تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: شروع ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض شروع ...

سلام اساتید خسته نباشید.
    من قبل از خدمت خیلی علاقه به طراحی و گرافیک کامپیوتری داشتم و یه کوچولو ام بلد بودم.
    متاسفانه بعد از 18 ماه خدمت حالا برگشتم و منم و یه کارت پایان خدمت و یه کاردانی کامپیوتر نرم افزار و کلی اطلاعات فراموش شده ی کامپیوتری .
    حالا یه مهندس تقریبا گردن کلفت آشنا در اومده میخواد براش کار کنم ...
    طرف اپارتمان سازی میکنه و میخواد براش نمای ساختمان رو طراحی کنم بصورت سه بعدی .
    حالا منم میخوام ظرف چندروز راه بیافتم کارکردن با نرم افزار طراحی سه بعدی رو یاد بگیرم.

ریش و قیچی رو میدم دست شما که راهنماییم کنید که از چه برنامه ای استفاده کنم و خلاصه اینکه عاجزانه درخواست راهنمایی دارم ازتون .
    حالا من چه کنم ؟
    ممنون از همه ی کسانی که کمک می کنند ...

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

حالا منم میخوام ظرف چندروز راه بیافتم کارکردن با نرم افزار طراحی سه بعدی رو یاد بگیرم.

منظورتون حتما چند ماه و سال بود دوست عزیز

سلام اساتید خسته نباشید.
    من قبل از خدمت خیلی علاقه به طراحی و گرافیک کامپیوتری داشتم و یه کوچولو ام بلد بودم.
    متاسفانه بعد از 18 ماه خدمت حالا برگشتم و منم و یه کارت پایان خدمت و یه کاردانی کامپیوتر نرم افزار و کلی اطلاعات فراموش شده ی کامپیوتری .
    حالا یه مهندس تقریبا گردن کلفت آشنا در اومده میخواد براش کار کنم ...
    طرف اپارتمان سازی میکنه و میخواد براش نمای ساختمان رو طراحی کنم بصورت سه بعدی .

ریش و قیچی رو میدم دست شما که راهنماییم کنید که از چه برنامه ای استفاده کنم و خلاصه اینکه عاجزانه درخواست راهنمایی دارم ازتون .
    حالا من چه کنم ؟
    ممنون از همه ی کسانی که کمک می کنند ...
    اول از همه کتاب های فارسی
    دوم آموزش های ویدئویی فارسی
    سوم آموزش های ویدئویی خارجی

در این بین تمرین و پشتکار زیاد و خلاقیت

3. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببین سرباز شما چند روز این حرفا نمی تونی 3 دی مکس کار بشی.البته برنامه زیاد هست برای طراحی داخلی ولی اون که تو نیاز داری همین 3 دی مکسه به نظرم. زمان نیاز داره و پشتکار . اول آموزش شرکت لیندا 3d max 2011 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیر که با مکس آشنا بشی. دوم یک سری آموزش برات پیغام میفرستم که در مورد نمای داخلی هستش و می تونی از این سایت دانلود یا خرید کنی. کتاب هم نخر. اگر آموزش خوب تردی مکس هم خواستی شرکت digital tutors 2009 عالیه که می تونی با جست و جو 6 7 تومان بخریش. راستی اگر خواستی اون شرکت 2009 digital tutors رو بخری دیگه اون لیندا رو نخر. این هم لینک برای خرید داخلی ساختمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون فارسی و انگلسیس هستش این شکلیه لینکه.
    این هم آموزش برای معماری این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین سایت احتمالا بازم آموزش داره. یک آموزش فارسی هم هست برات میزارم اگر خواستی اون دانلود کن اول عضو شو مثل اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

کتاب نخر. همون آموزها که گفتم. تو گوگل هم بگر بزن آموزش داخلی 3d max کلا بگردی چیزهای زیادی پیدا می کنی ولی باید صبر داشته باشه.

5. 3 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •