تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 44

نام تاپيک: کمک در مورد درایو بلوری رایتر لپ تاپ سونی F236

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1 کمک در مورد درایو بلوری رایتر لپ تاپ سونی F236

سلام به همه دوستان من چند روزه یه F236 گرفتم بلوری رایتر داره بعد الان اندازه سی دی و دی وی دی اندازه درایو داخل لپ تاپ نیست که بخوام بزارم داخلش میشه فقط دیسک بلوری رو بخونه؟یا هم DVD و CD رو هم میخونه.ممنون اگه کسی داره بلوری جواب بده تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بابا یکی نیست منو کمک کنه من از ظهر تا حالا خشکم برد اینجااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا کمککککککککککککککککککککککک کککککک.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بابا یکی نیست منو کمک کنه من از ظهر تا حالا خشکم برد اینجااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا کمککککککککککککککککککککککک کککککک.

3 سال گارانتی کردیا!!!
    خب زنگ بزن از اونا بپرس تا بچ هها جواب بدن دیگه!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اخه بابامم گفت فرض پرسیدم خوب میگه بیا نشونت بدم منم تا فردا پس فردا دووم نمیارم برم بپرسم فرشید جان این یارو محسن مرد اقا نیستش نه به اون متن بلند بالاش نه به غیب شدنش.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اون متنو که فک نمیکنم خودش نوشته باشه..شما یه عکس از بلوریت(اون حلقش بگیر ببینمش)
    بلوری انداختی روش ببینی میشه روش یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشید جان بزار فردا الان بازم تازه خاموشش کردم ظهر بهت گفتم عکس بگیرم گفتی نه فردا میندازم نه بازار نرفتم بلوری بخرم فعلا اینجا افتادیم محاصره برف کلی برف باریده فردا عکس میگیریم ببینیش چه طوریه بعید بدونم سی دی و دی وی دی نخوره منتها من چون نداشتم تا حالا لپ تاپ نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرشید جان بزار فردا الان بازم تازه خاموشش کردم ظهر بهت گفتم عکس بگیرم گفتی نه فردا میندازم نه بازار نرفتم بلوری بخرم فعلا اینجا افتادیم محاصره برف کلی برف باریده فردا عکس میگیریم ببینیش چه طوریه بعید بدونم سی دی و دی وی دی نخوره منتها من چون نداشتم تا حالا لپ تاپ نمیدونم.
    البته شما همینجوری بزاری روش نمیخوره ها!!! یخورده باید فشارش بدی
    بابا روشنش کن این بچه بازیا چیه این که pc نیست...مردم میزارن رو hibernate بعد یه هفته روشنش میکنن
    یه خاموش روشن که تاثیری نداره تازه اونم رو باتریه نه برق شهری

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اون متنو که فک نمیکنم خودش نوشته باشه..شما یه عکس از بلوریت(اون حلقش بگیر ببینمش)
    بلوری انداختی روش ببینی میشه روش یا نه ؟
    اسپم میندازی بنده که استاد نیستم هیچ ادعایی هم ندارم ضمنا این متن از اینتر گرفتم وبرای چندفر وخودم کارایی داشت
    ضمنا سوالت متوجه نشدم اگه منظورت درایوش لینکش میذارم دانلود کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اخه بابامم گفت فرض پرسیدم خوب میگه بیا نشونت بدم منم تا فردا پس فردا دووم نمیارم برم بپرسم فرشید جان این یارو محسن مرد اقا نیستش نه به اون متن بلند بالاش نه به غیب شدنش.
    دمت گرم دیگه{یارو نا مرد هر چی داشتی بارمون کردی!!} با این اینتر زغالی زیاد on نمیشم
    Last edited by mohsen_hot20; 31-01-2012 at 23:33.

10. این کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

محسن جان اقا دمت گرم که اومدی این من چه طور سی دی بزارم داخل درایوش؟ حلقه وسط سی دی و دی وی دی از حلقه درایو لپ تاپم کوچیکتره بعد 3 تا دندونه داره تو درایو لپ تاپم چه طور باید بندازم روش بهش نمیخوره سی دی و دی وی دی ترسیدم فشار بدم درایوم بشکنه.

اگه میشه یه عکس از داخل درایوت بنداز اپ کن ببینم با مال من یکیه؟ممنون منم فردا صبح عکس میندازم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •