سلام دوستان ببخشید من اینترنت adsl در خونه دارم و محل کارم نیز نزدیک به 10 کیلومتر با خونه فاصله داره که در اونجا اینترنت ندارم واحتیاج به اینترنت در محل کارم دارم لطف کنید بنده را در این راستا کاملا راهنمایی کنید. با تشکر![]()
سلام دوستان ببخشید من اینترنت adsl در خونه دارم و محل کارم نیز نزدیک به 10 کیلومتر با خونه فاصله داره که در اونجا اینترنت ندارم واحتیاج به اینترنت در محل کارم دارم لطف کنید بنده را در این راستا کاملا راهنمایی کنید. با تشکر![]()
همچین چیزی امکان نداره و پرهزینه
بهتره شما با رئیستون صحبت کنید برای شرکت یک خط adsl بگیره بصرفته تره.
یا خودتون از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر به اینترنت وصل شین بهتره
چرا فکر کردید امکان نداره ؟![]()
امکان داره آقا
بلد نیستی بهتره ...
این کار از طریق اینترنت وایرلس و پوینت به پوینت قابل انجامه
لازمه که این دو نقطه به هم دید مستقیم داشته باشند تا بشه بینشون لینک ایجاد کرد
ببخشید دوست من اگه میشه توضیح بدید حیاتیه![]()
شغل من خصوصیه وتقریبا حدود 10 کیلومتر با شهر فاصله دارم در نتیجه adsl نمیتونم استفاده کنم در ضمن از gprs موبایل نیز راضی نیستم ودر منزل از سرعت 1مگ استفاده میکنم و می خاستم شرش کنم با محل کار
ببخشید ها من منظورم این بود که همچین کاری هزینش زیاده ارزش نداره
امکان نداره به این خاطر بود که لازمه این کار نصب انتن تو مسیره که خود این کار پرهزینه و ممکنه سرعتشم بیاد پایین
معمولا الان شرکت های ارائه دهنده ADSL بجز اینترنت از طریق سیم wifi و wimax و اینترنت از طریق برق رو هم ارائه میدن
توصیه من اینه شما به یکی از این شرکت ها مراجعه کنید و اکانت wifi خریداری کنید اونا خودشون مثل آنتن های تلفن همراه آنتن های مخصوص تو سطح شهر و اطراف شهر قرار دادن که به راحتی میتونید از اینترنت پر سرعت استفاده کنید
تلاش کردم برای وایرلس موجود نبود و این تنها راه حله و هزینه هم مهم نیست لطف کنید بیشتر راهنمایی کنید
خیلی ببخشید ها ! اگر که اینجوری باشه پر ما کلا باید کارمون رو بزاریم کنار دیگه !
شما کدوم شهر هستید ؟
با گوگل مپ تمام مسیر رو برای خودتون نگاه کنید دقت کنید که توی مسیر مانعی وجود نداشته باشه
چه مقدار پهنای باند نیاز دارید ؟
با تجهیزات میکروتیک و انتن فلت میتونین این کارو بکنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)