برای این کار، اول باید دیتا و سوک رو در قسمت Using ها اضافه کنین....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
بعدش،میاین نیم اسپیس سوکت ها رو اضاف میکنین:
کد:
مرحله ی بعدی،تعریف عمومی یه سوکت هستش:
کد:
حالا،باید سوکت رو بهش بگین که با چه پورتی،چه پروتکلی و ... ارتباط رو برقرار کنه....:
کد:
مرحله ی بعدی اینه که سوکت شروع کنه به خط گوش کنه.....:
کد:
تا اینجا،سوکت کارش رو تموم کرده...... این خط اخری هم قبول میکنه ارتباط ها رو....
حالا فرض کنیم دیتایی که براش فرستاده شده،از نوع ارایه ای از بایت های یک متن باشه.... با کد زیر دیکد میشه!:
کد:
همین!! در نهایت،از اونجایی که ترم قبل که داشتم این پروژه رو می نوشتم،اشک از چشام اومده بود و تو سرم میزدم که اخه این چه جور برنامه نویسی شبکه ای هستش،براتون اصل پروژه رو میذارم....
هدف اینه که برنامه ی کلاینت،یه متنی رو سند میکنه و برنامه ی سرور اون رو دریافت میکنه....!!
اول باید سرور رو ران کنین...بعد کلاینت رو....
کامنت ها رو به انگلیسی نوشتم که اگر خواستین ترجمشون میکنم براتون...دلیلش هم این بوده که من به انگلیسی راحت تر میفهمم که چیکار کردم تا فارسیش!!
کد:
قسمت دوم: در یک کامپیوتر دیگر که دارای یک وب بروزر هست ،آی پی و پورت سرور رو در آن بروزر وارد کرده ،حال باید مرورگر شما درخواست GET خود را به سرور فرستاده و سرور آن ورودی را در خروجی خود بفرستد ،از این پلتفرم استفاده کنید برای تعیین اینکه مرورگر شما پیغام های GET شرطی را برای اشیای که بصورت محلی ذخیره شده اند تولید کند ...!
این یکی هم اون چیزی نبود که فکر میکردم و توش موندم کلا!! شرمنده....البته یه دلیل دیگش هم اینه که ساعت
امتحان سیستم عامل دارم با یه استاد عقده ای و دیشب تو نت بودم،صب تو نت بودم،دیروز کوه بودم!! و کلا یه خط هم نخوندم!!