هر دو...
سیستم های قدیمی رو یادتون میاد وقتی کم میاورد همچیش کند میشد طوری که میرفت رو اعصاب..
حالا این خیلی کم این حالت بهش دست میده.
تو پایین دقیق تر توضیح میدم.
این پردازنده فکر میکنم جز آخرین نسل پردازنده های معمول و فعلی سیستم های کامپیوتری هستش.
cor i7 تقریبا از نظر پردازش واقعا در سطح بسیار بالاییه و قابل قبوله شاید تنها ضعفش برای لپ تاپ حرارت کاری بالاش باشه.
همین مدل cpu رو در سیستم خونگی دارم و با همین نوع پردازش برام داره عالی کار میکنه
در راندمان کاری سخت افزاری لپ تاپم تنها چیزی که کمبودش حس میشه فقط رمه
----
من بعد حرف شما سری به task زدم و یا چند نرم افزار هم وضعیت کاری سیستم رو مانیتور کردم
وقتی برنامه ای مثل 3dMax باز بود در حالت عادی بدون اینکه نرم افزار دیگه ای روی سیستم فعال باشه(غیر نرم افزار امنیتی کومودو و سرویس هایی که در پشت پرده فعال هستند)
نزدیک به 3 گیگ از حجم رم اشغال شده بود و فضای ازاد هم بین 1 گیگ و 200 مگ اینا متغیر بود غیر اون رم مجازی.
حالا شما خودتون حساب کنید برای یه همچین نرم افزاری فرض کنید:
مدلی رو باز کنیم و موشن داشته باشیم و بعدش بخوایم رندر بگیریم
موقع رندر گرفتن تقریبا به بالاترین سطح کاری میرسه که هم cpu و هم gpu و هم حجم بالایی از رم درگیر این پردازش میشن.
اینجاست که این رم کم میاره و کمبودش حس میشه.
بعد این رندر شما فرض کنید دمای سیستم رو بالا بردید و حجم زیادی اطللاعات رو پردازش کردید
حالا میخواید یه خروجی بگیرید و باید هم بعد خروجی یه نرم افزار دیگه هم باز کنید خروجی رو تست بزنید و ببینید خلاصه کلام گاهی هم لازمه یکی دو نرم افزار دیگه همزمان با نرم افزار اصلی ران بشن.
این حجم رم بسیار کمه.
.gif)
موقع خرید فکر میکردم این بشه ولی میگفتم نه 4 گیگ عدد کمی نیست میشه باهاش کنار اومد.
اما تقریبا همیشه عصبیم میکنه.
اینبار موقع کار از صفحه task یه شات میزارم اینجا ببینید
اگر نیازی به همفکری نبود لزومی هم به باز کردن تاپیک نبود.
قصدم از ایجاد تاپیک همین بود که بتونم از کمک دوستان خوبی مثل شما استفاده کنم و بهترین رو انتخاب کنم
شاید که حتی مشکل از جای دیگه ای باشه و من خبر ندارم و با پیشنهاد های سازنده شما دوستان بتونم حلش کنم.
-----
در مورد هزینش هم لطفا منو راهنمایی کنید که رم 4 گیگ برای این سری از لپ تاپ چنده؟زنگ زدم گارانتی بهم نندازن
.gif)