تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: dell 5110 یا Acer 5755

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض dell 5110 یا Acer 5755

دوستان من این دو مدل رو مورد بررسی قرار دادم و متوجه شدم که ایسر گرافیکش از دل بالاتره و گرافیک 2 گیگ داره
    ولی با همون قیمت ایسر هم میشه یک دل با سی پیو core i7 گیر آورد !!!

یعنی اگه ایسر بگیرم گرافیکش قوی تره ولی اگه دل بگیرم سی پیوش قویتره !

از نظر ظاهری هم به نظر خودم ایسر قشنگتره

ایسر مدل 5750 هم مد نظر هستش !

بین این سه مدل موندم !
    نیمدونم کدوم بهتره
    قیمتش هم میخواهم دیگه حداکثر 950 یا 60 بشه
    شما اگه جای من بودید با این قیمت کدوم مدل و با کدوم کانفیگ رو میخریدید ؟

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فقط تجربم رو میگم!!از سری 5755 خیلی بد شنیدم!! دو سه تا از دوستانمم این مدل 5755 رو خریدند و هر کدوم یک مشکلی داشتند!! یکی وسط کار یهو ریست میکنه.. یکی بلو اسکرین میاره.. یکی وایرلسش داغونه...

از مدل 5110 هم بد شنیدم و فروشنده ای هم که دوست خودمه ( بازار رضا ) گفت من اصلا نمیارم چون دردسر بعد از فروشش این روزا زیاد شده.. هر کدومش یه ایرادی داره

ولی من شخصا برای دختر داییم مدل 5750 رو خریدم! چند روزم دستم بود واقعا عالی بود!! یعنی بر خلاف 5755 که مشکل داشتند این مدل اصلا مشکلی نداشته تا امروز و مثل ساعت کار کرده

در مورد گرافیک هم بذارید خیالتون رو راحت کنم.. کلیه گرافیک ها mobility هستند و حتی دو گیگ لپتاپی هم به پای یک گیگ Desktop نمی رسه!!
    در مورد پردازنده هم همین امر صادقه!! ولی اگر بنا باشه من انتخاب کنم و بخرم یقینا دنبال سی پی یو بالاتره میرم!! یعنی cor i7
    چون لپتاپ مناسب بازی نیست زیاد و بیشتر در زمینه نرم افزار و فیلم و کلا پردازشی باهاش سر و کار داریم پس هرچی رم و پردازنده بالاتر باشه خیلی بهتره

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

من فقط تجربم رو میگم!!از سری 5755 خیلی بد شنیدم!! دو سه تا از دوستانمم این مدل 5755 رو خریدند و هر کدوم یک مشکلی داشتند!! یکی وسط کار یهو ریست میکنه.. یکی بلو اسکرین میاره.. یکی وایرلسش داغونه...

از مدل 5110 هم بد شنیدم و فروشنده ای هم که دوست خودمه ( بازار رضا ) گفت من اصلا نمیارم چون دردسر بعد از فروشش این روزا زیاد شده.. هر کدومش یه ایرادی داره

ولی من شخصا برای دختر داییم مدل 5750 رو خریدم! چند روزم دستم بود واقعا عالی بود!! یعنی بر خلاف 5755 که مشکل داشتند این مدل اصلا مشکلی نداشته تا امروز و مثل ساعت کار کرده

در مورد گرافیک هم بذارید خیالتون رو راحت کنم.. کلیه گرافیک ها mobility هستند و حتی دو گیگ لپتاپی هم به پای یک گیگ Desktop نمی رسه!!
    در مورد پردازنده هم همین امر صادقه!! ولی اگر بنا باشه من انتخاب کنم و بخرم یقینا دنبال سی پی یو بالاتره میرم!! یعنی cor i7
    چون لپتاپ مناسب بازی نیست زیاد و بیشتر در زمینه نرم افزار و فیلم و کلا پردازشی باهاش سر و کار داریم پس هرچی رم و پردازنده بالاتر باشه خیلی بهتره
    دوست عزیز، برخلاف نطر شما من تا کنون هیچ موردی از نقص 5755G ندیدم. تا حالا 4 تا خریدم و همشون دارن عالی کار میکنن. یدونه هم 5110 گرفتم اونم فعلا هیچ مشکلی نداشته. اگه یه سر به تاپیک 5755G بزنید متوجه میشید که بچه های این فروم موردی از خرابی رو گزارش نکردن.
    به عنوان مثل بنده الان 4 ماه هست که یدونه 5755 دارم و روزی 8 تا 12 ساعت ازش کار میکشم: اینترنت و اتوکد و گیم....
    در مورد گرافیک لپتاپ در کل حق با شماست. البته معمولا رزولوشن لپتاپ ها پایینتر از دسکتاپ هاست. بهمین خاطر ، در رزولوشن لپتاپ برای اجرای اکثر گیم ها مشکلی نخواهیم داشت. هر چند دسکتاپ یه چیز دیگس.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

5755 از لحاظ کیفیت نسبت به 5110 برتری داره.
    5110 هم امروز یکم گرون شد خیال منم راحت شد

5. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز، برخلاف نطر شما من تا کنون هیچ موردی از نقص 5755G ندیدم. تا حالا 4 تا خریدم و همشون دارن عالی کار میکنن. یدونه هم 5110 گرفتم اونم فعلا هیچ مشکلی نداشته. اگه یه سر به تاپیک 5755G بزنید متوجه میشید که بچه های این فروم موردی از خرابی رو گزارش نکردن.
    به عنوان مثل بنده الان 4 ماه هست که یدونه 5755 دارم و روزی 8 تا 12 ساعت ازش کار میکشم: اینترنت و اتوکد و گیم....
    در مورد گرافیک لپتاپ در کل حق با شماست. البته معمولا رزولوشن لپتاپ ها پایینتر از دسکتاپ هاست. بهمین خاطر ، در رزولوشن لپتاپ برای اجرای اکثر گیم ها مشکلی نخواهیم داشت. هر چند دسکتاپ یه چیز دیگس.
    پس شاید ورودی های این بنده خدا که ما این مدل هارو ازش خریدیم مشکل داشتند که همگی به مشکل برخوردند!!من خودم از دل راضی ام چون سری های اول که 5010 وارد شد منم خریدم و تا به امروز مثل ساعت داره کار میکنه برام.. اما 5110 یکم بد گفتند و خودمم باهاش دست و پنجه نرم کردم..

امیدوارم کما فی سابق کیفیت ها خوب باشند تا باز بتونیم با هزینه ی کم اون چیزی که میخوایم بخریم

7. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نظرات خیلی متفاوته و انتخاب بسیار سخت !
    با توجه به بالا رفتن قیمت دلار هم متاسفانه قیمت لپ تاپ رفته بالا ، به نظرتون دلار میاد پایین ؟ ارزش صبر کردن داره ؟

خوب حالا دوستان شما خودتون رو بزارید جای من !
    اگه شما 950 60 تومان میخواستید خرج کنید چه مدلی و با چه کانفیگی میخریدید که مقرون به صرفه باشه ؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نظرات خیلی متفاوته و انتخاب بسیار سخت !
    با توجه به بالا رفتن قیمت دلار هم متاسفانه قیمت لپ تاپ رفته بالا ، به نظرتون دلار میاد پایین ؟ ارزش صبر کردن داره ؟

خوب حالا دوستان شما خودتون رو بزارید جای من !
    اگه شما 950 60 تومان میخواستید خرج کنید چه مدلی و با چه کانفیگی میخریدید که مقرون به صرفه باشه ؟
    صبر کردن از نظر پیشرفت تکنولوژی خوبه ولی درمورد دلار نمیدونم
    بنظر من با این بودجه شما Acer بخری بهتر باشه
    رد بول =4800

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

صبر کردن از نظر پیشرفت تکنولوژی خوبه ولی درمورد دلار نمیدونم
    بنظر من با این بودجه شما Acer بخری بهتر باشه
    رد بول =4800
    خوب شما کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنی ؟ با این مبلغ چه کانفیگیش رو میتونم بخرم ؟
    این ردبول=4800 چیه ؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب شما کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنی ؟ با این مبلغ چه کانفیگیش رو میتونم بخرم ؟
    این ردبول=4800 چیه ؟
    بنظر من همون Acer رو که خودت میدونی خریداری کن چون هر چی باشه خودت راجبش خوندی و اطلاعات داری و خودت پسندیدیش
    در ضمن پردازنده حتی اگه CI5 هم باشه ضعیف نیست!!! ممکنه تو بعضی موارد پردازشی سنگین نسبت به ci7 دیر تر عمل کنه!!!
    این رد بول = 4800 هم یعنی رد بول قبلا 1200 بود حالا شده 4800 پس فکرشو کن لپ تاپ تو چند صد هزار تومن گرونتر شده ؟؟؟
    بنظر من اگه نیاز نداری الان نخر!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان دیگه ایی هم نظری دارند ؟ به نظر بقیه سی پی یو مهمتره یا کارت گرافیک ؟

اگه سی پی یو core i7 باشه با کارت گرافیک یک گیگ بهتره
    یا سی پی یو core i5 با کارت گرافیک دو گیگ ؟

کسی تازگی ها بازار رفته که قیمت جدید لپ تاپ ها رو داشته باشه >؟
    به نظرم به نسبت ایسر یکذره گرونتر از دل هم هستش !

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •