تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: نصب ویندوز اورجینال روی لپ تاپ !!!!؟؟؟

داره خودمونی میشه amin181a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض نصب ویندوز اورجینال روی لپ تاپ !!!!؟؟؟

سلام ، آقا من یک لپ تاپ dell inspiron n4010 دارم که ویندوز اورجینال نصب شده روش Microsoft Windows 7 Home Premium و باید عرض کنم backup که از ویندوز گرفته بودم داخل هار دیسک بود و هار دیسکم به علت crash کردن داغون شد و مجبور شدم آن را عوض کنم می خواستم ببنیم راهی هست دوباره ویندوز اورجینال رو بدست بیارم چون شندیم با استفاده از اون product key که زیر لپ تاپ نوشته شده میشه دوباره ویندوز را جینیون کرد ؟ و دیگه اینکه الان یک ویندوز نصب کردم تمام درایور های سیستم هم نصب اما یک سری برنامه ها که مثلا اون موقع تو ویندوز اورجینال بود الان نیست ، البته برنامه های مربوط به خود dell بود مثلاً تنظیم نور صفحه یا وبکم ؟
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام ، آقا من یک لپ تاپ dell inspiron n4010 دارم که ویندوز اورجینال نصب شده روش Microsoft Windows 7 Home Premium و باید عرض کنم backup که از ویندوز گرفته بودم داخل هار دیسک بود و هار دیسکم به علت crash کردن داغون شد و مجبور شدم آن را عوض کنم می خواستم ببنیم راهی هست دوباره ویندوز اورجینال رو بدست بیارم چون شندیم با استفاده از اون product key که زیر لپ تاپ نوشته شده میشه دوباره ویندوز را جینیون کرد ؟ و دیگه اینکه الان یک ویندوز نصب کردم تمام درایور های سیستم هم نصب اما یک سری برنامه ها که مثلا اون موقع تو ویندوز اورجینال بود الان نیست ، البته برنامه های مربوط به خود dell بود مثلاً تنظیم نور صفحه یا وبکم ؟
    با تشکر

1- میتونی تو بازار Image دستگاهتو پیدا کنی(acronis)
    2- با استفاده از Product key که زیر دستگاه هست می تونی ویندوزت رو رجیستر کنی و فقط باید ویندوز Home premium باشه
    3- تمام نرم افزار ها رو میتونی توی سایت دل دانلود کنی

3. 2 کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

1- میتونی تو بازار Image دستگاهتو پیدا کنی(acronis)
    2- با استفاده از Product key که زیر دستگاه هست می تونی ویندوزت رو رجیستر کنی و فقط باید ویندوز Home premium باشه
    3- تمام نرم افزار ها رو میتونی توی سایت دل دانلود کنی
    مجید جان با تشکر از پاسخ . این های که گفتی می دونستم اما نمی دونم چجوری باید این کار ها رو انجام بدم .
    1. یعنی چی (میتونی تو بازار Image دستگاهتو پیدا کنی(acronis) ) ؟؟؟؟
    2.درباره رجیستر کردن ویندوز باید بگم که خوب من Product key پشت لپ تاپ رو در پایان نصب وارد می کنم اما وقتی ویندوز نصب میشه میام میبینم جنیون نشده و یک مهلت 30 روزه میده تا ویندوز رو اکتیو کنم ،من از کسی شندیم که باید این تغییر شماره سریال ویندوز رو بعد از نصب ویندوز انجام داد حالا نمیدونم چجوری !
    3. از کجای سایت dell باید اون نرم افزار ها رو دانلود کنم ؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم اگه شما لطف کنی لینکش رو برام بزاری ممنون میشم .
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

1. یعنی چی (میتونی تو بازار Image دستگاهتو پیدا کنی(acronis) ) ؟؟؟؟
    برخی فروشگاهها از ویندوز اورجینال لپ تاپ ها با استفاده از نرم افزارهایی نظیر Acronis true image ایمیج میگیرن.و شما میتونید با توجه به مدل لپ تاپتون اون ایمیج رو تهیه کنید و روی سیستمتان نصب کنید

از کجای سایت dell باید اون نرم افزار ها رو دانلود کنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در قسمت NO گزینه Choose from a list of all Dell products رو بزنید و مدل لپ تاپتون رو از لیست انتخاب کنید و درایور های مورد نظر رو دانلود کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برخی فروشگاهها از ویندوز اورجینال لپ تاپ ها با استفاده از نرم افزارهایی نظیر Acronis true image ایمیج میگیرن.و شما میتونید با توجه به مدل لپ تاپتون اون ایمیج رو تهیه کنید و روی سیستمتان نصب کنید
    یعنی اینکه برم ویندوز اورجینال کس دیگه ای رو بخرم که صاحب مغازه از ویندوز اورجینال اون بنده خدا ایمیج گرفته ؟
    بعداً اون موقع این ویندوز قابل به روز شدن هست ! مگه میشه 2ویندوز با یک شماره سریال مشترک بتوانند update شوند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

یعنی اینکه برم ویندوز اورجینال کس دیگه ای رو بخرم که صاحب مغازه از ویندوز اورجینال اون بنده خدا ایمیج گرفته ؟
    اره.البته اگه گیرت بیاد.نمیدونم چه اصراریه که حتما ویندوز اورجینال باشه؟!ویندوز ورجینال نسخه home هست که زیاد به درد نمی خوره. زود سنگین و کند میشه.یه ویندوز 4هزار تومنی ultimateاز بازار یا از همین سایت تهیه کن و بعد همون رو active کن.با ویندوز اورجینال هیچ فرقی نمیکنه

بعداً اون موقع این ویندوز قابل به روز شدن هست ! مگه میشه 2ویندوز با یک شماره سریال مشترک بتوانند update شوند ؟

اره/در حقیقت با این کار یه ویندوز در 2 جا استفاده میشه نه دو ویندوز!!و ویندوز ایمیج گرفته شده خودش اکتیو هست(با سریال همون بنده خدا!!!!) و نیازی به شماره سریال نداره.

8. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز شماروی همان نوشته مهلت 30روزکلیک کنید.وقبل از اون بایدبه اینترنت وصل باشید.وشماره کی زیرلبتابتان راوارد جای خالی کی کنیدوگدینه انللاین راانتخاب کنید.تمام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •