ساختن قالب با چه نرم افزاری پیشنهاد می شه که از آخرین ورژن سی اس اس و اچ تی ام ال استفاده کنن...
و لازم به نوشتن هم نباشه نمونه های زیاده داشته باشه و همون نمونه ها رو ویرایش کنیم...
ساختن قالب با چه نرم افزاری پیشنهاد می شه که از آخرین ورژن سی اس اس و اچ تی ام ال استفاده کنن...
و لازم به نوشتن هم نباشه نمونه های زیاده داشته باشه و همون نمونه ها رو ویرایش کنیم...
سلام
Artisteer
واسه این کار یکی از بهترین انتخاب هاست . این نرم افزار واسه این کار طراحی شده . اصلا هم نیاز به بلد بودن کد نویسی نداره .
بهترین نرم افزار notepad و بهترین کاری که میشه کرد اینه که HTML و CSS یاد بگیرید!
اگر هم قصد این کار رو ندارید میتونین از کسی که تخصصش اینه کمک بگیرید.
html و css رو یاد بگیرید . من خودم با dreamweaver کار میکنم و به شما هم پیشنهاد میدم
آموزش در مورد
html5
css3
کجاست که کامل باشه : معمولا توضیحات اولیه داده شده و کامل نیست.
من میخواهم قالبی شبه به پی سی دانلود درست کنم.
p30world.com/archive/6291-jetbrains_phpstorm.php
اگر منظور تون قالب فعلی پی سی دانلود هست که سیستم محتوی اش شده وردپرس فارسی . قالب اش هم واسه دانلود موجوده . قالب قبلی اش هم مال سیستم movable type بود . بهتره به صورت اختصاصی بری دنبال اش .
توی اینترنت سایت های فارسی زیادی هستن که در مورد طراحی قالب مطلب دارن و آموزش می دن.
مثل نئو پرشیا یا یه سایت انگلیسی مثل w3 schools که آموزش می دن من خودم از این دوتا سایت استفاده کردم خیلی با حالن.
شما نگاه کنید بد نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)