اقا بابای من میخواد یه ماشین بخره بین 206 صندوقدار و تندر 90 مونده لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره از همه نظر و اینکه این دو تا ماشین رو در حال حاضر کجا مونتاژ میکنه ایا ایران خودمون میزنه یا نه؟![]()
اقا بابای من میخواد یه ماشین بخره بین 206 صندوقدار و تندر 90 مونده لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره از همه نظر و اینکه این دو تا ماشین رو در حال حاضر کجا مونتاژ میکنه ایا ایران خودمون میزنه یا نه؟![]()
تندر 90 بهتره چون هم کیفیت بهتری داره هم فعلا قطعاتش اصلیست
یکسری از قطعات 206 جدیدا از چین میاد.
در مورد انتخاب هریک از این خودروها ابتدا ملاک های خودتون رو برای انتخای یک خودرو مشخص کنید.
این 2 خودرو در ایران تولید میشه.
پژو 206 که در شرکت ایران خودرو تولید میشه
تندر 90 هم توسط شرکت های ایران خودرو و پارس خودرو تولید میشه.
دوست عزیز 206 صندوقدار دارای 4 تیپ با موتور های مختلف میباشد. برابر با تندر 90 فول شما میتونید 206 SD تیپ V20 یا همون تیپ 2 بگیرید که در مقابل تندر 90 فول حرفی زیادی برای گفتن نداره.
اما با کمی هزینه ی بیشتر میتونید V8 یا همون تیپ 5 بگیرید که از هر لحاظ نسبت به تندر 90 برتره. البته ال 90 از لحاظ فضای سرنشینان خیلی جادار تر از 206 هست و البته این رو هم باید بگم برای استفاده خانوادگی 206 گزینه ی خوبی نخواهد بود.
اما قطعا برای یک خوانواده ی 2 نفره 206 بهترین گزینه زیر 20 میلیون خواهد بود.
هر دو خودرو هم در ایران به طور کامل تولید میشن وفقط بعضی از قطعاتشان از خارج می اید.
پیشنهاد من تندر 90 فول هستش . الان 206 اس دی v8 داریم از لحاظ جا برای خانواده های ایرانی اصلا خوب نیست قبل این تندر داشتیم واقعا از این لحاظ حرف نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)