دوستان من جستجو کردم اما پیدا نکردم.
می خواستم بدونم آیا با این برنامه و به کمک گیرنده دیجیتال میشه شبکه ها رو دریافت کرد ؟
چون من نصب کردم اما سر در نیاوردم که چه جوری باید کانال ها رو سرچ کنم.
ممنون
دوستان من جستجو کردم اما پیدا نکردم.
می خواستم بدونم آیا با این برنامه و به کمک گیرنده دیجیتال میشه شبکه ها رو دریافت کرد ؟
چون من نصب کردم اما سر در نیاوردم که چه جوری باید کانال ها رو سرچ کنم.
ممنون
اصلا گزینه ----T داره این برنامه شما تو قسمت سرچش باید برین تعریفش کنید فرکانس خودتون درضمن ازبرنامه --- dream هم میتونید استفاده کنید درضمن کدکهای لازم رو هم باید نصب داشته باشین![]()
این برنامه --- dream هم برای دیدن شبکه های دیجیتال به کار میره ؟
خب من ProgDVB رو نصب کردم.
کانالها رو هم پیدا کرد اما وقتی یه کانال رو انتخاب می کنم پیغام زیر رو می ده :
منK-Lite هم رو سیستمم نصبه و نمی دونم چرا ایراد می گیره.
بچه ها این برنامه برای کامپیوتر هست دیگه؟
بعد دستگاه گیرندش به چه صورت هست؟
اگه در مورد قیمت و ساخت کشور ... و کیفیت و چه کانال هایی میگیره توضیح بدید ممنون میشم.
مشکل شما الان با کدک شما تنظیمات کدک برنامه باید برین یکی یکی کدکها رو چنج کنید بعد تست کنید ببینید درست شده درضمن دایرکست سیستم خودتونم آپدیت کنید حتما اگر ویندوزم 7 کدک klite کلا بابرنامه your unistaller پاک کنید از کدک win7codecs استفاده کنید ببینید با این موارد رفع مشکل میشه سایت دوم هم چند تا برنامه در زمینه ----t قرارداده درضمن از برنامه BlazeVideo HDTV Player هم میتونید استفاده کنید همچنین --- dream که گفتم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدک ها رو چنج کردم و دایرکت اکس هم آپدیته و win7codecs هم نصب کردم اما نشد که نشد.
--- DREAM هم نصب کردم که متاسفانه اون هم مشکل داره و شبکه ها رو پیدا کرده اما تصویر و صدا نداره و با کدک هم درست نشد و با راهنمایی که شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کرده بودید باز هم نشد.
من از --- Viewer استفاده می کردم ورژن 4.5. رفتم و یه غلطی کردم . 4.9 رو نصب کردم یه مقدار به مشکل بر خوردم.
پخش میشه اما با این که الان دوباره 4.5 رو نصب کردم اما یه مقداری شبکه سه مشکل داره و بد پخش میشه که امتحان کردم با میدیا سنتر خود ویندوز دیدم اونجا خوب نشون میده.
BlazeVideo HDTV Player هم ورژن های جدیدش مشکل کرک داره و ورژن قدیمش هم یه مقدار برنامه ای هستش که دست و بال آدم رو بسته و نمیشه شبکه ها رو ویرایش کرد و جابجاشون کرد مثلا.
میدیا سنتر مشکلش اینه که بالا اومدن و انتخاب تلویزیون زمان می بره و من هر کاری کردن نتونستم تصویر رو در حالت 16:9 بذارم.
برنامه --- dream که معرفی کردم تست کنید فقط ورژن 1.7 برنامه تو تاپیک پایین رو هم ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما.
عرض کردم که. --- deram رو هم گرفتم و نصب کردم. همون ورژن 1.7.اما نه تصویر داشتم و نه صدا.
بالاخره تونستم مشکل --- Viewer رو حل کنم و نصویر خوب ازش بگیرم.
واقعا بهترین برنامه همین --- Viewer هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)