سلام به همه دوستان من چند روزه یه F236 گرفتم بلوری رایتر داره بعد الان اندازه سی دی و دی وی دی اندازه درایو داخل لپ تاپ نیست که بخوام بزارم داخلش میشه فقط دیسک بلوری رو بخونه؟یا هم DVD و CD رو هم میخونه.ممنون اگه کسی داره بلوری جواب بده تشکر.![]()
سلام به همه دوستان من چند روزه یه F236 گرفتم بلوری رایتر داره بعد الان اندازه سی دی و دی وی دی اندازه درایو داخل لپ تاپ نیست که بخوام بزارم داخلش میشه فقط دیسک بلوری رو بخونه؟یا هم DVD و CD رو هم میخونه.ممنون اگه کسی داره بلوری جواب بده تشکر.![]()
بابا یکی نیست منو کمک کنه من از ظهر تا حالا خشکم برد اینجااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا کمککککککککککککککککککککککک کککککک.![]()
3 سال گارانتی کردیا!!!
خب زنگ بزن از اونا بپرس تا بچ هها جواب بدن دیگه!!!
اخه بابامم گفت فرض پرسیدم خوب میگه بیا نشونت بدم منم تا فردا پس فردا دووم نمیارم برم بپرسم فرشید جان این یارو محسن مرد اقا نیستش نه به اون متن بلند بالاش نه به غیب شدنش.![]()
اون متنو که فک نمیکنم خودش نوشته باشه..شما یه عکس از بلوریت(اون حلقش بگیر ببینمش)
بلوری انداختی روش ببینی میشه روش یا نه ؟
فرشید جان بزار فردا الان بازم تازه خاموشش کردم ظهر بهت گفتم عکس بگیرم گفتی نه فردا میندازم نه بازار نرفتم بلوری بخرم فعلا اینجا افتادیم محاصره برف کلی برف باریده فردا عکس میگیریم ببینیش چه طوریه بعید بدونم سی دی و دی وی دی نخوره منتها من چون نداشتم تا حالا لپ تاپ نمیدونم.![]()
البته شما همینجوری بزاری روش نمیخوره ها!!! یخورده باید فشارش بدی
بابا روشنش کن این بچه بازیا چیه این که pc نیست...مردم میزارن رو hibernate بعد یه هفته روشنش میکنن
یه خاموش روشن که تاثیری نداره تازه اونم رو باتریه نه برق شهری
اسپم میندازی بنده که استاد نیستم هیچ ادعایی هم ندارم ضمنا این متن از اینتر گرفتم وبرای چندفر وخودم کارایی داشتضمنا سوالت متوجه نشدم اگه منظورت درایوش لینکش میذارم دانلود کن
دمت گرم دیگه{یارو نا مرد هر چی داشتی بارمون کردی!!} با این اینتر زغالی زیاد on نمیشم
Last edited by mohsen_hot20; 31-01-2012 at 23:33.
محسن جان اقا دمت گرم که اومدی این من چه طور سی دی بزارم داخل درایوش؟ حلقه وسط سی دی و دی وی دی از حلقه درایو لپ تاپم کوچیکتره بعد 3 تا دندونه داره تو درایو لپ تاپم چه طور باید بندازم روش بهش نمیخوره سی دی و دی وی دی ترسیدم فشار بدم درایوم بشکنه.
اگه میشه یه عکس از داخل درایوت بنداز اپ کن ببینم با مال من یکیه؟ممنون منم فردا صبح عکس میندازم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)