سلام به همه دوستان.
آقا فکر کنم بیشتر دوستان منو بشناسن(ALI HONDA)
خیلی وقته تو انجمن سخت افزار نبودم....
بگذریم....
آقا ما دوتا کارت گرافیک460 از مارکEVGA گرفتیم مدل1371 که چند وقتی هست روی سیستمم هست ولی یه مشکلات عجیب غریبی دارن که تو عمرم ندیده بودم.....
مادر بردم ASUS RAMPAGE 3 EXTREME هست خب با چهار تا اسلات PCIE ولی متاسفانه هردو کارت گرافیک روی هر چهار تا اسلات مشکل عجیبی دارن چه درحالت تکی وچه درحالت SLI تو پخش ویدیو یا بازی اصلاًهرکار گرافیکی.....
عکس زیر رو ببینید:

بازی DARKSIDERS هست ببینید کاملاًمشخص هست که تصویر مشکل داره مشکلش هم سایه اجسام هست.....
سایه ها نمیدونم چرا شطرنجی میشه وقتی بهش نزدیک میشم دوباره بهتر میشه!!!!!!!!!!!!!!
تو بازی های کرایسیس وبشتر بازی های دیگه مثل MW3 یا مثلاBATT3یا خیلی های دیگه هم همین مشکل رو داره ولی تو بازی METRO 2033 مشکلی نداره.....
نمیدونم خداییش چشه هر چی بلد بودم وررفتم ولی به هیچ عنوان درست نشد......زنگ زدم گارانتی گرافیک گفت بعید میدونم مشکل گرافیکی داشته باشه....بعد واسه من این سوال پیش اومده مگه میشه که مادر برد من باهرگرافیکی مشکل داشته باشه.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این عکس مادر بردمه:

همونطور که میدونین این مادر برد دوتا 4پین فقط واسه گرافیکاش میخواد ودر حالت SLIهم باید کارتها روی PCIاول وسوم باشن مطمئناًمشکل نرم افزاری نیست ولی اگه سخت افزاری من نتونستم مشکل رو دریابم ازدوستان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنن ویندوزم روهم عوض کردم درست نشد همه کار کردم باید آپدیت کردم تمتم درایور هارو از سایت ایسوس دان کردم ولی بازم درست نشد....
این مشخصات سیستم منه ازدوستان خواهش میکنم راهنماییم کنن:
M.B=ASUS RAMPAGE 3 EXTREME
CPU=I7 950
RAM=G.SKILL-1600-8G D3
POWER=1000 GREEN
VGA=2*GTX460-EVGA-1371
MONITOR=SAMSUNG-2485 PLUS
HDD=WD SATA3 1T.B
WIN=WINDOWS 7 64BIT SP2
NVIDIA DRIVER 285.62