سلام
من در برنامهRecorderMain فیم برداری از صفحه نمایش نمیتونم موس رو فیلمبرداری کنم کمک کنید تورو خدا خیلی واجب![]()
سلام
من در برنامهRecorderMain فیم برداری از صفحه نمایش نمیتونم موس رو فیلمبرداری کنم کمک کنید تورو خدا خیلی واجب![]()
سلام دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم از برنامه CamStudio استفاده کنید
اینم لینک دانلودش 4 مگ بیشتر نیست ولی کارش حرف نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قسمت تنظیمات برنامه خودتون برین بصورت دیفالت درش بیارین اگر قبلا دستکاری کردین یا که یکدور آنیستالش کنید ازنوع نصبش کنید پیشنهاد من اینه که اگر فیلم بصورت عادی بخواین درست کنید ازبرنامه Bandicam که داخل تاپیک 1 هست استفاده کنید اما اگر بخواین بصورت interactive درستش کنید ازبرنامه تاپیک 2 به اسم BB FlashBack Pro استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از اولین راهنماییتون استفاده کردم نتونستم از نرم افزارBB FlashBack Pro استفاده کردم خیلی چرت حالا ببینم اون یکی چی
Power.Screen.Capture.v7.1.0.201 بهترینه حتی از کاماستا استدیو بهتره و کم حجمه![]()
پیشنهاد میکنم که ازبرنامه CamVerce استفاده کنید که بهترین برنامه ها در زمینه کپچر تو سایت پایین مشخص کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسریال برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
License name is: Olia Franco
License code is: CBCK-FGGH-KKKL-NQOP
ممنون مال همتون رو امتحان کردم محشر دست همگی درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)