تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: پارتیشن بندی لب تاب HP dv6

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض پارتیشن بندی لب تاب HP dv6

با سلام و شب خوش
    من الان چند ماهی هست که لب تابمو خریدم. HP Pavilion dv6 هستش. هاردش 1 ترابایت هستش. می خوام پارتیشن بندی کنمش. با چه برنامه ای این کارو بکنم و چه سایز هایی داشته باشه. می خوام دو تا پارتیشن داشته باشه. با تشکر
    Last edited by MAZIARDM; 03-02-2012 at 23:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام
    با استفاده از خودویندوز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بستگی به خودتون داره.اینجوری که دوستان بحث کردند 2-3 (با احتساب درایو ویندوز)درایو خوبه.100 گیگ به نظرم واسه ویندوز.دو تا هم 450 واسه بقیه کارها

3. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    برادر من با ابن نوع پارتیشن بندی فقط وقت تلف کردی.
    چرا که پس از ریکاوری دوباره ویندوز کلیه اطلاات و پارتیشنها هم از بین میره.وفقط اصلبها میمونه.اگر کسی راهی بلد که پس از فرمت و ریکاوری پارنیشنها از بین نره ما در خدمتیم

5. این کاربر از massoud42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    برادر من با ابن نوع پارتیشن بندی فقط وقت تلف کردی.
    چرا که پس از ریکاوری دوباره ویندوز کلیه اطلاات و پارتیشنها هم از بین میره.وفقط اصلبها میمونه.اگر کسی راهی بلد که پس از فرمت و ریکاوری پارنیشنها از بین نره ما در خدمتیم
    خیر دوسته عزیز تنها اطلاعات درایو ویندوز از بین میره چون شما از اطلاعات بک اپ گرفتید نه از درایو ها

7. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام و شب خوش به دوستان و تشکر از راهنمایی تمام دوستان.

راستی آقا فرشید این نوشته های زیر ارسالت مشخصات لب تاب هستش؟ چقدر قیمتشه؟ اصلا یه لطفی کن و به آدرس زیر مراجعه کنید. با تشکر و شب خوش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

با سلام و شب خوش
    من الان چند ماهی هست که لب تابمو خریدم. HP Pavilion dv6 هستش. هاردش 1 ترابایت هستش. می خوام پارتیشن بندی کنمش. با چه برنامه ای این کارو بکنم و چه سایز هایی داشته باشه. می خوام دو تا پارتیشن داشته باشه. با تشکر

اقا این مطلبو به همه میگم بهترین راه ترمیم و پارتیشن بندی هارد داشتن live disk یکی از توزیع های لینوکسه
    اکثر توزیع عای لینوکس بدون نیاز به نصب به طور کامل بوت میشن برنامه partition manager رو همشون هست با اون میتونی هر بلایی خواستی سر پاریشنات بیاری اگه ویندوزت ویروس گرفت درستش کنی و...

10. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا این مطلبو به همه میگم بهترین راه ترمیم و پارتیشن بندی هارد داشتن live disk یکی از توزیع های لینوکسه
    اکثر توزیع عای لینوکس بدون نیاز به نصب به طور کامل بوت میشن برنامه partition manager رو همشون هست با اون میتونی هر بلایی خواستی سر پاریشنات بیاری اگه ویندوزت ویروس گرفت درستش کنی و...
    با سلام و شب خوش به شما

تشکر از پاسختون. این برنامه تو ویندوز 7 هم قابل اجرا هست یا خیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض پارتیشن بندی pavilion dv6

با سلام و شب خوش
    با سلام به شما دوست عزیز
    در پاسخ به مشکل شما باید بگم که متاسفانه HP دو پارتیشن recovery و HP_TOOLS رو اختصاصی برای خودش ایجاد کرده . البته کاربرد اولی برای برگرداندن ویندوز بدون استفاده از DVD Recovery و دومی برای Update کردن ورژن های مربوط به HP BIOS استفاده میشه . شما می تونید حتی کل این دو پارتیشن رو حذف کنید و پارتیشن بندی مجدد و یا تغییر سایز پارتیشن انجام بدید . ولی توصیه می کنم این کار رو نکنید چون سرع دستگاه شما کند میشه . HP به اندازه کافی به خاطر نرم افزار مدیریت HP Assistant کند بالا میاد .

یکی از دوستان گفته بودن که اگر شما recovery کنید کل پارتیشن ها دوباره برمیگرده . البته اگر گزینه restore to factory with partion رو انتخاب کنید حرف ایشون درسته . ولی در همون بخش recovery گزینه ای داره برای فقط بازگرداندن ویندوز . این گزینه فقط ویندوز رو بر میگردونه بدون تغییر پارتیشن ها .

اکثر نوب بوک ها با یک پارتیشن ارائه میشه . چون هر چه تعداد پارتیشن ها کمتر باشه . سرعت آدرس دهی در دسترسی به اطلاعات روی هارد دیسک بیشتر میشه .

امیدوارم پاسخ من ثمر بخش باشه .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تاپیک قدیمی هست ، سوالی دارید میتونید تاپیک جداگانه تو بخش مربوط به خودش تاسیس کنید
    بسته شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •