با سلام
دوستان من میخوام ایکونهای دسکتاپم نباشه آخه هر وقت سیستم روشن میشه مجبورم راست کلیک کنم و این مسائل ! اگه برنامه هس بهم معرفی کنید که ایکونام برای همیشه ناپدید شه یا راه دیگه ای که منو از شر اینا خلاص کنه !
مرسی
با سلام
دوستان من میخوام ایکونهای دسکتاپم نباشه آخه هر وقت سیستم روشن میشه مجبورم راست کلیک کنم و این مسائل ! اگه برنامه هس بهم معرفی کنید که ایکونام برای همیشه ناپدید شه یا راه دیگه ای که منو از شر اینا خلاص کنه !
مرسی
سلام
بهتره به جای delete کردن آیکونها ...
رو دسکتاپ کلیک راست کنید , view رو انتخاب کنید و تیک show desktop icons رو بردارید.
ممنون بابت کمکتون ولی انگار بنده سوالمو خوب مطرح نکردم ! اینایی گه گفتینو همه رو بلدم و خواستم این نبوده شرمنده !
چجوری بگم من میخوام اصلا چیزی رو دسک نشون نده یعنی وقتی وین بالا میاد هیچی نشون نده چون hide هم که میکنم
ایکونای دسک رو بازم که لپتاپ روش میکنم و وین میاد بالا نشون میده هی این روند تکرار میشه و حوصله منو سر برده ! میخوام
اگه میشه با نرمافزار یا رجیستری چیزی این مشکلم حلی شه ! آیا شدنی هست ؟
اگه اینکاری که دوستمون گفتند رو بکنید نباید بعد از رستارت دوباره نشون بده آیکون ها رو.من خودم همین کارو کردم و هیچ مشکلی ندارم.ویندوزتون سون هست دیگه؟
شما میتونی توی RUN بنویسی Gpedit.msc و در User Configuration سپس Administrative Template و سپس Desktop گزینه ی Hide and Disable all item on desktop رو Enable کنی.
روش Sharifdorsa نسبت به این بهتره چون حداقل راست کلیک شما کار میکنه ولی اینطوری کلا دسکتاپ شما نابود میشه.
اما اگر سیستمتون رو باز روشن میکنی ولی همه چیز برمیگرده سر جاش توی همون آدرس بالا به جای آخرین مرحله Dont Save setting at exit رو Disable کنید.
سلام به همه ی دوستان.
من یه مشکل بزرگ پیدا کردم .تمام ایکون های روی دسکتاپم با اینترنت اکسپلور باز میشن ( در واقع شکل برنامه ها روی دسکتاپ تغیر کرده
و همه مثل هم شدن ) نمیدونم باید چیکار کنم .البته این برنامه ها فقط روی دسکتاپ و استارت منو این طوری شدن ولی تو درایور ها
خوب کار میکنن و مشکلی پیدا نکردن . لطفآ کمکم کنید :41
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
کمک کمک کمک کمک![]()
Last edited by nira; 22-01-2012 at 19:47.
سلام
شما چون که بار اول که میخواید برنامه رو باز کنید حالت open رو برای همیشه برای این برنامه ها با IE انتخاب کردین دیگه هر وقتی باز کنین با IE باز میشن،شما میتونید هر برنامه رو که می خواستید باز کنید روی اون راست کلیک کنین و از قسمت open with نرم افزاری که این برنامتون باید با اون باز بشه رو انتخاب کنید و تیک گزینه پایین always used the selected program... هست رو براش انتخاب کنین تا از این به بعد با همین برنامه باز بشه نه با IE
lمی تونید از پستی که تو لینک زیر هست هم استفاده کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by GOLI87; 22-01-2012 at 16:54.
دوباره سلام مرسی از کمکتون
ولی مشکل اینجاست که وقتی نوع پخش یکیشونو تغیر میدم دوباره همه ی برنامه ها با اون برنامه که خودم انتخواب کرده باز میشن
مهم تر از همه وقتی روی برنامه های دسکتاپ راست کلیک میکنم و از طریق پروپرتیس وارد میشم یه پنجره باز میشه که حاوی این کادراست:
target type
target location
target
start in
shourcut key
run
comment
من باید چیکار کنم ؟
ازروش یا برنامه ا ی که داخل پست پایین گفته شده استفاده کنید درضمن طبق سایت دوم برای تغییرمیرین ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)