تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اشکال امپر بنزین و الارم کاذب سورن elxصفر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض اشکال امپر بنزین و الارم کاذب سورن elxصفر

سلام دوستان, چند روزیه که یک دستگاه سورن elx فروش فوری تحویل گرفتم. زمان تحویل خودرو با کمال تعجب دیدم آمپر بنزین فوله. از مدیر فروش قضیه رو جویا شدم گفت: ماشین رو با باک پر تحویل میدیم
    تا با ماشین از نمایندگی اومدم بیرون آمپر بنزین افتاد و چراغ سوخت روشن شد. روی صفحه هم آلارم حرارت آب اومده بدون اینکه ماشین گرم کرده باشه و هر از چند دقیقه کل برق صفحه کیلومتر خود به خود قطع و وصل میشه.و آلارم حرارت هم برطرف نمیشه. تازه باک رو پر کردم و 300 کیلومتر هم رفتم ولی آمپر بنزین تاپ چسبیده و پایین نمیاد. به نمایندگی مراجعه کردم الحمدلله هیچی سرشون نمیشه و نتونستن مشکل منو برطرف کنن. لطفا منو راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام دوستان, چند روزیه که یک دستگاه سورن elx فروش فوری تحویل گرفتم. زمان تحویل خودرو با کمال تعجب دیدم آمپر بنزین فوله. از مدیر فروش قضیه رو جویا شدم گفت: ماشین رو با باک پر تحویل میدیم
    تا با ماشین از نمایندگی اومدم بیرون آمپر بنزین افتاد و چراغ سوخت روشن شد. روی صفحه هم آلارم حرارت آب اومده بدون اینکه ماشین گرم کرده باشه و هر از چند دقیقه کل برق صفحه کیلومتر خود به خود قطع و وصل میشه.و آلارم حرارت هم برطرف نمیشه. تازه باک رو پر کردم و 300 کیلومتر هم رفتم ولی آمپر بنزین تاپ چسبیده و پایین نمیاد. به نمایندگی مراجعه کردم الحمدلله هیچی سرشون نمیشه و نتونستن مشکل منو برطرف کنن. لطفا منو راهنمایی کنید.
    دوست عزیز ماشینت صفره گارانتی هم که داره ببر نمایندگی پیله کن بگو کل صفحه کیلومتر و آمپرها رو واست عوض کنن دندشون نرم وظیفشونه ! تنها راهش همینه و با تعمیر و تعویض قطعات کوچک و بزرگ راضی نشو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •