با اجازه ناظران و مدیران محترم خواستم سری جدید لپ تاپ y580 و y480 که مخصوص Entertainment و game هستند معرفی کنم
لنووا در نمایشگاه CES امسال یه جور پیشرفته y570 رو با کانفیگ زیر معرفی کرد که قراره تا اپریل امسال وارد بازار بشه و قیمت هم از حدودای 899 دلار اغاز میشه من خودم قصد داشتم لپ تاپ بگیرم ولی با و ضع گرونی دلار و صبر تا تثبیت شدن بازار به نظرم ارزش وایسادن برای خرید این مدلو داره چون تکنولوژی هاش همه به روز هستند و ارزش داره به نظرم هزینه بشه
از قرار پروسسوری که قراره استفاده بشه از خانواده جدید ivy bridge اینتل خواهد بود . چیپ های گرافیکی در این پردازنده ها قدرتمند تر شده و تا اونجایی که من میدونم نسل جدید سندی بریج خواهند بود
در ساختار این مدلها از کارت گرافیک Nvidia GTX660M با 2 گیگابایت حافظه گرافیکی به فرم GDDR5 استفاده شده البته این کارت گرافیک هنوز unbenchmarked هست ولی طبعا یه اپگریدی بر خانواده Gforce 550 باید باشند که تو سری قبلی استفاده میشده
اسپیکرها به سری دالبی تکنولوزی JBL مجهز شده که جز تکنولوژی های روز هستش
صفحه نمایش به صورت FULL HD هم عرضه شده واز هارد یک ترا بایت و رم 8 گیگ بهره میگیره و مثل مدل قبلی استفاده از هارد SSD هم امکان پذیر و اختیاری هست
http://www.laptopreviews.com/lenovo-ideapad-y480-and-y580-specs-announced-2012-01
- Processor: Up to Intel Core i7 Ivy Bridge
- Screen: 15-inch (1920 x 1080)
- Graphics: Nvidia GeForce GTX 660M
- Memory: up to 8GB DDR3 SDRAM
- Storage: up to 1TB HD, mSATA SSD options
- Weight: 5.95 pounds
- Webcam: 1 Megapixel
- Wireless: 802.11 a/b/g/n, WiDi, Bluetooth
- Dimensions: 15.16 inches x 10.04 inches x 1.41 inches
- Ports: 2 USB 2.0, 2 USB 3.0, Ethernet, HDMI, headphone, microphone
- Battery Life: up to 5 hours
- Speakers: JBL branded