درود خدمت دوستان و اساتید عزیز
من یک هارد سیگیت 7200.12 داشتم که چند روز پش ( درست بعد از یکسال ) دچار مشکل شد و ویندوز پیغام می داد که از اطلاعاتت بک اپ بگیر چون هاردت خراب شده. با چندتا نرم افزار بررسیش کردم دیدم بدسکتور داره و حتی موقع نصب ویندوز جدید هم اجازه نمیده روش ویندوز بریم ( ارور soon fail می داد)
فرمت سطح پایین کردم درست نشد ، با hdd regenerator عیب یابی کردم بازم درست نشد. دست آخر به دوستم در بازار رضا گفتم یک هارد 500 برام بفرست و گفتم چی خوبه گفت الان 500 فعلا وسترن خوبه و برام فرستاد و 180 تومن هم پیاده شدم.
من از سری های بلک و بلو و گرین اصلا خبر نداشتم و نمی دونستم تفاوتشون چیه. تا اینکه هارد جدید به دستم رسید ( که گرین هم هست ) روش ویندوز نصب کردم اطلاعاتمو از لپتاپ منتقل کردم روش و برنامه هامم نصبیدم. در کمال تعجب دیدم سرعت سیستمم شده مثل تراکتور!! گاهی گیر میکنه ، یه مکث کوتاه میکنه , دیر عمل می کنه و ...
با کمی تحقیق فهمیدم سری گرین به درد نصب ویندوز و بازی و این چیزا نمیخوره و فقط برای آرشیو خوبه
هارد سیگیت 7200.12 خودمو فرستادم یک مرکز تعمیر گفت ما بدسکتورشو میگیرم هزینه اش هم میشه فلان قدر!!
حالا می خوام بدونم اگر هارد سیگیتم رو که تعمیر شده ( و طرف هم تضمین کرد که سالم کار میکنه دیگه ) بیارم وصل کنم سیستمم و روش ویندوز نصب کنم و برنامه هامم مثل فتوشاپ و .. و بازی هارم روش نصب کنم و در کنارش هارد وسترنم وصل کنم و به عنوان درایو عکس و فیلم و موزیک و فایل های پروژه هام استفاده کنم آیا باز سرعت سیستمم میاد پایین؟؟؟
الان فقط وسترن دارم و روشم ویندوز نصبه و خیلی کند و اذیت کننده است ، میخوام بدونم اگر سیگیتم که تعمیر شده رو بیارم بکنم هارد شماره یک و روش ویندوز بریزم و اون وسترن هم متصل باشه ولی به عنوان آرشیو ایا سرعتم مثل سابق میشه؟
یا اینکه به صرف وصل بودن وسترن به سیستم خودش کافیه تا سرعت سیستم همیشه کند و عذاب آور باشه؟؟
این قضیه خیلی برام مهمه. من بیشتر کارم توی اینترنت و طراحی و گرافیک هست. پس همه ی کارم با psd ها ، vector ها و فتوشاپ و نرم افزاهای طراحی است. با هارد سیگیت خودم سرعت عالی ای در ویندوز و انجام کارام داشتم اما این وسترن گرین واقعا رو مخمه!!
ممنون میشم به طور علمی و واضح بهم بگید با این دو هارد چطور برخورد کنم بهتره و چطوری ازشون استفاده کنم تا کمافی سابق هم سرعت بالای خودمو داشته باشم هم اینکه خب بالاخره حجم هاردمم بیشتر میشه و می تونم اطلاعات بیشتری داشته باشم![]()