تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل در تمام صفحه نشان ندادن مانیتور Asus ML239H ( کمک فوری )

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض مشکل در تمام صفحه نشان ندادن مانیتور Asus ML239H ( کمک فوری )

دوستان یک مانیتور Asus ML239H گرفتم امروز . وقتی با hdmi یا dvi متصل می کنم به کارت گرافیک 6850 تمام صفحه پر نمیشه و یک مقدار زیادی از گوشه های صفحه خالی می مونه و سیاه

زنگ زدم نمایندگی میگه مانیتورهای ایسوس با ati همخوانی نداره و با gforce بدون مشکل کار میکنه و این مشکل به وجود میاد ... الان موندم چیکار کنم
    البته تونستم رزولوشن رو از 1024*1920 بیارم روی 1050*1650 که مشکل برطرف شد اما دیگه تصویرم full hd نیست ... چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان یک مانیتور Asus ML239H گرفتم امروز . وقتی با hdmi یا dvi متصل می کنم به کارت گرافیک 6850 تمام صفحه پر نمیشه و یک مقدار زیادی از گوشه های صفحه خالی می مونه و سیاه

زنگ زدم نمایندگی میگه مانیتورهای ایسوس با ati همخوانی نداره و با gforce بدون مشکل کار میکنه و این مشکل به وجود میاد ... الان موندم چیکار کنم
    البته تونستم رزولوشن رو از 1024*1920 بیارم روی 1050*1650 که مشکل برطرف شد اما دیگه تصویرم full hd نیست ... چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
    مشکل از تنظیمات درایور گرافیک است برید تو کاتالیست و fit screen کنید تو قسمت scaling و تنظیمات تصویر درست میشه
    درایور گرافیک آپدیت باشه و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید

3. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

مشکل از تنظیمات درایور گرافیک است برید تو کاتالیست و fit screen کنید تو قسمت scaling و تنظیمات تصویر درست میشه
    درایور گرافیک آپدیت باشه و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
    ممنون از کمکت اما یک سوال
    کارت های geforce هم دقیقا همینطورا یا اونا احتیاج به این تنظیمان ندارن ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از کمکت اما یک سوال
    کارت های geforce هم دقیقا همینطورا یا اونا احتیاج به این تنظیمان ندارن ؟
    من تا حالا با همچین مشکلی روبه رو نشدم ولی میدونم اینطوری برطرف میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یعنی ati رو باید دستی درست کرد اما geforce اتوماتیک تنظیم میشه
    در کل عین هم هستن یا کیفیتشون با هم فرق داره و کیفیت geforce بالاتره در حالت full HD ؟
    راستی الان 60 هرتز اجرا میشه در حالت full hd درسته یا باید بیشتر باشه ؟
    ممنون از پاسختون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان این 3 تنظیم رو هم توضیح می دید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این عکس بالا باید اون تیک زده بشه یا خیر؟

در این عکس از این 4 تا کدوم رو باید بزارم ؟ ( پیش فرضش گزینه اول هست )

تو این عکس بالا باید تیک enable gpu scaling زده باشه ؟
    Last edited by dooste.man83; 06-02-2012 at 13:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان کسی کمکی نمی کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

کیفیت نمایش تصویر الان من با 6850 سافایر با توجه به مانیتور 23 اینچ و اینکه over scan روی 0% آوردم تا تصویر اندازه مانیتور بشه برابر هست با کارت مثلا Geforce 550TI ؟ یا جیفورس بهتره ؟
    بعدش چرا Geforce این مشکل اندازه تصویر رو نداره اما ati داره ؟

ممنون از دوستانی که کمک می کنن

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

این موضوع اصلا ربطی به جیفورس با amd بودن کارت گرافیک نداره ضمن اینکه کیفیت تصویر در صفحه دسکتاپ هم اصلا ارتباطی به نوع برند کارت گرافیک نداره
    این موضوع بیشتر به تنظیمات نرم افزاری کاتالیست بر می گرده و این ایراد(گرچه ایراد نیست) اکثرا با پنل های 22 اینچ بیشتر ظاهر میشه
    باز هم کلی میگم این ایراد ربطی به برند کارت گرافیک نداره و کیفیت در دسکتاپ هم ارتباطی به برند کارت گرافیک نداره
    البته موتور گرافیکی دو برند سازنده کارت گرافیک با هم تفاوت داره و با توجه به متفاوت بودن نوع پردازش در دو برند در اجرای گیم و استفاده از تکنیک های متفاوت در نتیجه خروجی دو برند تفاوت هایی با هم دارند که اصلا و ابدا تشخیص این تفاوت کار شما نیست!!
    ضمن اینکه کارتی مثل 6850 در تمامی موارد از 550 قویتر عمل می کنه

در مورد refresh rate هم با توجه به اینکه در پنل های lcd و led ما دیگه چیزی به عنوان flick یا لرزش تصویر نداریم پس هیچ تفاوتی بین نرخ 60 با 75 نداره و استاندارد خروجی هم همون 60 هست
    در شات اولی که گذاشتی اون تیک گفته اگر مقیاس تصویر با پنل مانیتور هماهنگی نداره اون تیک زده بشه
    تصویر دوم مربوط میشه به خروجی رنگ و سه استاندارد رایج.
    چون این سوال را پرسیدی پس معلوم میشه شما گرافیست نیستی چون گرافیست ها دقیق می دونند که اون چند گزینه چی هست
    پس بخاطر کاربری شما که آماتور هست نیازی به دونستن اون 4 مورد نیست و گزینه آخر را انتخاب کنید فقط بدونید که اون چهار گزینه چهار استاندارد رنگبندی هست
    شات آخر هم مربوط میشه به مقیاس تصویر که اگر مانیتور شما داره بدون مشکل کار می کنه نیازی به تغییرش نیست

موفق باشید

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

این موضوع اصلا ربطی به جیفورس با amd بودن کارت گرافیک نداره ضمن اینکه کیفیت تصویر در صفحه دسکتاپ هم اصلا ارتباطی به نوع برند کارت گرافیک نداره
    این موضوع بیشتر به تنظیمات نرم افزاری کاتالیست بر می گرده و این ایراد(گرچه ایراد نیست) اکثرا با پنل های 22 اینچ بیشتر ظاهر میشه
    باز هم کلی میگم این ایراد ربطی به برند کارت گرافیک نداره و کیفیت در دسکتاپ هم ارتباطی به برند کارت گرافیک نداره
    البته موتور گرافیکی دو برند سازنده کارت گرافیک با هم تفاوت داره و با توجه به متفاوت بودن نوع پردازش در دو برند در اجرای گیم و استفاده از تکنیک های متفاوت در نتیجه خروجی دو برند تفاوت هایی با هم دارند که اصلا و ابدا تشخیص این تفاوت کار شما نیست!!
    ضمن اینکه کارتی مثل 6850 در تمامی موارد از 550 قویتر عمل می کنه

در مورد refresh rate هم با توجه به اینکه در پنل های lcd و led ما دیگه چیزی به عنوان flick یا لرزش تصویر نداریم پس هیچ تفاوتی بین نرخ 60 با 75 نداره و استاندارد خروجی هم همون 60 هست
    در شات اولی که گذاشتی اون تیک گفته اگر مقیاس تصویر با پنل مانیتور هماهنگی نداره اون تیک زده بشه
    تصویر دوم مربوط میشه به خروجی رنگ و سه استاندارد رایج.
    چون این سوال را پرسیدی پس معلوم میشه شما گرافیست نیستی چون گرافیست ها دقیق می دونند که اون چند گزینه چی هست
    پس بخاطر کاربری شما که آماتور هست نیازی به دونستن اون 4 مورد نیست و گزینه آخر را انتخاب کنید فقط بدونید که اون چهار گزینه چهار استاندارد رنگبندی هست
    شات آخر هم مربوط میشه به مقیاس تصویر که اگر مانیتور شما داره بدون مشکل کار می کنه نیازی به تغییرش نیست

موفق باشید
    ممنون از شما مدیر بزرگوار که وقت میزارید و توضیحات به این کاملی میدید

خدمت عزیزتون عرض کنم اولا عکس اول مشکل داره و لود نمیشه
    بعد هم من نکته ای رو متوجه نشدم اینکه خیلی از کاربرها در دنیا با مانیتور بزرگتر از 22 کار می کنن و حتما گزارش این موضوع رو دادن پس چرا در درایو کاتالیست جدید مجدد این مشکل پا برجا هست با توجه به اینکه می فرمایید مشکل یک تنظیم پیش فرض ساده هست و از گرافیک نیست ( پیش فرض OVER SCAN روی صفر نیست )
    نکته عجیبه دیگه ای هم وجود داره سیستم که میخواد بالا بیاد قبل از اجرا شدن ویندوز نوشته ها همه دورشون خالی هست ( مثل قبل اینکه تو تنظیمات OVER SCAN رو تغییر بدم ) پس یعنی خود کارت به صورت پیش فرض اینطوری هست و به قولی کاتالیست این مشکل رو برطرف می کنه نه اینکه مشکل از کاتالیست باشه

در انتهام از صحبت های شما اینطوری نتیجه گرفتم که تصویر دسکتاپ من حتی با تعویض کارت گرافیک به جیفورس تغییری نمی کنه و اگر تغییری هست فقط در اجرای بازی هست ( اگر اشتباه گفتم ممنون میشم بفرمایید )
    و باید بگم که بله من گرافیست نیستم ولی علاقه دارم حداقل حالا که بیش از 600 تومن خرج گرافیک و مانیتور شده حداقل بتونم بهترین تصویر خروجی رو بگیرم و برای در مورد این تنظیمات سوال کردم

راستی داشت یادم میرفت اون تصویر شات اول که OVER SCAN رو باید رو صفر بزارم و تصویر درست میشه تیک اون زیرش رو پس نزنم دیگه بااین حساب ؟ ( شرمنده که مجدد پرسیدم چون تو توضیحاتتون نفرمودید تیک رو بزنم یا نه )

باز هم تشکر ویژه از شما و همه عزیزانی که وقت میزارن تا سوالات و مشکلات بقیه پاسخ داده بشه
    Last edited by dooste.man83; 11-02-2012 at 01:59.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •