تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: یک مشکل سخت افزاری که جدیدا پیش اومده برام

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11 یک مشکل سخت افزاری که جدیدا پیش اومده برام

سلام بر دوستان عزیز
    من چند وقته مشکل مشابه رو داشتم به ندرت ولی از دیروز خیلی قضیه فرق کرده
    سیستم رو روشن کردم اومد بالا داشتم یک ویدئو میدیدم که مانیتور رنگش نارنجی شد و آبی شد و بعد سیاه شد و سیستم هنگ کرد یکی دوبار ریست کردم ولی بعد از اینکه ویندوز مجدد اومد بالا حدود 5 دقیقه بعدش دوباره این مشکل برخورد کردم و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
    باخودم گفتم احتمالا مشکل از 3 جا میتونه باشه 1- کارت گرافیک 2- هارد 3- ویندوز
    اول از همه کارت گرافیک رو در آوردم و سیستم رو بوسیله گرافیک آنبرد مادربرد آوردم بالا ولی باز مجدد این مشکل بوجود اومد و سیستم هنگ کردم و راهی جز خاموش کردن سیستم از طرق کلید پشت پاور نداشت حتی ریست هم نمیشد دیگه سیستم
    گفتم خوب احتمالا مشکل از ویندوز باشه و ویندوز رو عوض کردم و نیم ساعتی خیلی خوب بود ولی باز مجدد این مشکل بوجود اومد و سیستم هنگ کرد و راهی جز خاموش کردن سیستم از طرق کلید پشت پاور نداشت
    گفتم شابد دمای سی پی یو میره بالا که اینطوری میشه و باعث میشه سیستم هنگ کنه ، بررسی کردم دمای سی پی یو خیلی خوبه و نهایت 55 درجه میشه و مشکلی از این بابت نبود حتی فن و هدسینک رو هم باز کردم و تمیزش کردم ولی باز مجدد این مشکل پدیدار شد
    نمیدونم حالا مشکل از هارد میتونه باشه یا نه چون هارد گویا مشکلی نداره و خیلی خوب تا الان داشت کار میکرد و 6 ماه دیگه هم گارانتی داره اگر مشکلی هست زودتر ببرم شاید بتونیم عوضش کنیم
    یک احتمال دیگه هم هست اونم پاور سیستمه که از این پاور های 15 هزار تومانی ها هستش که برای سیستم های معمولی تهیه شده و 4 سالی میشه که دارمش و تو ستاپ سیستم که دیدم ولتاژ های خیلی خوبی رو داره ارائه میکنه و مشکلی از این نظر نداشته
    خیلی مشکل عجیبیه من با این موارد خیلی برخورد کردم ولی تونستم حلش کنم این یکی رو هم بگی نگی تا حدودی فعلا رفع کردم که دارم اینجا براتون این همه تایپ میکنم ولی باز هم اطمینان کامل ندارم که سیستم وضعیت سالمی رو داره و از این بابت نمیتونم بهش به عنوان یک سیستم قابل اعتماد نگاه کنم
    ممنون میشم تجربیات خودتون رو در این زمینه در اختیار ما قرار بدید
    با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر نسبت به سلامتي هارد شك داريد پيشنهادم اينه كه از نرم افزارهايي كه بر اساس S.M.A.R.T هارد گزارش ميدهند مثل HD tune يا حتي hd sentinel سلامتي هارد رو بررسي كنيد . (در مورد نرم افزار HD tune به قسمت health بايد مراجعه شود .)

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون
    من الان یک چیز دیگه ای رو هم بهش برخوردم که تا حالا برخورد نداشتم اونم اینکه سیستم کامل خاموش میشه ولی چراغ جلوی کیس که رنگ آبی داره و نشون میده سیستم روشنه همچنان روشن باقی میمونه ولی نورش کمه و اصلا خاموش نمیشه ولی سیستم خاموشه و چراغه الکی روشن مونده و باید دکمه قطع برق از پشت کیس روی پاور رو بزنی تا این چراغه هم خاموش بشه و وقتی مجدد دکمه روی پاور پشت کیس رو میزنی که برق وارد مدار بشه هنوز سیستم رو روشن نکردم که این چراغه خودش روشن میشه ولی سیستم روشن نشده

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اگر نسبت به سلامتي هارد شك داريد پيشنهادم اينه كه از نرم افزارهايي كه بر اساس S.M.A.R.T هارد گزارش ميدهند مثل HD tune يا حتي hd sentinel سلامتي هارد رو بررسي كنيد . (در مورد نرم افزار HD tune به قسمت health بايد مراجعه شود .)

نرم افزار رو نصب کردم
    چطوری باید تست بگیرم؟
    اینجا موارد زیادی رو داره کدوم یکیه ؟
    تو قسمت HEALTH اینطوریه :

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام به احتمال خیلی زیاد پاورتون مشکل داره. بهتره تا به بقیه سیستم آسیب نزده عوض کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به احتمال خیلی زیاد پاورتون مشکل داره. بهتره تا به بقیه سیستم آسیب نزده عوض کنین
    پاور تو سیستم ستاپ مادربرد که میرم دقیق ولتاژ های 3 و 5 و 12 رو داره میرسونه و جتی یکم هم بیشتر
    باز هم به نظرتون پاور مشکل داره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

خوب ممکنه برق مادربرد رو برسونه ولی توانش به کارت گرافیک یا هارد دیسک یا بقیه اجزا نرسه بهتره با یه پاور دیگه تست کنین شاید هم مشکل از جای دیگه ای باشه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نرم افزار رو نصب کردم
    چطوری باید تست بگیرم؟
    اینجا موارد زیادی رو داره کدوم یکیه ؟
    تو قسمت HEALTH اینطوریه :

اينطور كه يه نظر ميرسه هاردتون سكتور هاي معيوب دارد . پيشنهادم اينه كه با استفاده از نرم افزار HDD regenerator هاردتون رو بصورت دقيقتر اسكن كنيد كه زمانبر خواهد بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

کل هارد دیسک رو من با نرم افزار HD TUNE ارور اسکن کردم و همش OK بود و به رنگ سبز بود

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اينطور كه يه نظر ميرسه هاردتون سكتور هاي معيوب دارد . پيشنهادم اينه كه با استفاده از نرم افزار HDD regenerator هاردتون رو بصورت دقيقتر اسكن كنيد كه زمانبر خواهد بود .

نرم افزار رو نصب کردم و میزنم تست رو شروع کنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •