تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 69

نام تاپيک: پایان دانلود مجانی ایرانیان و دیگران در اینترنت

  1. #1
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض پایان دانلود مجانی ایرانیان و دیگران در اینترنت

    در صورت تصویب دو قانون در آمریکا:
    پایان دانلود مجانی ایرانیان و دیگران در اینترنت

    اگر چهارشنبه این هفته تلاش کردید از بخش انگلیسی دایره‌المعارف اینترنتی ویکی‌پدیا موضوعی را مورد تحقیق قرار دهید، با صفحه سیاه رنگی مواجه شده‌اید که برای اعتراض به پیگیری دو مصوبه در مجلس نمایندگان و سنای آمریکا تهیه شده بود.

    به گزارش «تابناک»، قوانین در دست بررسی در کنگره آمریکا برای مقابله با دزدی اینترنتی و عدم رعایت حقوق مولفین، راه را برای تعطیل کردن بسیاری از سایت‌های اشتراک محتوای اینترنت هموار خواهدکرد. ویکی‌پدیا و مگاآپلود اولین معترضین و قربانیان بودند، اما محدودیت و مبارزه بزرگتر در راه است...

    قوانین جدید آمریکا (SOPA و PIPA ) به دنبال چه هستند؟
    قانون توقف راهزنی آنلاین (Stop Online Piracy Act) در حال بررسی در مجلس نمایندگان است و در عین حال قانون مشابهی با نام قانون حمایت از مالکیت معنوی (Protect IP Act) در سنای آمریکا در حال بررسی است. ادعا می‌شود که هر دو قانون علیه وب‌سایتهایی است که محتوای تولید آمریکا را به صورت غیرقانونی در اختیار کاربران خود می‌گذارند. این قوانین بر پایه این ادعا مطرح شده‌اند که حدود 17.5 درصد پهنای باند آمریکا صرف دانلود غیرقانونی می‌شود.

    بر اساس قانون سوپا شرکت های سرویس دهنده اینترنت و ثبت‌کنندگان اسامی دامنه در صورت صدور حکم از سوی وزارت دادگستری آمریکا ملزم به بلوکه کردن اسامی دامنه وب سایت‌های خارجی ناقض کپی رایت هستند ولی بسیاری از فعالان اینترنتی این طرح را بهانه‌ای برای خفه کردن صدای مخالفان دولت آمریکا در اینترنت می‌دانند.

    سوپا افراد، شرکت‌ها و حتی موتورهای جستجو را ملزم می‌کند که اگر سایتی قوانین کپی‌رایت را رعایت نکرده بود آن را از لیست سرویس‌ها حذف کنند. مثلاً اگر شرکت مورد بحث گوگل است، آن سایت را در فهرست نتایج نیاورد، اگر ISP است، آن سایت را باز نکند. اگر فیس‌بوک است آن سایت یا صفحه را پاک کند.

    چه کسانی مخالفند؟
    وینتون سرف (Vinton Cerf) دانشمند نام‌آور آمریکایی و یکی از بنیانگذاران اینترنت، با موضع‌گیری در برابر قانون موسوم به سوپا، از آن خرده گرفته و گفته این قانون ممکن است به سانسور گسترده و بی‌سابقه اینترنت منجر شود. سرف در نامه‌ای به لامار اسمیت، نماینده جمهوری‌خواه و سرپرست کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا نوشت: الزام موتورهای جست‌وجو به حذف نام‌های دامنه، یک مسابقه تسلیحاتی بی‌سابقه برای سانسور وب در جهان به راه می‌اندازد.

    تصویب این قانون اعتراضات بسیار زیادی را در آمریکا و اروپا بر انگیخته است. بر اساس گزارش «دویچه‌وله» اعتراض به سوپا منحصر به آمریکایی ها نیست و پارلمان اروپا هم اخیرا به مخالفان آن پیوسته است. اعضای این پارلمان جمعه گذشته با اکثریت قاطع بر ضرورت حفاظت از یکپارچگی اینترنت در سطح جهان و دفاع از آزادی ارتباطات از طریق عدم توسل به اقدامات یکجانبه در جهت ابطال و لغو به کارگیری آدرس‌های IP یا دی‌ان‌اس تاکید کردند.

    این قانون فقط در آمریکا اجرا می‌شود. به همین علت خیلی از آمریکایی‌ها معتقدند این قانون باعث می‌شود بسیاری از آمریکایی‌ها برای فرار از این قانون اطلاعاتشان را در کشورهای اروپایی و آسیایی میزبانی کنند که این موضوع خود به خود باعث کاهش امنیت اطلاعات آمریکا خواهد شد.
    همچنین این نگرانی از سوی شرکت های امنیت آی‌تی مطرح شده که کاربران آمریکایی برای دسترسی به محتوای سانسور شده به استفاده از انواع فیلترشکن روی می‌آورند که ممکن است برای سرقت اطلاعات شخصی کاربران یا حتی از سوی دولت‌های متخاصم با آمریکا طراحی شده باشند و در این صورت این قانون بیشتر بر ضد امنیت ملی آمریکا خواهد بود تا به نفع آن. بر اساس یک نظرسنجی ۸۰ درصد از شرکت‌های امنیت آی‌تی در آمریکا چنین عقیده ای دارند.
    صاحبان مشاغل کوچک از جمله دیگر گروه‌هایی هستند که به شدت به این قانون اعتراض کرده و در مورد تصویب آن اظهار نگرانی می کنند. استدلال آنها این است که در این صورت باید فرایندهای پرداخت و شبکه تهیه و توزیع کالایشان را بارها و بارها کنترل کنند تا از عدم نقض حقوق دیگران مطمئن شوند.

    واکنش‌ها و اولین قربانیان
    علی‌رغم همه اعتراضات، کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا می گوید جلسات رسیدگی خود به قانون جنجالی SOPA را که بین فعالان اینترنتی در امریکا به قانون سانسور اینترنت مشهور شده، ادامه می دهد.
    ویکی‌پدیا در اعتراض به این قانون تنها نبوده است. گوگل، یاهو و فیس‌بوک هم مخالفت خود با این قانون را ابراز داشته‌اند.

    به گزارش راشاتودی، هکرهایی که در قالب گروه "ناشناس" (Anonymous)، فعالیت می‌کنند حملاتی را علیه وب‌سایتهای کاخ سفید، FBI، وزارت دادگستری و گروه‌های رسانه‌ای Universal Music Group، RIAA و Motion Picture Association of America انحام داده‌اند. این حملات پس از آن صورت گرفت که FBI، سایت اشتراک MegaUpload را مسدود کرد و جندین نفر از مرتبطین با این سایت در زلاندنو دستگیر شدند.

    پس از تهدیدی که گروه Anonymous انجام داد، Sony از قانون SOPA کناره‌گیری کرد. به دنبال این حرکت، کمپانی هایی مانند Nintendo و EA نیز این قانون را ترک کردند.


    tabnak.ir


  2. #2
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض

    اگه واقعا این قانون تصویب بشه به شخصه دیال آپم برام زیاده!

  3. 8 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته
    پست ها
    5,365

    پيش فرض

    ویکی پدیا که سالمه

  5. #4
    آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves
    پست ها
    1,814

    پيش فرض

    البته بعد از اون اعتراض گسترده اینترنتی همونطور که تو عکس پایین میبینین تعداد سناتورها و مقامات آمریکایی که از این طرح طرفداری میکردن کلی کم شده!



  6. #5
    کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj
    پست ها
    1,215

    پيش فرض

    فکر می کنم اوباما هم با این طرح مخالف بود.انتظارش می رفت با مخالفت شدیدی رو به رو بشه.وقتی گوگل و یاهو و فیس بوک اعتراض کردند دیگه معلومه کار سخت می شه و احتمال انجامش حد اقل واسه کل دتیا خیلی سخت و بعید می شه

  7. #6
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]
    پست ها
    1,695

    پيش فرض

    اون وقت یه سوال ...

    این قانون فقط شامل آمریکا و وب سایت های خودش میشه ؟

    یعنی مثلا اگه یه سایت چینی باشه ، شامل قانون نیست ؟

    اگه اینجوری باشه که خودش به گفته خودش 17.5 درصد از کاربراش رو از دست میده ... حالا غیر قانونی هم که باشه !

  8. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #7
    Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap
    پست ها
    14,322

    پيش فرض

    کلا نفس انجام این قانون بسیار خوبه و حتی لازم ولی SOPA راه حل مناسب برای این مشکلات نیست... تنها راه حل مناسب و واقعی از جایی بدست میاد که یه کمپانی بدون سود تشکیل بشه که اعضاش هم از کمپانی های بزرگ IT و اینترنت (مایکروسافت، گوگل، آمازون، اپل، فیسبوک و ...)، کمپانی های تولید محتوا (فاکس، وارنر، یونیورسال، شرکت های موسیقی و ...) و کمپانی های استاندارد سازی باشن... چون سیاست مدارها هیچ وقت اینترنت و تبعات اینطور تصمیماتی رو متوجه نمیشن و باید کار رو بدن دست اونهایی که دارن اینترنت رو می گردونن!

  10. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #8
    کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    1,866

  12. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #9
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض انتقاد تند مخترع وب از قانون سانسور اینترنت در آمریکا

    ایتنا-تیم برنرز لی مخترع وب در تازه ترین سخنرانی خود به تندی از قانون سانسور اینترنت که در کنگره آمریکا در دست بررسی است انتقاد کرده است.


    تیم برنرز لی تصویب قانون SOPA را تهدیدی جدی برای ارزش‌هایی دانست که وب مدافع آنهاست.

    به گزارش فارس به نقل از وی تری، وی که در یکی از نشست‌های تخصصی شرکت آی‌بی‌ام در فلوریدای آمریکا سخن می‌گفت تصریح کرد قانون SOPA تهدیدی اساسی برای آزادی اینترنت است و باید هر چه سریع تر جلوی تصویب آن گرفته شود.

    به گفته وی در صورت تصویب این قانون نهادهای قانونی به سادگی می‌توانند یک وب سایت را از کار بیندازند و دولت‌ها می‌توانند گردانندگان هر وب سایتی را بدون محاکمه محکوم کرده و وب سایت‌های آنها را هم ببندند.
    برنرز لی این قانون را بسیار قدرتمند و مخرب دانست و تاکید کرد باید همه تلاشمان را بکنیم تا اینترنت آزاد بماند.

    وی اقدام ده‌ها شرکت اینترنتی در روز چهارشنبه و سیاه‌پوش شدن سایت‌های آنها را تحسین کرد و خواستار توجه جدی‌تر به این مسئله شد.

    وی که خود اهل انگلیس است از بی‌توجهی سایت‌های انگلیسی به این قانون گله کرد و خواستار انتقادهای جهانی از قانون سوپا شد، زیرا قرار نیست دامنه اجرای این قانون جنجالی به خاک آمریکا محدود شود و همه کشورهای جهان از تبعات منفی آن آسیب خواهند دید.











    itna.ir

  14. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #10
    آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر
    پست ها
    1,167

    پيش فرض

    اونا خواستن فیلتر کنن ببینین چی شد !
    حالا ملت ما رو داشته باش !
    بدون فیلترشکن انگار اینترنتی نداری !

  16. 4 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •