تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: بهترین اموزش تصویری برای شروع

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض بهترین اموزش تصویری برای شروع

سلام خدمت دوستان
    من می خوام شروع به کار روی تری دی مکس کنم بعدا که راه افتادم مایا رو هم یاد بگیرم البته خودش کلی زمان می بره
    حالا سوالم اینه کهبهترین اموزش ویدیویی کدوم هست که من اون رو بخرم و از روش شروع کنم به یادگیری ممنون میمش بهترین اموزش تصویری رو بهم معرفی کنید تا بتونم از فروشگاه ها بخرمشون
    البته چیزی باشه که به قیمتش هم بیارزه و مباحث رو خوب بهش پرداخته باشه و در کل اموزش خوبی باشه
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه منو؟

داره خودمونی میشه MrJey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    زیر ابرها

پيش فرض

درود و سلام،

بهترین روش اینه که با سرعت اولیه ی خیلی زیاد این کار رو شروع کنید و بعد شتاب بدست بیارید، منظورم اینه که اگه از همین اول متکی بر آموزش های فروشگاهها بشید و از روی سرفصل ها و طبقه بندی ها یاد بگیرید زود دلسرد میشید و سرعت یادگیریتون کم میشه،

توصیه میکنم از اموزش های سایتهای انگلیسی ابتدا کمک بگیرید و تمرین های خودتون...

آموزشهای ویدئویی هم اکثرشون خوب هستند، هرچقدر بیشتر هزینه کنید نتیجه بهتره. (البته یک سری خصوصیات رو خودتون در نظر بگیرید...)

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

12

سلام خدمت دوستان
    من می خوام شروع به کار روی تری دی مکس کنم بعدا که راه افتادم مایا رو هم یاد بگیرم البته خودش کلی زمان می بره
    حالا سوالم اینه کهبهترین اموزش ویدیویی کدوم هست که من اون رو بخرم و از روش شروع کنم به یادگیری ممنون میمش بهترین اموزش تصویری رو بهم معرفی کنید تا بتونم از فروشگاه ها بخرمشون
    البته چیزی باشه که به قیمتش هم بیارزه و مباحث رو خوب بهش پرداخته باشه و در کل اموزش خوبی باشه
    مرسی
    سلام دوست عزیز

به نظرم بهترین آموزش های فارسی مال شرکت ماناسافت هست و یک توصیه بکنم واسه این فارسی ها که دنبال آموزش های اینتراکتیو نرو و آموزش هایی که به قول معروف خیلی با گویش معیاره ( یارو زنه میاد سه ساعت آموزش میده دوباره از ابزار می خواد استفاده کنه ، ابزار رو کامل شرح میده نمونش شرکت پارسیان ) از جنبه روانشناسی هم این ثابت شده که اگه به قول معروف به گونه ی خودمونی آموزش حرف بزنه درصد یادگیری بهتره

بعد آموزش های فارسی دو عدد آموزش انگلیسی از سوی دو شرکت تو همین p30world هست که من هر دو به خصوص اون tutsplus رو پیشنهاد میدم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من پشت دستم رو داغ کردم که اموزش فارسی بگیرم چون نصف اموزشی که میده وقت تلف کنی هست
    بین شرکت های مشهور به زبان اصلی منظورم بود که کدوم پکیج رو بگیرم کلیات هست و دیگه نیاز نیست هزینه زیاد و تکراری کنم
    می خوام بودجه 50 تومنی واسه اموزشش بزارم کنار
    از سایت ها بخرم یا بدم برای دانلود برای همین می خوام بدونم کدوم پکیج های سایت وطن دانلود یا سایت پی سی لرن رو بگیرم که خوب باشه

مرسی از راهنماییهاتون

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

والا تا حالا من مجموعه انگلیسی دانلود نکردم یا نخریدم ولی دو مجموعه رو از هر 3dsmax کار حرفه ای که پرسیدم پیشنهاد کردن :

1- Tutsplus
    2- CGacademy

اگه سایت هایی که گفتی اینارو داره حتما بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز از من میشنوی آموزشهای فارسی رو کلا" بیخیال شو!
    در بین آموزشهای انگلیسی زبان می تونی از آموزشهای شرکتDigital Tutorsاستفاده کنی.هم کاملا" کاربردیه و هم تا حدی حرفه ای.کلا" برای کسیکه تازه کاره بدون شک انتخاب اوله.
    آموزشهای شرکتهای CG Academy_VTC_Lynda_Eat3Dو...هم خیلی خوبن
    بعدش که حرفه ای تر شدی می تونی از آموزشهای حرفه ای و سطح بالای The Gnomon Workshopاستفاده کنی.
    در پایان هم یه توصیه مشفقانه برات دارم:اگر می خوای بطور حرفه ای انیمشن رو دنبال کنی برو دنبال Softimage یا Mayaو با تلاش و پشتکار پایان ناپذیر کارت رو ادامه.البته در درجه اول همه چیز بستگی به خود شما داره بعد نرم افزار.
    شروع کردن با یه برنامه بعد کوچ به سمت یکی دیگه بیشترین خاصیتش تلف کردن وقت شماست.درست مثل کاری که من کردم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب اینی که میگید یعنی تری دی بدرد نمی خوره یا کاربردش نسبت به اون برنامه ها کمتره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب اینی که میگید یعنی تری دی بدرد نمی خوره یا کاربردش نسبت به اون برنامه ها کمتره ؟
    بنده در حد واندازه ای نیستم که بگم مکس بدرد نمی خوره.مکس نرم افزار قدرتمندی هست و مطمئنا" خیلی کارها میشه باهاش انجام داد.
    چون شما تازه می خوای شروع کنی من بهت توصیه کردم بری دنبال مایا و سافت ایمیج.
    آمار دقیق ندارم که بگم کاربرد مکس کمتره یا مایا و ...ولی اینو شک نکن که تو انیمشن در حال حاضر مکس در مقابل مایا و سافت ایمیج حرفی برای گفتن نداره.
    اینو من نمی گم حرفه ایهای این کار میگن.هر چند که خودم سالها مکس کار کردم و چند وقتی هم هست که دارم با مایا کار می کنم و تا حدودی بهش پی بردم.
    البته این بحث زیادی خز شده و ارزش پرداختن نداره شما با هر نرم افزاری که راحتی می تونی کار کنی و موفق باشی.
    بازم می گم مهم خود انسانه بعد مسائل دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از بسته های سایت برای اموزش مایا کدوم رو پیشنهاد می کنید
    البته اون روز عجله داشتم و نباید می گفتم بدرد نمی خوره واژه خوبی نبود
    منظورم این بود که یعنی برای شروع زمان گذاشتن روی مایا بازدهی بیشتری داره و بعدا مهاجرت به تری دی یا بعدا شروع کار با تری دی هزینه کمتری داره تا برعکسش

منتظر راهنماییتون هستم که کدوم اموزش مایا رو بخرم مرسی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •