تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک در وصل کردن ویدئو به کارت کپچر

در آغاز فعالیت shayanboy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض کمک در وصل کردن ویدئو به کارت کپچر

دوستان من یه کارت کپچر دارم و میخوام ویدئو رو بهش وصل کنم و یه فیلم ویدئویی رو کپچر کنم اما نمیدونم سیم ها رو باید به کجا وصل کنم؟.....2 تا فیش صدا و تصویر به عقب ویدئو وصل میشه ....حالا برای این که من صدا و تصویر داشته باشم باید اون ها رو به رایانه وصل کنم....روی کارت کپچر یه جای فیش هست که نوشته video...اما نمیدونم فیش صدا رو باید کجا وصل کنم...اگه میشه کمکم کنید...روی مادر بردم هم فقط یه دونه جای دیگه وجود داره به رنگ قرمز که نمیدونم برای چیه؟....کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز. شما سه تا فیشی که از خروجی ویدئو میاد رو یکی رو به قسمت ویدئوی کارت کپچرت وصل کن، می مونه دو تا فیش دیگه. اون دو تا فیش رو توسط این مبدلی که عکسش رو پایین می زارم که کارش تبدیل دو تا فیش صدا به یه فیش هست رو به کامپیوتر وصل بکن.

حالا به راحتی می تونی کپچر بکنی.
    موفق باشی.

در آغاز فعالیت shayanboy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز. شما سه تا فیشی که از خروجی ویدئو میاد رو یکی رو به قسمت ویدئوی کارت کپچرت وصل کن، می مونه دو تا فیش دیگه. اون دو تا فیش رو توسط این مبدلی که عکسش رو پایین می زارم که کارش تبدیل دو تا فیش صدا به یه فیش هست رو به کامپیوتر وصل بکن.

حالا به راحتی می تونی کپچر بکنی.
    موفق باشی.
    ممنون دوست من..فقط چند تا نکه اولا که کدوم یک ازفیش ها رو به ویدئو نصب کنم و بعدش اون دوتای دیگه رو که با اون قعطه یکی کردم به کدوم قسمت کامپیوتر وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون دوست من..فقط چند تا نکه اولا که کدوم یک ازفیش ها رو به ویدئو نصب کنم و بعدش اون دوتای دیگه رو که با اون قعطه یکی کردم به کدوم قسمت کامپیوتر وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش می کنم.
    فیش زرد رو قسمت ویدئو نصب کن. در مورد اون قطعه هم، کارت کپچر شما اگه دقت کنید یه ورودی صدا داره. اون قطعه رو می تونید اونجا وصل کنید.
    موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •