سلام
یک لیست از میزان انرژی خوراکی ها و مواد مثلا 100 گرم برنج پخته یا قند چقدر انرژی داره
همچنین از میزان انرژی که هر ورزش می سوزونه مثلا هر دقیقه آرام دویدن یا هر یک دراز نشست و.... چقدر انرژی سوخته میشه به طور میانگین
ممنون
_________
سلام
یک لیست از میزان انرژی خوراکی ها و مواد مثلا 100 گرم برنج پخته یا قند چقدر انرژی داره
همچنین از میزان انرژی که هر ورزش می سوزونه مثلا هر دقیقه آرام دویدن یا هر یک دراز نشست و.... چقدر انرژی سوخته میشه به طور میانگین
ممنون
_________
کلیه کربو هیدراتها ( قندها و نشاسته ها ) در هر گرم 4 کیلو کالری
پروتئینها هم در هر گرم 4 کیلو کالری
چربی ها در هر گرم 9 کیلو کالری
البته باید بدانید که مواد غذایی اکثرا ترکیبی از این مواد می باشند بنابر این محاسبه کالری آنها شاید خیلی دقیق نباشد .
انرژی مصرفی برای هر ورزش بستگی به وزن فرد دارد و برای هر فرد قابل محاسبه می باشد
ممنون
انرژی ورزش ها رو متوسط رو می خوام
البته الان وزن من 82 هست 6 تا 8 کیلو اضافه ورزن دارم![]()
سلام
میزان مصرف کالری در ساعت بر حسب نوع فعالیت.
عکس:
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: کالری مواد غذایی
Last edited by Saeed System; 31-01-2012 at 22:29.
دستت درست داداش
دنبال همین بودم
واحدش کالری هست یا کیلو کالری؟
Last edited by ehsan_; 02-02-2012 at 16:19.
خواهش می کنم
واحدش اینطور که تو منبعش مطالعه کردم کالریه...کیلو کالری نیست...
نوشته بود برای کم کردن 1 کیلو گرم وزن باید 7000 کالری سوزاند...
1 عدد پیتزا 700 کالری داره..یعنی اگر 10 تا پیتزا بخوریم 1 کیلو گرم چاق میشیم..اگر تحرک نداشته باشیم..
حالا شما خودت یه نگاه به منبعش بندازید که خیالتون راحت باشه..![]()
واحد ها کالری بزرگ و یا همان کیلو کالری اصلی می باشند . به عنوان مثال هر گرم چربی 9 کیلوکالری دارد .
منم فک کنم کیلو کالری باشه هرچند در منبع ظاهرا کالری منظورش بود
چون من بر اساس یک کتاب در مورد لاغری انرژی پایه (BEE ) رو حساب کردم و در عدد معینی که در رابطه با میزان فعالیت بود ضرب کردم که انرژی مورد نیاز بدن من در حالت وزن مناسب 2700 کیلو کاری بود با این حساب اگه اعداد بالا کالری باشه من باید روزی 30-40 تا پیتزا بخورم برای تامین انرژی
پس احتمالا کیلو کالری هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)