تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: خرید بی صدا ترین فن کیس 8 سانتی ( کمک بسیار فوری )

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض خرید بی صدا ترین فن کیس 8 سانتی ( کمک بسیار فوری )

سلام
    من به شدت نیاز به خرید یک فن حدود 2000 دور دارم و 8 سانتی که فوق العاده ساکت و سایلنت باشه ( 3 پین باشه ) برای درب کیس می خوام که بتونه گرافیکم رو خنک کنه
    می دونم گرین اش هست 5 تومن اما نویزش نمیدونم چقدره ؟!!!
    خودم فن زالمان از این مدل گرفتم
    ZM-F1 Plus
    Speed 1,700rpm ± 15% - 2,800rpm ± 10%
    %Noise Level 20.0dBA ± 15 % - 32.0dBA ± 10

در حالت 1300 دور نویزی نداره اما در حالت 2000 دور نویز داره متاسفانه

الان می خوام بدونم چیزی هست از این فن بهتر باشه و تو بازار هم موجود باشه ؟
    این فن

Noctua NF-R8
    Rotational Speed (+/- 10%): 1800 RPM
    Acoustical Noise: 17 dB(A

رو حالت دور کامل نویز نداره ؟ یا از این زالمان از نظر نویز خیلی بهتره ؟ از این بهترم چیزی هست ؟

گرین وضعش چطوره ؟

کلا بخرم بهتره یا چون فرق خاصی از نظر نویز نمیکنه در حالت 2000 دور نخرم ؟

ممنون
    ----------

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راستی اضافه کنم

من مشکلم اینه که کارت صدام دقیقا چسبیده به فن کارت گرافیکم ( امکان جابجایش نیست اصلا) و دمای کارت گرافیک 10 درجه بالا رفته و همینطور دور فنش ( 55 درجه دمای کارت با 35% دور فن) ... اما با hdmi که متصل میکنم به tv درجه حرارت میره تا نزدیک 70 با دور فن 60 درصد ... که با توجه به اینکه یک مانیتور full hd می خوام بگیرم و با hdmi وصل کنم و سیستم هم زیاد روشن هست ممکن به کارت آسیب برسونه در دراز مدت مخصوصا تابستون که دمای هوا بالا هم میره ... برای همین باید فن روی کیس دور بالایی و خنک کنندگی زیاد داشته باشه

اما مشکلم اینه که رو درب کیس جای دو فن 8 سانت هست ... مگر اینکه بیوفتم به جون درب کیس و ببرمش که فکر نکنم جالب باشه درسته ؟ ( اگر فکر می کنید میشه انجامش داد بگید انجام میدم مهم نیست )
    اگر درب کیس رو ببرم فن چند سانت بندازم بی صدا تره و خنک تر ؟ ( 12 یا 14 یا بزرگتر؟)
    آیا فن بزرگتر کارت گرافیک رو بیشتر خنک میکنه ( اگر دور فن ها یکسان باشه ) ؟؟؟
    پس در نهایت می فرمایید فن 8 سانت روی 2000 دور هر کاریش کنم صدا داره و هزینه کنم هم بی فایده هست ؟
    Last edited by dooste.man83; 01-02-2012 at 02:46.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    من به شدت نیاز به خرید یک فن حدود 2000 دور دارم و 8 سانتی که فوق العاده ساکت و سایلنت باشه ( 3 پین باشه ) برای درب کیس می خوام که بتونه گرافیکم رو خنک کنه
    می دونم گرین اش هست 5 تومن اما نویزش نمیدونم چقدره ؟!!!
    خودم فن زالمان از این مدل گرفتم
    ZM-F1 Plus
    Speed 1,700rpm ± 15% - 2,800rpm ± 10%
    %Noise Level 20.0dBA ± 15 % - 32.0dBA ± 10

در حالت 1300 دور نویزی نداره اما در حالت 2000 دور نویز داره متاسفانه

الان می خوام بدونم چیزی هست از این فن بهتر باشه و تو بازار هم موجود باشه ؟
    این فن

Noctua NF-R8
    Rotational Speed (+/- 10%): 1800 RPM
    Acoustical Noise: 17 dB(A

رو حالت دور کامل نویز نداره ؟ یا از این زالمان از نظر نویز خیلی بهتره ؟ از این بهترم چیزی هست ؟

گرین وضعش چطوره ؟

کلا بخرم بهتره یا چون فرق خاصی از نظر نویز نمیکنه در حالت 2000 دور نخرم ؟

ممنون
    ----------
    راستی اضافه کنم

من مشکلم اینه که کارت صدام دقیقا چسبیده به فن کارت گرافیکم ( امکان جابجایش نیست اصلا) و دمای کارت گرافیک 10 درجه بالا رفته و همینطور دور فنش ( 55 درجه دمای کارت با 35% دور فن) ... اما با hdmi که متصل میکنم به tv درجه حرارت میره تا نزدیک 70 با دور فن 60 درصد ... که با توجه به اینکه یک مانیتور full hd می خوام بگیرم و با hdmi وصل کنم و سیستم هم زیاد روشن هست ممکن به کارت آسیب برسونه در دراز مدت مخصوصا تابستون که دمای هوا بالا هم میره ... برای همین باید فن روی کیس دور بالایی و خنک کنندگی زیاد داشته باشه

اما مشکلم اینه که رو درب کیس جای دو فن 8 سانت هست ... مگر اینکه بیوفتم به جون درب کیس و ببرمش که فکر نکنم جالب باشه درسته ؟ ( اگر فکر می کنید میشه انجامش داد بگید انجام میدم مهم نیست )
    اگر درب کیس رو ببرم فن چند سانت بندازم بی صدا تره و خنک تر ؟ ( 12 یا 14 یا بزرگتر؟)
    آیا فن بزرگتر کارت گرافیک رو بیشتر خنک میکنه ( اگر دور فن ها یکسان باشه ) ؟؟؟
    پس در نهایت می فرمایید فن 8 سانت روی 2000 دور هر کاریش کنم صدا داره و هزینه کنم هم بی فایده هست ؟
    سلام.
    فن زالمن رو تست کردم. خوبه. اما انتخابهای دیگه ای هم میشه کرد. چون شما محدودیت بودجه قائل نشدین،
    دست من رو برای پیشنهاد تقریبا باز گذاشتین.
    مدل نوکتایی که انتخاب کردین خوبه. ولی دور خیلی کمی داره! من مدل زیر رو پیشنهاد میدم:
    ENERMAX T.B.SILENCE PWM ...16.000
    با مشخصات:
    دور:2200RPM
    نویز:8dB
    میزان جابجایی هوا:35CFM
    این مدل در نوع خودش بی نظیر هست و با عمر10000ساعت میتونه کارایی بالایی رو براتون داشته.
    در ضمن این فنPMWهست و میتونید در فصلهای گرم سال دورش رو بالا ببرین و یا وقتی که با سیستم
    کار سنگین میکنید.
    مدل کیس چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه فن 8 سانتی با کیفیت و کم صدا 2 پین برای پاور معرفی کنید ( کم صدا ترین فن موجود )
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه فن 8 سانتی با کیفیت و کم صدا 2 پین برای پاور معرفی کنید ( کم صدا ترین فن موجود )
    سپاس
    فنای 8سانتی همشون صداشون بالاست متاسفانه. نظرم اگه بتونی پاور رو با پاوری که 12سانتی یا حتی 13.5باشه عوض کنی خیلی خیلی بهتره

6. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فنای 8سانتی همشون صداشون بالاست متاسفانه. نظرم اگه بتونی پاور رو با پاوری که 12سانتی یا حتی 13.5باشه عوض کنی خیلی خیلی بهتره
    سپاس دوست عزیز نمیخام هزینه کنم پاور هم خوب کار میکنه فقط فن باید تعویض بشه اگه مارک مناسب8*8 میشناسید لطفا معرفی کنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    سپاس
    سلام.
    این سری از فنها اصولا با حداکثر دور ممکن کار میکنن. و قیمت بالایی هم ندارن. و نمیشه انتظار صدای کمی از نوع
    نوع فن با دو سوکت داشت!

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    فن زالمن رو تست کردم. خوبه. اما انتخابهای دیگه ای هم میشه کرد. چون شما محدودیت بودجه قائل نشدین،
    دست من رو برای پیشنهاد تقریبا باز گذاشتین.
    مدل نوکتایی که انتخاب کردین خوبه. ولی دور خیلی کمی داره! من مدل زیر رو پیشنهاد میدم:
    ENERMAX T.B.SILENCE PWM ...16.000
    با مشخصات:
    دور:2200RPM
    نویز:8dB
    میزان جابجایی هوا:35CFM
    این مدل در نوع خودش بی نظیر هست و با عمر10000ساعت میتونه کارایی بالایی رو براتون داشته.
    در ضمن این فنPMWهست و میتونید در فصلهای گرم سال دورش رو بالا ببرین و یا وقتی که با سیستم
    کار سنگین میکنید.
    مدل کیس چیه؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    این فن enermax 8*8 که گفتید قیمتش چنده و کجا میفروشن اگر سایت یا فروشگاهی سراغ دارید لطفا معرفی کنید احتمالا میشه این فن رو از دو سیم استفاده کرد چون فن پاور فعلی دو سیم (پین) است .

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این فن enermax 8*8 که گفتید قیمتش چنده و کجا میفروشن اگر سایت یا فروشگاهی سراغ دارید لطفا معرفی کنید احتمالا میشه این فن رو از دو سیم استفاده کرد چون فن پاور فعلی دو سیم (پین) است .
    سلام.
    میتونید از بازار رضا تهیه کنید یا با سرکت عقیق رایانه جهت دریافت آدرس نمایندگی در شهر خودتون تماس بگیرین.
    در ضمن اگر قصد دستکاری این فن رو دارین بهتره که از فنهای دو سیم معمولی استفاده کنید. چون با این کار عملا
    کارایی فن از بین میره!

12. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    Last edited by The Jok3r; 07-02-2012 at 16:45.

14. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •