایطش همخوانی نداره .
    من به ایشون دو خودروی سمند EF7 و پارس LX رو پیشنهاد کردم اما نظر شما دوستان رو هم در مورد این دو خودرو ( موتوری ) بدونم ممنون میشم .
    از نظر ایمنی سمند کمی بهتر هست .
    از نظر امکانات در یک حد هستن .
    از نظر ترمزها پارس قطعا بهتر خواهد بود .
    جاداری هم سمند کمی جادار تر از پارس هست .
    فقط موضوع موتور هست . موتور TU5 روی پارس خوب عمل میکنه یا نه ؟!
    پارس روی کاغذ از سمند EF7 بهتر عمل کرده و در شتاب نزدیک به 2 ثانیه عملکرد بهتری داشته .
    و یک موضوع دیگه ، آیا کولر پارس جدید کولر 206 هست یا کولر خودش هست ؟
    ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز .

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز ، راستش یکی از دوستان قصد خرید اقساطی مگان رو داشت که متاسفانه نقدیش هم به سختی گیر میاد و با شرایطش همخوانی نداره .
    من به ایشون دو خودروی سمند EF7 و پارس LX رو پیشنهاد کردم اما نظر شما دوستان رو هم در مورد این دو خودرو ( موتوری ) بدونم ممنون میشم .
    از نظر ایمنی سمند کمی بهتر هست .
    از نظر امکانات در یک حد هستن .
    از نظر ترمزها پارس قطعا بهتر خواهد بود .
    جاداری هم سمند کمی جادار تر از پارس هست .
    فقط موضوع موتور هست . موتور TU5 روی پارس خوب عمل میکنه یا نه ؟!
    پارس روی کاغذ از سمند EF7 بهتر عمل کرده و در شتاب نزدیک به 2 ثانیه عملکرد بهتری داشته .
    و یک موضوع دیگه ، آیا کولر پارس جدید کولر 206 هست یا کولر خودش هست ؟
    ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز .
    دوست عزیز اتفاقا ترمز lx خیلی بهتر از پارس هست که همراه abs سیستم ترمز EBD هم داره و از دیسک ترمز بزرگ تری برخورداره و همین طور تمام سیستم های ترمز مانند ABS - EBD بر روی چرخ های عقب که کاسه هستند هم سوار شده. در تست ها هم کاملا معلومه که ترمز سمند نسبت به پارس بهتره.

از نظر امکانات هم سمند ال ایکس در رده بالا تری قرار داره.

از نظر ظاهری هم فکر کنم هر فردی و با هر سلیقه ای سمند LX مخصوصا سفید رو بیشتر می پسنده تا پارس و طراحی داخلی هم که خیلی بهتره.
    اما موتوری متاسفانه به دلیل مشکلات زیادی که برای دارندگان EF7 به وجود اومده این موتور زیاد توصیه نمیشه.
    در کل موتور TU5 پارس LX از موتور EF7 بهتره و در اصل کم دردسر تره.
    اما پرداخت بیش از 18 میلیون هم برای پارس LX زیاد به صرفه نیست و اگر دوستتون دنبال خرید قسطی مگان بودند پس می تونند قسط بدند و یک پارس ELX بردارند که از این دو خودرو خیلی برتره.

3. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا ترمز lx خیلی بهتر از پارس هست که همراه abs سیستم ترمز EBD هم داره و از دیسک ترمز بزرگ تری برخورداره و همین طور تمام سیستم های ترمز مانند ABS - EBD بر روی چرخ های عقب که کاسه هستند هم سوار شده. در تست ها هم کاملا معلومه که ترمز سمند نسبت به پارس بهتره.

از نظر امکانات هم سمند ال ایکس در رده بالا تری قرار داره.

از نظر ظاهری هم فکر کنم هر فردی و با هر سلیقه ای سمند LX مخصوصا سفید رو بیشتر می پسنده تا پارس و طراحی داخلی هم که خیلی بهتره.
    اما موتوری متاسفانه به دلیل مشکلات زیادی که برای دارندگان EF7 به وجود اومده این موتور زیاد توصیه نمیشه.
    در کل موتور TU5 پارس LX از موتور EF7 بهتره و در اصل کم دردسر تره.
    اما پرداخت بیش از 18 میلیون هم برای پارس LX زیاد به صرفه نیست و اگر دوستتون دنبال خرید قسطی مگان بودند پس می تونند قسط بدند و یک پارس ELX بردارند که از این دو خودرو خیلی برتره.
    با تشکر ، من ترمز پارس معمولی رو با سمند ال ایکس تست کردم پارس خیلی بهتر بود .
    فکر نمیکنم سیستم ترمز و دیسک پارس با سمند فرقی داشته باشه به دو دلیل تجربی خودم :
    1- لنت ترمز هردو یکی هستن
    2-چند سال پیش که سمند داشتم ( الان هم دارم ) با سرعت 60 کیلومتر زدم به جدول ( اتوبوس شهری روم پیچید و نزدیک بود تصادف کنم ) دیسک سمند سمت راننده تاب برداشت . رفتم تعویض کنم نمونه اصلی نبود ، یک پارس چپی صفر کیلومتر توی نمایندگی بود ( برای اوراقی ) و دیسک اون رو برداشتن بستن روی ماشینم .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ایران لگن بیاد 2 نوع سیستم ترمز طراحی کنه ؟؟!! محاله .
    سعی دارن اکثر مواد مصرفی یکی باشه
    اما در مورد tu5
    داداش من 405 85 دارم xu7 . بردم با یه 405 tu5 تست زدم . این موتور معرکس 1و2 خدایی 10 متر ازم جلو افتاد . دنده 2 رویایی داره پرواز میکنه لامصب . فقط 3.4.5 یه مقدار سبکه ولی بازم خوبه . مثلا دنده 4 دقیقا 185 تا پر میکنه ! . فقط در کشش دنده 3.4.5 من برتر بودم . که تو کورس شما با یه معکوس همه چیو حل میکنی . خلاصه رو 405 که خیلی خوب جواب داده پس رو پارس هم میده . موتورش سگ جون و با کیفیت هست و مثل ef7 حرف پشت سرش نیست . مصرفشم فوق العاده کمه .و من توصیه میکنم
    ضمن اینکه ما با پارس ELX هم 1.2 انداختیم بازم از TU5 405 شکست خورد !!!!

6. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایران لگن بیاد 2 نوع سیستم ترمز طراحی کنه ؟؟!! محاله .
    سعی دارن اکثر مواد مصرفی یکی باشه
    اما در مورد tu5
    داداش من 405 85 دارم xu7 . بردم با یه 405 tu5 تست زدم . این موتور معرکس 1و2 خدایی 10 متر ازم جلو افتاد . دنده 2 رویایی داره پرواز میکنه لامصب . فقط 3.4.5 یه مقدار سبکه ولی بازم خوبه . مثلا دنده 4 دقیقا 185 تا پر میکنه ! . فقط در کشش دنده 3.4.5 من برتر بودم . که تو کورس شما با یه معکوس همه چیو حل میکنی . خلاصه رو 405 که خیلی خوب جواب داده پس رو پارس هم میده . موتورش سگ جون و با کیفیت هست و مثل ef7 حرف پشت سرش نیست . مصرفشم فوق العاده کمه .و من توصیه میکنم
    ضمن اینکه ما با پارس ELX هم 1.2 انداختیم بازم از TU5 405 شکست خورد !!!!
    من هم بر همین اعتقاد هستم . البته باید موتور tu5 رو تست کنم ببینم چجوریاست . درمورد پارس ELX من دومورد سوار شدم و متاسفانه خیلی موتورش خفست ، اصلا جون نداره . نمیدونم چرا !

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من هم بر همین اعتقاد هستم . البته باید موتور tu5 رو تست کنم ببینم چجوریاست . درمورد پارس ELX من دومورد سوار شدم و متاسفانه خیلی موتورش خفست ، اصلا جون نداره . نمیدونم چرا !
    موتور پر قدرتیه خدایی . ولی گیربکسش سبکه . شاید تو گردنه با سرنشین کامل و کولرروشن از xu7 کم بیاره . و گرنه حرف نداره . elx ها هم مدل پایینا خیلی خوبن جدیدا نه !!

10. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه ef7 خوبه با اون مشکل روغن ریزی که حل نمیشه و کمبود قطعات و گرانی قطعت و مشکل ترمز abs
    نه پارس با اون اتاقای جدیدش که صدا میوفته تو ستوناش بعد از چند وقت تبدیل به گاری میشه
    به نظر من تو این قیمتا l90 گاز سوز
    بعد 206 sd
    بعد گاز سوزsamand lx

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا من ٢٠٦ تيپ سه هم سوار شدم خدايي پرايد ميگيرش.اصلا انگار سوخت و هوا به موتور نميرسه.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با توجه به مشکلاتی که اخیرا در موتور EF7 مشاهده شده و مشتریان ناراضی هستن
    و خودروهاشون به مدت طولانی خوابیده و انتخاب سمند EF7 کمی با شک و تردید هست.

پارس LX با موتور TU5 اگر با اتاق پارس سال باشه ارزش خرید داره.
    چون به مراتب طراحی داخلی جدید تر و اضافه شدن برخی موارد باعث شده
    تا اتاق پارس سال محبوب تر بشه.

اما نظر شخصی من :
    در حال حاضر اگر دوست شما خانواده کم جمعیت هستن
    پژو 206 SD V8 لیمیتد خودروی مناسب و خوبی میتونه باشه
    که عملکرد مطلوبی هم داره.

14. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال
    سیستم ترمزی که الان تو 405 tu5 هست ایا با یا سیستم ترمز پارسlx tu5 یکی هست ؟
    من خودم با 405 tu5 با یه ef7 تست گذاشتیم
    به قول دوستمون واقعا دنده 2 رویایی داره به طوری که با اینکه من یک رو بد شروع کردم و یک ماشین عقب افتادم ولی تو دنده 2 از ef7 یک ماشین جلو افتادم و تا اخر این فاصله ادامه داشت
    در ضمن مصرف tu5 از ef7 بعد از اب بندی حدودا 2 تا 2.5 لیتر کمتره

16. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •