سلام خسته نباشید
میخواستم یه سیستم AMD قوی با 8 گیگ رم و گرافیک متوسط (بازی و کارای گرافیکی نمیکنم) معرفی کنید!
یه چیزی که اگه در حد و اندازه های Core i7 2600k اینتل نبود حداقل اختلاف زیادی هم نداشته باشه
اگه ممکنه قیمت قطعات هم بگید! ممنونم
سلام خسته نباشید
میخواستم یه سیستم AMD قوی با 8 گیگ رم و گرافیک متوسط (بازی و کارای گرافیکی نمیکنم) معرفی کنید!
یه چیزی که اگه در حد و اندازه های Core i7 2600k اینتل نبود حداقل اختلاف زیادی هم نداشته باشه
اگه ممکنه قیمت قطعات هم بگید! ممنونم
amdفعلا در ایران چیزی که در حد 2600kباشه نداره. 8120 باید بگیری که حدودا 400 هست.
ممنونم دوست عزیز
ولی من گفتم اگه در حد اون نیست اختلاف زیادی هم نداشته باشه! (برای کارصدا برداری)
من اصلاً در رابطه با مدلهای AMD اطلاع ندارم!
چند روز پیش یه سیستم گرفتم برای استودیو حدود 1400 با این مشخصات
Core i7 2600k
Main: Asus P8Z68-V
Ram: Corsair: Dual Channel 2*4GB 1600
SSD: A-DATA S511 60GB
و ...
الآن میخوام یه سیستم دیگه اضافه کنم ولی انقدر قیمتا بالا رفته که همون الآن حدود 2 تومن پام در میاد
خواستم یه لول بعد از این بگیرم که گویا اختلاف قیمت زیادی هم داره!
توصیه کردن که یه سیستم AMD خیلی خوب میتونم بگیرم با این محدوده ی بودجه!
آیا این جمله درسته؟
برای ارتقای سیستم AMD نیاز به تغییر زیادی توی سخت افزارها نیست؟ (یعنی مثلاً مثل اینتل هر چند وقت یه سوکت جدید نمیده و فقط با تعویض یه CPU میشه ارتقا داد) من سیستمی میخوام که در آینده راحتتر بتونم ارتقا بدم!
بودجه هم زیر 1500 (فقط کیس)
ممنونم دوستان
در حد ! اگه منظور شما در بازی ها و نرم افزار هایی که برای Multi Thread بهینه نیستن هست بله ! هیچ پردازنده ای به پای 2600 نمیرسه اما در نرم افزار MT پردازنده 8120 فوق الاده عمل میکنه با توجه به اینکه یک سری Instruction های جدید هم که در Phenom II موجود نبودن در این سری اضافه شدن ( برای مثال پردازش AES نسبت به سری Phenom II حدودا 6 تا 16 برابر بهتر شده )
متاسفانه دوستان فقط به اعداد بنچ مارک نگاه میکنن و نظر میدن .
در صورتی که از نرم افزار های سنگین Multi Thread استفاده میکنین 8120 انتخاب خیلی خوبی هست ( بستگی به نوع پردازش نرم افزار هم داره و فقط MT بودن مهم نیست )
قیمت 2600k بین 470 تا 490 تومن باید باشه و قیمت 8120 هم بین 395 تا 410 تومن
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
این حرف در مورد ارتقا کمی درسته و معمولا AMD سوکت ها رو دیرتر عوض میکنه ( نه مثل گندی که اینتل با 1156 بالا آورد )
سعی کنین آخرین چیپ ست موجود بازار رو تهیه کنین .
مرسی، من 2600k رو 620 تومن خریدم که اون روز قیمت لیستش 675 بود
الآن اومده رو 510 520
من برای کار صدابرداری و مدیا میخواستم
الآن جدیدترین سوکت AMD چیه؟
من از AMD هیچی نمیدونم، برم تو فروشگاه هیچی سر در نمیارم ازش
یه سیستم عالی با چه مشخصاتی لیست بدم به فروشنده؟
جدیدترین سوکت AM3+ هست . فروشنده ( مغازه دار ! ) معمولا کلاه بردار و گرون فروشه . سیستم پیشنهادی لازم نیست یه مین برد مثل Asorock 970 Extreme 4 و یه پردازنده 8120 با 8 گیگ رم و یه هارد SSD انتخاب خوبی هست
اگه ممکنه منظورتون رو از کارهای سنگین واضح بگین که بهتر بشه راهنمایی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)